ahwmeat
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
anasını güzel/uzun boylu seçerimBu bildigin kendi saheserini olusturmak gibi bisey
mermi gibi cocuk olur namusumaanasını güzel/uzun boylu seçerim
yediğine içtiğine yeme içme şekline gününü nasıl geçirdiğine postürüne dikkat edip onu uyarırım öğrenmesi gerekeni öğretirim kısıtlayıcı olmam çok herhangi bir alanda (spor,müzik)genç yaştan eğitirim ki başarılı olsun çünkü bazı alanlarda büyük başarı elde etmek için hayatını adaman gerekiyor
kız olursa da gömerim
Karımı kendi failurelerimi kapatan birisi seçmeye çalışıyorum (göz rengi vs) eğer çocuğum istediğim gibi olursa (olması önemli değil) çocukluktan itibaren postür besin spor vs çok önem veririm bebeklikten sırt üstü uyumaya alistiririm ben 195im eşim cl Eye area iyi harmony 170+ karı olursa ve çocuğumuz karışimimiz olursa benim velet büyük ihtimalle Cl+ olurmermi gibi cocuk olur namusuma
High t sporcu nt yetistirip dusuk dozlarla bp veririz balkaymak gibi olurBu bildigin kendi saheserini olusturmak gibi bisey
thumbpulling de yapsınlar mıçocuğum olmayacak ama olursa 10 yaşında hgh + testo basmaya başlarım. 18ine kadar telefon pc yok. ağzı 7/24 bantlı olacak burundan nefes alması için konuşmayacak bile. bi de sert yiyecekler
tmm gardaş sen ilk bulduğun 1.40 etnik kürtle nikahı kıyHe amin evlatları kariyi buldunuz güzeli uzunu kaldi
“Etnik” ve “kürt”tmm gardaş sen ilk bulduğun 1.40 etnik kürtle nikahı kıy
dağlı piç other languagese git kürtçe threadlere yanıt atarsın“Etnik” ve “kürt”![]()
Atalarının yeterince yemek yiyememesinden kaynaklanan boneless suratınla nasıl kürtlere laf ediyon la kankadağlı piç other languagese git kürtçe threadlere yanıt atarsın
![]()
Other Languages
Connect with others and discuss self-improvement in any language. This section welcomes all languages not supported on other forums.looksmax.org
ya kardo atalarımı da sikeyim senin atalarını da sikeyim de zamanında senle güvenbanakardoya birlikte sövdüğümüz için bi samimiyetim oluştu şuan sana sövmicemAtalarının yeterince yemek yiyememesinden kaynaklanan boneless suratınla nasıl kürtlere laf ediyon la kanka
Sen yasuomaxxing misin amkya kardo atalarımı da sikeyim senin atalarını da sikeyim de zamanında senle güvenbanakardoya birlikte sövdüğümüz için bi samimiyetim oluştu şuan sana sövmicem
o kimSen yasuomaxxing misin amk
3 günde bir 150 şınav biraz büyüyünce gymcel muhtemelen okuldaki kendinden küçük her çocuğu zorbalayan bi oe yetiştirirdim ama tipe gelirsek yanakları içine çekile çekile yok olmuş bir psl god ana bulurdum ki jordan barret olma şansı artsın Dark triad klasik misaliBu bildigin kendi saheserini olusturmak gibi bisey
15-16 yasina gelince tokatlar seni babami dövdüm diye gezinir3 günde bir 150 şınav biraz büyüyünce gymcel muhtemelen okuldaki kendinden küçük her çocuğu zorbalayan bi oe yetiştirirdim ama tipe gelirsek yanakları içine çekile çekile yok olmuş bir psl god ana bulurdum ki jordan barret olma şansı artsın Dark triad klasik misali
valla kendi cocuguma 2 gr testo + 10 iu gh + 50 mg ai attırır cocuğunu dövdürtürüm ha cocugunu adam akıllı yetiştir oc3 günde bir 150 şınav biraz büyüyünce gymcel muhtemelen okuldaki kendinden küçük her çocuğu zorbalayan bi oe yetiştirirdim ama tipe gelirsek yanakları içine çekile çekile yok olmuş bir psl god ana bulurdum ki jordan barret olma şansı artsın Dark triad klasik misali
mma ninjutsu + tren ve lean bir fizik muhtemelen cocugunu sikerdi ama kaybetse bile yediremeyip foid karını üzüm ederdi amk o mentaliteylevalla kendi cocuguma 2 gr testo + 10 iu gh + 50 mg ai attırır cocuğunu dövdürtürüm ha cocugunu adam akıllı yetiştir oc
