CLOSE ACCESS TO THIS SITE FROM TURKEY

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Iron
LOOKSMAX HAS ENTERED THE MAINSTREAM IN TURKEY. TIKTOKCELS ARE FLOCKING HERE. FOR THE FUTURE OF THE FORUM, CLOSE THIS SITE TO ACCESS IN TURKEY. @Gengar

Last edited:
  • +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: ferrantorres10, LegendaryKennen, Gengar and 12 others
Her yere orospu gönderiyorum. Çünkü ben en iyi Türk'üm. Selam olsun Türkiye'ye, tüm Yunanlıları yen

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Aven, Zagro, ascendantwill and 3 others
LOOKSMAX HAS ENTERED THE MAINSTREAM IN TURKEY. TIKTOKCELS ARE FLOCKING HERE. FOR THE FUTURE OF THE FORUM, CLOSE THIS SITE TO ACCESS IN TURKEY. @Gengar
1750663256891.png

@maarda @szolliontaraelis @Zagro @Tallooksmaxxer @StuntmanMike :smonk:

Last edited:
  • JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Aven, Ashoimex, cakdripa and 10 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Zagro, Kayra139, loyolaxavvierretard and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: Aven, cakdripa, divisionpanzerfaust and 4 others
BOŞ POST KASMANIN KİMSEYE FAYDASI YOK
BEN FAYDALI POSTLAR AÇIYORUM BOŞ POST AÇTIĞIMI GÖRDÜN MÜ
BAK MESELA BU ADAM 20K POST AÇMIŞ HEPSİDE FAYDASIZ ŞİMDİ BU ADAMIN FORUMA FAYDASI VAR MI

Attachments

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    20.6 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: LegendaryKennen, Aven, recai iskender and 2 others
BİRAZ AKLI OLAN ŞUNU DESTEKLER ZATEN.20 MİLYON GENÇ ERKEK NÜFUSLA REKABET ETMEK Mİ İSTİYORSUNUZ

• +1
Reactions: Kayra139
BİRAZ AKLI OLAN ŞUNU DESTEKLER ZATEN.20 MİLYON GENÇ ERKEK NÜFUSLA REKABET ETMEK Mİ İSTİYORSUNUZ
Zamanında yazdık koç ama iş işten geçti artık 12 yaşındaki bebeler bile looksmaxxxx yapıyor HG çakıyor götlerine
Siz feci yarrağı yediniz oğlum hadi benim jenerasyon aveldi ama genç zoomcukların hiç şansı yok hipergami daha da artacak 1/10 goblina dışında ascend yolu yok
Over

• +1
  • JFL
Reactions: Aven, İNTİKAM VAKTİ and menas
  • JFL
Reactions: Aven, recai iskender, Kayra139 and 2 others
Tm en faydalı sensin
O ananı gotundrn sikeyim
SENİN YAPABİLECEĞİN TEK CİNSEL AKTİVİTE BOK KOKULU ODANDA 31 ÇEKMEK OLUR HADİ İGNORE SAKAT OROSPU ÇOCUĞU:D

• JFL
Reactions: Aven, IlI and Kayra139
Zamanında yazdık koç ama iş işten geçti artık 12 yaşındaki bebeler bile looksmaxxxx yapıyor HG çakıyor götlerine
Siz feci yarrağı yediniz oğlum hadi benim jenerasyon aveldi ama genç zoomcukların hiç şansı yok hipergami daha da artacak 1/10 goblina dışında ascend yolu yok
Over
ZARARIN NERESİNDEN DÖNSEK KARDIR

I AM VERY SERIOUS, THIS PROBLEM NEEDS TO BE SOLVED AS SOON AS POSSIBLE. @emeraldglass @Orc @lowinhibcel

BAK MESELA BU ADAM 20K POST AÇMIŞ HEPSİDE FAYDASIZ ŞİMDİ BU ADAMIN FORUMA FAYDASI VAR MI
Ben burada, senin işe yaramaz soyunun Dünya'daki zamanında yaptığından daha fazlasını yaptım

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
SENİN YAPABİLECEĞİN TEK CİNSEL AKTİVİTE BOK KOKULU ODANDA 31 ÇEKMEK OLUR HADİ İGNORE SAKAT OROSPU ÇOCUĞU:D
Aynen kanka trnin en deforme orospu evladı sensin güneş görsün yüzün dısarı cıkta

