evexoria
2x15
brutal rate atsanıza @Topkra @truefoidslayerpqoqo @EK0 @erlang @szenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Benim kullandigim scale gore mltn
4.5/!10
anayınamim htn
rate scale üzerinden sence ne bence hltn ama potansiyel yüksek sankipek iyi değil moruk
şu bıyıkları kesse cildi biraz daha iyi olsa bide düzgün tıraşı olsa bencede mtn olurda bıyıklar çok kötü duruyo
aynen oralardada işte bakım falan çok kötü bi yapması lazım yine aman aman abartı bi potansiyel yokta subhumanda değilrate scale üzerinden sence ne bence hltn ama potansiyel yüksek sanki
Bıyığı görmedim bile mtn baseşu bıyıkları kesse cildi biraz daha iyi olsa bide düzgün tıraşı olsa bencede mtn olurda bıyıklar çok kötü duruyo
Bıyığı görmedim bile mtn base
lhtn olcak potansiyel var benceaynen oralardada işte bakım falan çok kötü bi yapması lazım yine aman aman abartı bi potansiyel yokta subhumanda değil
yüzü çok dar olm
benim kimya hocamOlm çok merak ettim net htn veya cl olan bie ünlü veya model varmı size göre
Kesin eye area sı çok fenadır başka ihtimal yok bide çenesibenim kimya hocam
eylül ayında foruma en sıkıntılı döneminde girdin amk polisiKesin eye area sı çok fenadır başka ihtimal yok bide çenesi
Bu lmtn fln degil copelamayinbrutal rate atsanıza @Topkra @truefoidslayerpqoqo @EK0 @erlang @szenn
arkadasinmi rate olarak mltn falan
cok varOlm çok merak ettim net htn veya cl olan bie ünlü veya model varmı size göre
şu bıyıkları kesse cildi biraz daha iyi olsa bide düzgün tıraşı olsa bencede mtn olurda bıyıklar çok kötü duruyo
kanka potansiyel falan cokzor lean olsa cilt bakimi yapsa bile anca hltn belki olamaz bile bone mass eklemesi lazim yani potansiyel hltn falan anca belki ama boyu uzun muhtamelen tr de ilgi gorebilirlhtn olcak potansiyel var bence
öldürdün bitirdin çocuğu be abartma yazık amkkanka potansiyel falan cokzor lean olsa cilt bakimi yapsa bile anca hltn belki olamaz bile bone mass eklemesi lazim yani potansiyel hltn falan anca belki ama boyu uzun muhtamelen tr de ilgi gorebilir
kanka brutal rate demissin ama gercekler yani ortalama insan işte cocuk. eger daha büyümesi devam ediyorsa kemik eklerse mtn olabiliröldürdün bitirdin çocuğu be abartma yazık amk
Ltn değil bu lmtn sokakta görebiliceğin random bi çocukarkadasinmi rate olarak mltn falan
bence hltn ve mmtn veya hmtn ascendleyecek potansiyel varkanka brutal rate demissin ama gercekler yani ortalama insan işte cocuk. eger daha büyümesi devam ediyorsa kemik eklerse mtn olabilir
Ltn değil bu lmtn sokakta görebiliceğin random bi çocuk
lmtn-hltn gibi birsey ortalama cocuk yani katiliyorum sizeLtn değil bu lmtn sokakta görebiliceğin random bi çocuk
lmtn ortalamanın üstü oluyo ama basesi iyi bence.yinede şuan hltn
ama mmtn ile arasinda daglar kadar fark var nasil ascendler sence ? kemik eklemedikce mtn üstüne cikmasi imkansiz yasi kac cocugunbence hltn ve mmtn veya hmtn ascendleyecek potansiyel var
saç değişse şu ergenlik bıyıklarından kurtulsa lmtn kesin olur.eye area upper eyelid exposure fixleyebilir öylede zaten mmtn olur asimetriyi çözsede mmtnama mmtn ile arasinda daglar kadar fark var nasil ascendler sence ? kemik eklemedikce mtn üstüne cikmasi imkansiz yasi kac cocugun