medya tüketimini azalt aga bir insan istediği kadar baskın tehditkar dark triad cart curt kişilikli olsun tek bıcagada ölebiliyor tek kurşunada unutma cogu ezik diye adlandırdığımız insan bile diğer insanlara zarar veriyor yani bir cocuğu şiddetin üzerine yetiştirmek onu cok havalı yapmaz.Cocuğun unnt eziğin teki olur hatta zorba dark triad cart curt olamaz brom ortamlarda dışlanır ve dışarıda birisine ters bir hareket yaparsa götünü çatur çutur sikerler onunmma ninjutsu + tren ve lean bir fizik muhtemelen cocugunu sikerdi ama kaybetse bile yediremeyip foid karını üzüm ederdi amk o mentaliteyle
Zorbaların hepsi ya aşırı çirkindir yada ogredirmedya tüketimini azalt aga bir insan istediği kadar baskın tehditkar dark triad cart curt kişilikli olsun tek bıcagada ölebiliyor tek kurşunada unutma cogu ezik diye adlandırdığımız insan bile diğer insanlara zarar veriyor yani bir cocuğu şiddetin üzerine yetiştirmek onu cok havalı yapmaz.Cocuğun unnt eziğin teki olur hatta zorba dark triad cart curt olamaz brom ortamlarda dışlanır ve dışarıda birisine ters bir hareket yaparsa götünü çatur çutur sikerler onun![]()
önemli olan iç güzellik knktmm gardaş sen ilk bulduğun 1.40 etnik kürtle nikahı kıy
ic guzellik mogsönemli olan iç güzellik knk![]()
cope baskın tehditkar elemanlar genellikle kızlar tarafından daha üstün görünür ve diğer zorbaların sataşma ihtimali daha düşük olduğundan genellikle onlarla kanka olmak isterler bi eleman dayak yese de kalkıp aynı boku yapıyosa naparsa yapsın saygı görür zaten zorbaların zorba olmalarının milletin zorbalıktan intihar etmelerinin veya bişey yapılamamasının sebebi bu bahsettiklerim lise-üniverste sosyal hayatta saygı gören erkek arkadaşlarının ensene şaplatmadıgı bi eleman olmak istiyosan ucube değil ama tehditkar olma düzeyini ayarlamak zorundasın aksi takdirde pısırık zargana yerine koyup yine ananı sikerlermedya tüketimini azalt aga bir insan istediği kadar baskın tehditkar dark triad cart curt kişilikli olsun tek bıcagada ölebiliyor tek kurşunada unutma cogu ezik diye adlandırdığımız insan bile diğer insanlara zarar veriyor yani bir cocuğu şiddetin üzerine yetiştirmek onu cok havalı yapmaz.Cocuğun unnt eziğin teki olur hatta zorba dark triad cart curt olamaz brom ortamlarda dışlanır ve dışarıda birisine ters bir hareket yaparsa götünü çatur çutur sikerler onun![]()
Sonra o zargana adam gelsin okula o zorbalari pompalı ile ebesini siksincope baskın tehditkar elemanlar genellikle kızlar tarafından daha üstün görünür ve diğer zorbaların sataşma ihtimali daha düşük olduğundan genellikle onlarla kanka olmak isterler bi eleman dayak yese de kalkıp aynı boku yapıyosa naparsa yapsın saygı görür zaten zorbaların zorba olmalarının milletin zorbalıktan intihar etmelerinin veya bişey yapılamamasının sebebi bu bahsettiklerim lise-üniverste sosyal hayatta saygı gören erkek arkadaşlarının ensene şaplatmadıgı bi eleman olmak istiyosan ucube değil ama tehditkar olma düzeyini ayarlamak zorundasın aksi takdirde pısırık zargana yerine koyup yine ananı sikerler
trde school shooting yapabilecek biri yok yapan biri de yok anca takıntılı olduğunuz kızı kuytu köşede bıçaklarsınız fazla gerinme oyüzden yarramın katliamını yaparsın götüne sokarlar o bıçağıSonra o zargana adam gelsin okula o zorbalari pompalı ile ebesini siksin
Sen bazı kisilerin mentalitesini anlamayan birisisin. Her içine kapanık pısırık olmuyor, gerekli şartlar olsa veya kaybedecek bir şeyi olmasa katliam yapacak kişiler var. O yuzden siz siz olun herkese uymayın, takıntı yapar.
