ezet
True quiet kid 🇵🇱
Kurwa odinstalowywuje chyba tego tiktoka bo sie tylko wkuriwam
Jeszcze kurwa to „wytłumaczenie” hipergamii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
View attachment 5606429
prawdziwe czarnuchy wyczekuja kirkversary na ig reelsachNie mów że masz konto na tiktoku?
Przecież to -30 do IQ z automatu
O co chodzi z tymi czarnuchami, bo nasłuchuję normanów i też nigga, białas, czarnuch itp itdprawdziwe czarnuchy wyczekuja kirkversary na ig reelsach
Może by założyć wątek na ratings?Co mnie żydstagram pokazał po reaktywacji konta - foid 04 co wygląda jak 15 i chłop właśnie nieczad 05 co wygląda jak 45 - mogę dać linka do oceny
frO co chodzi z tymi czarnuchami, bo nasłuchuję normanów i też nigga, białas, czarnuch itp itd
Ja to chyba mówię jak ktoś urodzony długo przed 2000
Ona gruba, to ja znów potwierdzam że jestem śmiertelnie otyły (chociaż mam BMI 29, a miałem 44), poza tym bmi nie mierzy no objętości kości bo jestem szeroki jak Kononowicz na wysokości klaty i bioder w kościachale gruba
Ja już to robię i dobrze się czuję i współczuję ludziom którzy są niewolnikami ekranów, którzy korzystają z przymusu a nie bo mają cel do realizacji czy wiedzą co zrobić (jak ja np. do kogoś napisać czy zagrać w szachy)ja to musze jebnac odcinke od tych wszystkich normików
źle mi to działa na spokój duszy
View attachment 5606429
by wyjebala make up to by wygladala +10kgOna gruba, to ja znów potwierdzam że jestem śmiertelnie otyły (chociaż mam BMI 29, a miałem 44), poza tym bmi nie mierzy no objętości kości bo jestem szeroki jak Kononowicz na wysokości klaty i bioder w kościach
Mnie boli bardziej że to takie alternatywki czy też gotki co nie znają brytyjskich zespołów - takie gówno tworzą że niby samotne a gówno prawda
Ja już to robię i dobrze się czuję i współczuję ludziom którzy są niewolnikami ekranów, którzy korzystają z przymusu a nie bo mają cel do realizacji czy wiedzą co zrobić (jak ja np. do kogoś napisać czy zagrać w szachy)
Rel w chujprawdziwe czarnuchy wyczekuja kirkversary na ig reelsach
Bo ona jest tłustym schabem to robi z siebie kotlety schabowe gruba dziwka makeupcelCo ona robi z tym ubijakiem do schabowego XDDDD
No mam bo w pewnym momencie zainstalowałem i trochę się uzależniłem.Nie mów że masz konto na tiktoku?
Przecież to -30 do IQ z automatu
No trochę tak. Pomijając fakt że nie jestem spermiarzem to 3/4 chłopakom stanie penis/porucha nawet najmniej atrakcyjna kobietę na świecieA poza tym te wszystkie dziwki to jebane atencjuszki co żerują na najniższych instynktach
To trochę problem. Dużej grupie dziewczyn od najmłodszych lat było wmawiane że różnice wiekowe w związkach to coś co ustanawia „wartość” swojego chłopaka kompletnie ignorując swoje preferencje. Podobnie u chłopaków tylko z wygląda . Wiele chłopaków wybierze jakąś metr 50 blondyne z dużymi dojcami kompletnie ignorując swoje preferencjeCo mnie żydstagram pokazał po reaktywacji konta - foid 04 co wygląda jak 15 i chłop właśnie nieczad 05 co wygląda jak 45 - mogę dać linka do oceny
Niestety ja z taką mieszkam w jednym mieszkaniu ale ona chyba mnie nie lubi - chociaż raz pozwoliła wejść do swojego pokoju i siedziałem i gadałem/muzyki słuchałem przez ponad godzinęWiele chłopaków wybierze jakąś metr 50 blondyne z dużymi dojcami kompletnie ignorując swoje preferencje
View attachment 5606429
Świętej pamięci kandydat na kandydata miał agatkę podobno ale kto wie czy istniała czy to mitomania bożaObejrzałem raz jeszcze - i serio nie wiem jak ona gruba jest - po prostu taką twarz na - akurat jak ja czyli taka dla mnie semialternatywka powinna być na przydział
Zresztą mój nick nie wziął się znikąd - z daleka wyglądam jak Konon czy Szrek
Oczywiście że mitomania - co film co innego opowiadałŚwiętej pamięci kandydat na kandydata miał agatkę podobno ale kto wie czy istniała czy to mitomania boża
Ale pod koniec życia to mitomania dla jego była wielka on już od siedzenia w domku nie wiedział co się dzieje wokół. Jakby teraz żył i ludzie tworzyli ai przeróbki to by do reszty zwariowalOczywiście że mitomania - co film co innego opowiadał
Ja też zastanawiam się nad uśnięciem tiktoka i zostawieniem tylko instagrama i FacebookaA poza tym unikam wszystkich (((social mediów))) - nie nudzę się i nie potrzebuję patrzeć co inni dodają - ja sam dodaje do swojego życia smaki nawet jak foidy i normany mnie chcą wyeliminować a już na pewno wyciszyć bym nie miał własnego zdania
czy taką gruba?ale gruba
ja to musze jebnac odcinke od tych wszystkich normików
źle mi to działa na spokój duszy
CagedBo ona jest tłustym schabem to robi z siebie kotlety schabowe gruba dziwka makeupcel