Çocuğunuz olsa nelere dikkat edersiniz

ahwmeat

ahwmeat

Iron
Bu bildigin kendi saheserini olusturmak gibi bisey

Attachments

• Ekran görüntüsü 2025-05-16 184620.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-16 184620.png
    89.8 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: IlI
anasını güzel/uzun boylu seçerim
yediğine içtiğine yeme içme şekline gününü nasıl geçirdiğine postürüne dikkat edip onu uyarırım öğrenmesi gerekeni öğretirim kısıtlayıcı olmam çok herhangi bir alanda (spor,müzik)genç yaştan eğitirim ki başarılı olsun çünkü bazı alanlarda büyük başarı elde etmek için hayatını adaman gerekiyor
kız olursa da gömerim

• +1
  • JFL
  • WTF
Reactions: Arisylva, Kayra139, htn666 and 6 others
anasını güzel/uzun boylu seçerim
yediğine içtiğine yeme içme şekline gününü nasıl geçirdiğine postürüne dikkat edip onu uyarırım öğrenmesi gerekeni öğretirim kısıtlayıcı olmam çok herhangi bir alanda (spor,müzik)genç yaştan eğitirim ki başarılı olsun çünkü bazı alanlarda büyük başarı elde etmek için hayatını adaman gerekiyor
kız olursa da gömerim
mermi gibi cocuk olur namusuma

• +1
mermi gibi cocuk olur namusuma
Karımı kendi failurelerimi kapatan birisi seçmeye çalışıyorum (göz rengi vs) eğer çocuğum istediğim gibi olursa (olması önemli değil) çocukluktan itibaren postür besin spor vs çok önem veririm bebeklikten sırt üstü uyumaya alistiririm ben 195im eşim cl Eye area iyi harmony 170+ karı olursa ve çocuğumuz karışimimiz olursa benim velet büyük ihtimalle Cl+ olur :feelsautistic: (İyi son)

• +1
Reactions: ahwmeat
Çocuğa para harcamam, o yuzden yapmam. Yaparsam da otistik looksmakci olduğum için dış görünüşüne dikkat eder. Alacağım kız da zengin olursam mükemmel bir şey olmalı ki, çocuk iyi olsun. Eksiklerini hardmaxx ile kapatırım. Ama çocuk yapmam büyük ihtimalle

• Hmm...
  • +1
Reactions: IlI and ahwmeat
High t sporcu nt yetistirip dusuk dozlarla bp veririz balkaymak gibi olur

• +1
Reactions: Kayra139 and ahwmeat
çocuğum olmayacak ama olursa 10 yaşında hgh + testo basmaya başlarım. 18ine kadar telefon pc yok. ağzı 7/24 bantlı olacak burundan nefes alması için konuşmayacak bile. bi de sert yiyecekler

• JFL
  • +1
Reactions: halatmaxxing, recai iskender, ahwmeat and 2 others
çocuğum olmayacak ama olursa 10 yaşında hgh + testo basmaya başlarım. 18ine kadar telefon pc yok. ağzı 7/24 bantlı olacak burundan nefes alması için konuşmayacak bile. bi de sert yiyecekler
thumbpulling de yapsınlar mı :lul:

• +1
Reactions: yenesy
He amin evlatları kariyi buldunuz güzeli uzunu kaldi

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: sentrix, ahwmeat, htn666 and 9 others
tmm gardaş sen ilk bulduğun 1.40 etnik kürtle nikahı kıy

• +1
Reactions: yenesy and ahwmeat
“Etnik” ve “kürt” :lul:
dağlı piç other languagese git kürtçe threadlere yanıt atarsın :lul:

• JFL
Reactions: Kayra139 and yenesy
dağlı piç other languagese git kürtçe threadlere yanıt atarsın :lul:
Atalarının yeterince yemek yiyememesinden kaynaklanan boneless suratınla nasıl kürtlere laf ediyon la kanka

• JFL
Atalarının yeterince yemek yiyememesinden kaynaklanan boneless suratınla nasıl kürtlere laf ediyon la kanka
ya kardo atalarımı da sikeyim senin atalarını da sikeyim de zamanında senle güvenbanakardoya birlikte sövdüğümüz için bi samimiyetim oluştu şuan sana sövmicem

• Hmm...
  • JFL
Reactions: yenesy and recai iskender
ya kardo atalarımı da sikeyim senin atalarını da sikeyim de zamanında senle güvenbanakardoya birlikte sövdüğümüz için bi samimiyetim oluştu şuan sana sövmicem
Sen yasuomaxxing misin amk

• JFL
3 günde bir 150 şınav biraz büyüyünce gymcel muhtemelen okuldaki kendinden küçük her çocuğu zorbalayan bi oe yetiştirirdim ama tipe gelirsek yanakları içine çekile çekile yok olmuş bir psl god ana bulurdum ki jordan barret olma şansı artsın Dark triad klasik misali

