Çirkinlere şans verilmeli mi sizce

daddyayaz

daddyayaz

Banned
17 yaşında bakirim şimdiye kadar muhtemelen 20 tane kızı Red etmişimdir yüzleri iyi değil diye ama çoğunluğu fiziği iyiydi ne oneriyorsunuz size göre seks yapayım mı yoksa onları cezalandırmaya devam mı ne diyorsunuz seks yapmak istiyorum bende doğru kişiyi bekleyim mi?

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 160098, IlI, Chudai and 1 other person
Sahsi tecrubelerimle soylemek gerekirse istedigin zaman sikisebilmek ama sikismemeyi tercih etmek cok zevkli.

Bence bakire guzel bir kiz buldun mu sik cok takma, erkekler icin bakirlik kizlar icin bakirelik kadar onemli degil zaten. Bodymaxxed HLTB-LMTB'yi siksen bile sonra bakir larplarsin bakire kiza.

Cok sikismek istiyosan dusunmeden sik birak ama oyle isteklerin yoksa dedigim gibi guzel bakireyi bekle.

• +1
Reactions: stacyworshipper and Serialsuicide
Ishowspeed GIF

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, ascendantwill, yigittsaint and 12 others
Sahsi tecrubelerimle soylemek gerekirse istedigin zaman sikisebilmek ama sikismemeyi tercih etmek cok zevkli.

Bence bakire guzel bir kiz buldun mu sik cok takma, erkekler icin bakirlik kizlar icin bakirelik kadar onemli degil zaten. Bodymaxxed HLTB-LMTB'yi siksen bile sonra bakir larplarsin bakire kiza.

Cok sikismek istiyosan dusunmeden sik birak ama oyle isteklerin yoksa dedigim gibi guzel bakireyi bekle.
Reis bencede ama bakire kız peşimi bırakmazsa dicemde bırakmasın amk senin yaş ne

17 yaşında bakirim şimdiye kadar muhtemelen 20 tane kızı Red etmişimdir yüzleri iyi değil diye ama çoğunluğu fiziği iyiydi ne oneriyorsunuz size göre seks yapayım mı yoksa onları cezalandırmaya devam mı ne diyorsunuz seks yapmak istiyorum bende doğru kişiyi bekleyim mi?
Daddyayaz:lul:

• JFL
Reactions: ascendantwill, yigittsaint, Deleted member 160098 and 3 others
Last edited:
  • JFL
Reactions: yigittsaint, Deleted member 160098, szenn and 7 others
Ben 1 kere açıldım onda da kız kabul etti ama kızla bi daha konuşmadım

China Xi GIF

• JFL
Reactions: anathema, ascendantwill, Gordon Freeman and 1 other person
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Deleted member 160098, Gordon Freeman and 1 other person
20 kız reddetmek ne aminakyoum 20 kız tanımıyom ben

• +1
  • JFL
Reactions: NoxInfernum, veneficus, ascendantwill and 5 others
sence tecrübe olsun diye yatmalı mıyım
Hayır sende anladıgım kadariyla yakisiklisin ltblere yüz vermeyip htb ve üstü kovalamalisin ben öyle yapıyom bence olsun bitsin diye yapilan şeyde zevk vermez insana

tabii ki de evet amk soru mu bu erkek gideri olan her kızla özellikle yaş küçükken yatıp o süreci baştan sona tecrübe etmesi lazım.

olay sadece seks yapmak değil, flört etmek, olayı yatağa escalate edebilmek, kızların o saçma manipülasyonlarına maruz kalıp savuşturmayı ve salağa yatmayı öğrenmek, bir kızın uzun ilişkiye uygunluk potansiyelini doğru ölçebilmek vsvs. için ne kadar erkenden başlarsan o kadar iyi.

ayrıca yarın öbür gün ilişki yaptığında duzgün bir kızla o da senin zaten tecrübeli olmanı isteyecek. kızların "jelatini açılmamış erko" vs. muhabbetlerine bakma, her kadın diğer kadınların daha önceden istediği erkeği istiyor.

• +1
  • Love it
  • Hmm...
Reactions: ascendantwill, Topkra, Deleted member 160098 and 3 others
tabii ki de evet amk soru mu bu erkek gideri olan her kızla özellikle yaş küçükken yatıp o süreci baştan sona tecrübe etmesi lazım.

olay sadece seks yapmak değil, flört etmek, olayı yatağa escalate edebilmek, kızların o saçma manipülasyonlarına maruz kalıp savuşturmayı ve salağa yatmayı öğrenmek, bir kızın uzun ilişkiye uygunluk potansiyelini doğru ölçebilmek vsvs. için ne kadar erkenden başlarsan o kadar iyi.

ayrıca yarın öbür gün ilişki yaptığında duzgün bir kızla o da senin zaten tecrübeli olmanı isteyecek. kızların "jelatini açılmamış erko" vs. muhabbetlerine bakma, her kadın diğer kadınların daha önceden istediği erkeği istiyor.
Yürüyen redpill amk ama haklısın bence

• JFL
Reactions: Topkra

ondan sonra da evlenmesi gereken yaşta 15 yaşındaki çocuklarla dolu looksmax forumunda sikik sikik tavsiyeler versin :D

• +1
Reactions: veneficus
ondan sonra da evlenmesi gereken yaşta 15 yaşındaki çocuklarla dolu looksmax forumunda sikik sikik tavsiyeler versin :D
Kimin altısın

• JFL
Reactions: jsbera
yakışıklı bi adam çirkin kızlara yüz veriyosa sikmek için yüz veriyodur zaten, şimdi senin yakışıklı biri olduğunu var sayıyorum yakışıklı isen güzel manita yapıp sikmek varken neden çirkin kız sikersin ki bak ciddi söylüyorum toplumda görebileceğin en sapık kişilerden biriyim ama ona rağmen çirkin kızların götüne memesine bakmıyorum onun günahına girmeye hiç gerek yok birde şöyle bişey var sen gidicen çirkinlere yüz vericen bu sefer senin değerin düşer lavukdaki tipe bak bide kıza bak derler o yüzden yapacaksan güzel yap
şimdi bizi ilgilendiren tarafa gelelim yakışıklı lavuklar sikmek için çirkin kızlara yüz veriyo ve kız diyo ki x çocuk çok yakışıklı bu bile bana baktıysa diğerlerine bakmam diyip çıtasını yükseltiyo 3/10 kızın 4/10 erkekle evlenmesi gerekirken 3/10 kız 6/10 adama yüz vermiyo çünkü götü kalkmış

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
17 yaşındayım knk lise sona gidiyorum