Aynen kanka trnin en deforme orospu evladı sensin güneş görsün yüzün dısarı cıkta
HADİ OĞLUM HADİ BÜYÜDE GEL BURDA BANA CEVAP YAZARKEN OROSPU ANAN YAN ODADA SEN OKU DİYE GÖTÜNÜ SİKTİRİYOR

Over
O konuda haksızsın yeni neslin çoğunun boyu cidden epey uzunda gördüklerimin çoğu mtn bile geçmiyor:feelshah: ve bu mainstream zamanla azalır herşey gibi dw

Over
Yani aslında genetiklerinde yoksa istedikleri kadar gh bassınlar çok büyük bir değişiklik olmaz sadece daha sağlıklı olmaya çalışırlar tabi oda olmaya bilir her gören yapmıyor herkes hırslı ve disiplinli değil büyüdükleri ailelerde aynı yani öğrenmeleri ile değişen tek şey karamsar olmaları 1 ihtimal hardmaxx yapmaları ve sağlıklı olmaları olabilir ama zaten senin düşündüğün gibi olmayacak

Biri shooting yapsın kapatirlar

• JFL
Reactions: Ashoimex and recai iskender
HADİ OĞLUM HADİ BÜYÜDE GEL BURDA BANA CEVAP YAZARKEN OROSPU ANAN YAN ODADA SEN OKU DİYE GÖTÜNÜ SİKTİRİYOR
Yav sg ana baba sevgisi gormemis ozguvensiz pezo seni. sabahtan aksama kadar orgda gezisende, o karakapçuk tenin gelişmemiş suratın iki kelimeyi bir araya getiremeyen agzın ile bi siki basaramassın. seni bu forumdaki hiçbir makale kurtaramaz anca klavyeden agri yazmaya devam edersin hadi yoluna

Over
dmden baya kisi rate ve yardim icin yaziyor, cogu mtn-htn arasi boylari ortalama, ben sub1 ve cok kisa basladim, baslangic noktasindan nefret ediyorum.

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
  • JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, menas, recai iskender and 1 other person
Biri shooting yapsın kapatirlar
ben yaparım özelliklede sizin adınızı veririm önceden ben bir looksmax.org üyesi incelim yaptıklarımdan .org ve tr subformu sorumludur

Last edited:
Owners of this forum don't care, it only means more money for them. That's why the forum is so low quality.

• +1
Reactions: menas and Kayra139
Because it never lives up to the fear users try to convey.
DOES THE PARTICIPATION OF 20 MILLION YOUNG MEN IN COMPETITION NOT ADDRESS THE FEAR WE ARE TRYING TO CONVEY?

• JFL
Reactions: emeraldglass
DOES THE PARTICIPATION OF 20 MILLION YOUNG MEN IN COMPETITION NOT ADDRESS THE FEAR WE ARE TRYING TO CONVEY?
Bro, if 20 million extra users really joined this forum, it would rack up thousands of dollars a day in server costs, and the infrastructure wouldn’t even be able to handle it. It’s just fear. The same thing happened during the global TikTok hype, yeah, the forum took a hit, but it wasn’t a massive blow. So if that didn’t break it, a trend limited to just Turkey definitely won’t.

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
Bro, if 20 million extra users really joined this forum, it would rack up thousands of dollars a day in server costs, and the infrastructure wouldn’t even be able to handle it. It’s just fear. The same thing happened during the global TikTok hype, yeah, the forum took a hit, but it wasn’t a massive blow. So if that didn’t break it, a trend limited to just Turkey definitely won’t.
YOU DIDN'T UNDERSTAND WHAT I WANTED TO SAY. LET'S FORGET ABOUT IT.THANK YOU FOR YOUR REPLY.

• +1
Reactions: emeraldglass and Kayra139
YOU DIDN'T UNDERSTAND WHAT I WANTED TO SAY. LET'S FORGET ABOUT IT.THANK YOU FOR YOUR REPLY.
Aga bırak ta insanlar ascendlesin sanki kız kalmıyacak TR'de, harbici abartıyorsun

• +1
Reactions: emeraldglass and İNTİKAM VAKTİ
Aga bırak ta insanlar ascendlesin sanki kız kalmıyacak TR'de, harbici abartıyorsun
DOĞRU EREN151 GİBİ SAKAT 31 Cİ OROSPU ÇOCUKLARI BİR BOK YAPAMAZ ZATEN

• Woah
Reactions: Kayra139
Amk why? I want to see more prettyboys with the name of Mehmet and Kadir.

• Love it
Reactions: maarda
why is it going mainstream in TR whos posting that shit