3 günde bir 150 şınav biraz büyüyünce gymcel muhtemelen okuldaki kendinden küçük her çocuğu zorbalayan bi oe yetiştirirdim ama tipe gelirsek yanakları içine çekile çekile yok olmuş bir psl god ana bulurdum ki jordan barret olma şansı artsın Dark triad klasik misali
15-16 yasina gelince tokatlar seni babami dövdüm diye gezinir

• JFL
Reactions: Tornoviaa, ER enjoyer and IlI
valla kendi cocuguma 2 gr testo + 10 iu gh + 50 mg ai attırır cocuğunu dövdürtürüm ha cocugunu adam akıllı yetiştir oc

• JFL
Reactions: ahwmeat, yenesy and IlI
valla kendi cocuguma 2 gr testo + 10 iu gh + 50 mg ai attırır cocuğunu dövdürtürüm ha cocugunu adam akıllı yetiştir oc
mma ninjutsu + tren ve lean bir fizik muhtemelen cocugunu sikerdi ama kaybetse bile yediremeyip foid karını üzüm ederdi amk o mentaliteyle

mma ninjutsu + tren ve lean bir fizik muhtemelen cocugunu sikerdi ama kaybetse bile yediremeyip foid karını üzüm ederdi amk o mentaliteyle
medya tüketimini azalt aga bir insan istediği kadar baskın tehditkar dark triad cart curt kişilikli olsun tek bıcagada ölebiliyor tek kurşunada unutma cogu ezik diye adlandırdığımız insan bile diğer insanlara zarar veriyor yani bir cocuğu şiddetin üzerine yetiştirmek onu cok havalı yapmaz.Cocuğun unnt eziğin teki olur hatta zorba dark triad cart curt olamaz brom ortamlarda dışlanır ve dışarıda birisine ters bir hareket yaparsa götünü çatur çutur sikerler onun:lul:

• +1
Reactions: IlI, Tornoviaa, yenesy and 1 other person
medya tüketimini azalt aga bir insan istediği kadar baskın tehditkar dark triad cart curt kişilikli olsun tek bıcagada ölebiliyor tek kurşunada unutma cogu ezik diye adlandırdığımız insan bile diğer insanlara zarar veriyor yani bir cocuğu şiddetin üzerine yetiştirmek onu cok havalı yapmaz.Cocuğun unnt eziğin teki olur hatta zorba dark triad cart curt olamaz brom ortamlarda dışlanır ve dışarıda birisine ters bir hareket yaparsa götünü çatur çutur sikerler onun:lul:
Zorbaların hepsi ya aşırı çirkindir yada ogredir
Çekici zorba bulamazsın çünkü zaten çevresinden yeterince ilgi alıyordur ve orospuluk yapmaya gerek duymaz

• Hmm...
  • +1
Reactions: ER enjoyer, yenesy and recai iskender
kızsa yollu olmamasına erkekse yollu olmasına

• JFL
  • Hmm...
Reactions: maarda, IlI and ahwmeat
cope baskın tehditkar elemanlar genellikle kızlar tarafından daha üstün görünür ve diğer zorbaların sataşma ihtimali daha düşük olduğundan genellikle onlarla kanka olmak isterler bi eleman dayak yese de kalkıp aynı boku yapıyosa naparsa yapsın saygı görür zaten zorbaların zorba olmalarının milletin zorbalıktan intihar etmelerinin veya bişey yapılamamasının sebebi bu bahsettiklerim lise-üniverste sosyal hayatta saygı gören erkek arkadaşlarının ensene şaplatmadıgı bi eleman olmak istiyosan ucube değil ama tehditkar olma düzeyini ayarlamak zorundasın aksi takdirde pısırık zargana yerine koyup yine ananı sikerler

ben cocugumu 19 yıllık hgh + testo cycle + softmaxx + hardmaxx parasını hazır etmeden yapmazdım heralde. buyuk ihtimalde boyle bisey dogardi butun cocuklarinizi polo yakasi ve tesbihi ile karısı yapardı

Attachments

• Ekran görüntüsü 2025-05-16 184606.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-16 184606.png
    67.3 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Kayra139, yenesy and IlI
cope baskın tehditkar elemanlar genellikle kızlar tarafından daha üstün görünür ve diğer zorbaların sataşma ihtimali daha düşük olduğundan genellikle onlarla kanka olmak isterler bi eleman dayak yese de kalkıp aynı boku yapıyosa naparsa yapsın saygı görür zaten zorbaların zorba olmalarının milletin zorbalıktan intihar etmelerinin veya bişey yapılamamasının sebebi bu bahsettiklerim lise-üniverste sosyal hayatta saygı gören erkek arkadaşlarının ensene şaplatmadıgı bi eleman olmak istiyosan ucube değil ama tehditkar olma düzeyini ayarlamak zorundasın aksi takdirde pısırık zargana yerine koyup yine ananı sikerler
Sonra o zargana adam gelsin okula o zorbalari pompalı ile ebesini siksin :lul:

Sen bazı kisilerin mentalitesini anlamayan birisisin. Her içine kapanık pısırık olmuyor, gerekli şartlar olsa veya kaybedecek bir şeyi olmasa katliam yapacak kişiler var. O yuzden siz siz olun herkese uymayın, takıntı yapar.

