Co ja kurwa obejrzałem

ezet

ezet

True quiet kid 🇵🇱

Kurwa odinstalowywuje chyba tego tiktoka bo sie tylko wkuriwam

IMG 9340

Jeszcze kurwa to „wytłumaczenie” hipergamii

• So Sad
  • +1
Reactions: gruca-looksmaxx223, Divineincel, kdz777 and 1 other person

Kurwa odinstalowywuje chyba tego tiktoka bo sie tylko wkuriwam

View attachment 5606429
Jeszcze kurwa to „wytłumaczenie” hipergamii

no wytlumaczenie ubogie ale no poniekad na tym to polega. Co ona robi z tym ubijakiem do schabowego XDDDD

• +1
Reactions: Divineincel and kdz777
Nie mów że masz konto na tiktoku?

Przecież to -30 do IQ z automatu

• +1
Reactions: ezet, gruca-looksmaxx223 and Divineincel
A poza tym te wszystkie dziwki to jebane atencjuszki co żerują na najniższych instynktach

• +1
Reactions: ezet, gruca-looksmaxx223, Divineincel and 2 others
Co mnie żydstagram pokazał po reaktywacji konta - foid 04 co wygląda jak 15 i chłop właśnie nieczad 05 co wygląda jak 45 - mogę dać linka do oceny

• +1
Reactions: ezet and Divineincel

prawdziwe czarnuchy wyczekuja kirkversary na ig reelsach

• +1
Reactions: Gajjo and gruca-looksmaxx223
prawdziwe czarnuchy wyczekuja kirkversary na ig reelsach
O co chodzi z tymi czarnuchami, bo nasłuchuję normanów i też nigga, białas, czarnuch itp itd

Ja to chyba mówię jak ktoś urodzony długo przed 2000

A poza tym unikam wszystkich (((social mediów))) - nie nudzę się i nie potrzebuję patrzeć co inni dodają - ja sam dodaje do swojego życia smaki nawet jak foidy i normany mnie chcą wyeliminować a już na pewno wyciszyć bym nie miał własnego zdania

• +1
Co mnie żydstagram pokazał po reaktywacji konta - foid 04 co wygląda jak 15 i chłop właśnie nieczad 05 co wygląda jak 45 - mogę dać linka do oceny
Może by założyć wątek na ratings?

• +1
Reactions: Divineincel
O co chodzi z tymi czarnuchami, bo nasłuchuję normanów i też nigga, białas, czarnuch itp itd

Ja to chyba mówię jak ktoś urodzony długo przed 2000
fr

ale gruba:lul:

ja to musze jebnac odcinke od tych wszystkich normików
źle mi to działa na spokój duszy

• +1
ale gruba
Ona gruba, to ja znów potwierdzam że jestem śmiertelnie otyły (chociaż mam BMI 29, a miałem 44), poza tym bmi nie mierzy no objętości kości bo jestem szeroki jak Kononowicz na wysokości klaty i bioder w kościach

Mnie boli bardziej że to takie alternatywki czy też gotki co nie znają brytyjskich zespołów - takie gówno tworzą że niby samotne a gówno prawda

Ja już to robię i dobrze się czuję i współczuję ludziom którzy są niewolnikami ekranów, którzy korzystają z przymusu a nie bo mają cel do realizacji czy wiedzą co zrobić (jak ja np. do kogoś napisać czy zagrać w szachy)

• +1
Reactions: kdz777
Ona gruba, to ja znów potwierdzam że jestem śmiertelnie otyły (chociaż mam BMI 29, a miałem 44), poza tym bmi nie mierzy no objętości kości bo jestem szeroki jak Kononowicz na wysokości klaty i bioder w kościach

Mnie boli bardziej że to takie alternatywki czy też gotki co nie znają brytyjskich zespołów - takie gówno tworzą że niby samotne a gówno prawda

Ja już to robię i dobrze się czuję i współczuję ludziom którzy są niewolnikami ekranów, którzy korzystają z przymusu a nie bo mają cel do realizacji czy wiedzą co zrobić (jak ja np. do kogoś napisać czy zagrać w szachy)
by wyjebala make up to by wygladala +10kg

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223
Ona powinna starvmaxxować dopiero niech wstawia gówno do internetu

Dada put on that misery

• +1
Reactions: ezet

No mam bo w pewnym momencie zainstalowałem i trochę się uzależniłem.

Ale gdyby nie tiktok to bym nie znajdował takich perełek

A poza tym te wszystkie dziwki to jebane atencjuszki co żerują na najniższych instynktach
No trochę tak. Pomijając fakt że nie jestem spermiarzem to 3/4 chłopakom stanie penis/porucha nawet najmniej atrakcyjna kobietę na świecie

To trochę problem. Dużej grupie dziewczyn od najmłodszych lat było wmawiane że różnice wiekowe w związkach to coś co ustanawia „wartość” swojego chłopaka kompletnie ignorując swoje preferencje. Podobnie u chłopaków tylko z wygląda . Wiele chłopaków wybierze jakąś metr 50 blondyne z dużymi dojcami kompletnie ignorując swoje preferencje

Wiele chłopaków wybierze jakąś metr 50 blondyne z dużymi dojcami kompletnie ignorując swoje preferencje
Niestety ja z taką mieszkam w jednym mieszkaniu ale ona chyba mnie nie lubi - chociaż raz pozwoliła wejść do swojego pokoju i siedziałem i gadałem/muzyki słuchałem przez ponad godzinę

Sam nie lubię blondynek (ja i matka taki kolor włosów mamy) ale ta ma jakiś urok no i właśnie krągłości - pupa i cysie

Obejrzałem raz jeszcze - i serio nie wiem jak ona gruba jest - po prostu taką twarz na - akurat jak ja czyli taka dla mnie semialternatywka powinna być na przydział

Zresztą mój nick nie wziął się znikąd - z daleka wyglądam jak Konon czy Szrek

Obejrzałem raz jeszcze - i serio nie wiem jak ona gruba jest - po prostu taką twarz na - akurat jak ja czyli taka dla mnie semialternatywka powinna być na przydział

Zresztą mój nick nie wziął się znikąd - z daleka wyglądam jak Konon czy Szrek
Świętej pamięci kandydat na kandydata miał agatkę podobno ale kto wie czy istniała czy to mitomania boża

Świętej pamięci kandydat na kandydata miał agatkę podobno ale kto wie czy istniała czy to mitomania boża
Oczywiście że mitomania - co film co innego opowiadał

Oczywiście że mitomania - co film co innego opowiadał
Ale pod koniec życia to mitomania dla jego była wielka on już od siedzenia w domku nie wiedział co się dzieje wokół. Jakby teraz żył i ludzie tworzyli ai przeróbki to by do reszty zwariowal

A poza tym unikam wszystkich (((social mediów))) - nie nudzę się i nie potrzebuję patrzeć co inni dodają - ja sam dodaje do swojego życia smaki nawet jak foidy i normany mnie chcą wyeliminować a już na pewno wyciszyć bym nie miał własnego zdania
Ja też zastanawiam się nad uśnięciem tiktoka i zostawieniem tylko instagrama i Facebooka
ale gruba:lul:

czy taką gruba?