Last edited:
Sonra o zargana adam gelsin okula o zorbalari pompalı ile ebesini siksin :lul:

Sen bazı kisilerin mentalitesini anlamayan birisisin. Her içine kapanık pısırık olmuyor, gerekli şartlar olsa veya kaybedecek bir şeyi olmasa katliam yapacak kişiler var. O yuzden siz siz olun herkese uymayın, takıntı yapar.
trde school shooting yapabilecek biri yok yapan biri de yok anca takıntılı olduğunuz kızı kuytu köşede bıçaklarsınız fazla gerinme oyüzden yarramın katliamını yaparsın götüne sokarlar o bıçağı

• +1
Reactions: yenesy
trde school shooting yapabilecek biri yok yapan biri de yok anca takıntılı olduğunuz kızı kuytu köşede bıçaklarsınız fazla gerinme oyüzden yarramın katliamını yaparsın götüne sokarlar o bıçağı
Ben ne gerincem amk? İlk olamaz m ayrıca aq? Tr de bütün insanları tanıyor musun sanki amk. Yapabilecek illağa biri çıkar ve şok olursun. Hem TR de okuyan birisi olarak, ABD'Yİ bilmem ama filmlerdeki gibi zorbalanmazsin amk

Ben ne gerincem amk? İlk olamaz m ayrıca aq? Tr de bütün insanları tanıyor musun sanki amk. Yapabilecek illağa biri çıkar ve şok olursun. Hem TR de okuyan birisi olarak, ABD'Yİ bilmem ama filmlerdeki gibi zorbalanmazsin amk
amerikada psikolojisi bozulan school shooter oluyor toplumsal normları bizlerden aşırı derecede farklı bu yüzden asıl seri katiller amerikadan çıkıyo zaten adamların içinde sevgi yok ama trde böle bişe yok school shooting yapmayı aklından geçirsen bile o rifleları bulamazsın devletten alamazsın yapacağın max school shooting ya kuru sıkıyla adam vurursun ya da bıçaklarsın birini o da 3 ü geçmez şu bana edit yapılcak diyen kuru kafa maskeli salak velet gibi olur sonun şahit olundu çok kez

amerikada psikolojisi bozulan school shooter oluyor toplumsal normları bizlerden aşırı derecede farklı bu yüzden asıl seri katiller amerikadan çıkıyo zaten adamların içinde sevgi yok ama trde böle bişe yok school shooting yapmayı aklından geçirsen bile o rifleları bulamazsın devletten alamazsın yapacağın max school shooting ya kuru sıkıyla adam vurursun ya da bıçaklarsın birini o da 3 ü geçmez şu bana edit yapılcak diyen kuru kafa maskeli salak velet gibi olur sonun şahit olundu çok kez
bu arada o bebenin amacı zaten camiyi taramak ordaki herkesi vurmak ama silahı bulamıyo amına kodumun salağı bulsa bile alırlardı bunun elinden

bu arada o bebenin amacı zaten camiyi taramak ordaki herkesi vurmak ama silahı bulamıyo amına kodumun salağı bulsa bile alırlardı bunun elinden
Salağın teki o, gerçek amacı o değil. Sadece ünlü olmak isteyen velet. Lakin dediğim gibi TR'de bu işi yapmak daha kolay. Polislerin çoğu eğitimsiz üstelik. Bu işi kafasına koyan birisi adam akıllı 3-5 aylık çalışma ile ortalığı mahveder. Sadece kaybedecek bir şeyi olmayan birine bakar.

Türk Devleti özendirme yapmıyorum sadece mevcut durumları gözlemleyen birisiyim. Örnek bir vatandaşım ben :lul:

Last edited:
1.60 gotik karı icin oğlumun boy genetiğini sikip atarım🥀

• JFL
amınoglu bana laf atmak ıcın forumun tek postta rep rekorunu kırdı walla helal olsun

• JFL
Reactions: maarda
tipine bakmadan annesini normal sevdiğim kişiyi seçerdim
mümkün olduğunca anne sütü içmesini, o bittikten sonra ergenliği bitene kadar düzenli süt içmesini devam ettirirdim
çiğneyebildiğinde sert yemekler yemesini, evde yapılmış tatlılar dışında abur cubur goyslop yedirmezdim
erkek ise 4 yaşında kendi dozunda sprint attırmaya başlatırdım, d3+k2 omega-3 ve magnezyum supplementlerdim
olabildiğince diyetini protein bazlı yapardım
elde para olursa ergenliğe girdiğinde GH peptid basardım
daima burnundan nefes almasını ve öğretebilirsem mew yani mouth posture yapmasını sağlardım
telefon verirdim ama yalnızca benim seçtiğim youtube kanallarını seyredebilirdi onun dışında başka uygulama olmazdı

harbici çocuğum olsa üşenmeden yapardım
bunlar dışında salardım :trepidation:

• Love it
  • +1
Reactions: ahwmeat, IlI, yenesy and 1 other person