Ben ne gerincem amk? İlk olamaz m ayrıca aq? Tr de bütün insanları tanıyor musun sanki amk. Yapabilecek illağa biri çıkar ve şok olursun. Hem TR de okuyan birisi olarak, ABD'Yİ bilmem ama filmlerdeki gibi zorbalanmazsin amktrde school shooting yapabilecek biri yok yapan biri de yok anca takıntılı olduğunuz kızı kuytu köşede bıçaklarsınız fazla gerinme oyüzden yarramın katliamını yaparsın götüne sokarlar o bıçağı
amerikada psikolojisi bozulan school shooter oluyor toplumsal normları bizlerden aşırı derecede farklı bu yüzden asıl seri katiller amerikadan çıkıyo zaten adamların içinde sevgi yok ama trde böle bişe yok school shooting yapmayı aklından geçirsen bile o rifleları bulamazsın devletten alamazsın yapacağın max school shooting ya kuru sıkıyla adam vurursun ya da bıçaklarsın birini o da 3 ü geçmez şu bana edit yapılcak diyen kuru kafa maskeli salak velet gibi olur sonun şahit olundu çok kezBen ne gerincem amk? İlk olamaz m ayrıca aq? Tr de bütün insanları tanıyor musun sanki amk. Yapabilecek illağa biri çıkar ve şok olursun. Hem TR de okuyan birisi olarak, ABD'Yİ bilmem ama filmlerdeki gibi zorbalanmazsin amk
bu arada o bebenin amacı zaten camiyi taramak ordaki herkesi vurmak ama silahı bulamıyo amına kodumun salağı bulsa bile alırlardı bunun elindenamerikada psikolojisi bozulan school shooter oluyor toplumsal normları bizlerden aşırı derecede farklı bu yüzden asıl seri katiller amerikadan çıkıyo zaten adamların içinde sevgi yok ama trde böle bişe yok school shooting yapmayı aklından geçirsen bile o rifleları bulamazsın devletten alamazsın yapacağın max school shooting ya kuru sıkıyla adam vurursun ya da bıçaklarsın birini o da 3 ü geçmez şu bana edit yapılcak diyen kuru kafa maskeli salak velet gibi olur sonun şahit olundu çok kez
Salağın teki o, gerçek amacı o değil. Sadece ünlü olmak isteyen velet. Lakin dediğim gibi TR'de bu işi yapmak daha kolay. Polislerin çoğu eğitimsiz üstelik. Bu işi kafasına koyan birisi adam akıllı 3-5 aylık çalışma ile ortalığı mahveder. Sadece kaybedecek bir şeyi olmayan birine bakar.bu arada o bebenin amacı zaten camiyi taramak ordaki herkesi vurmak ama silahı bulamıyo amına kodumun salağı bulsa bile alırlardı bunun elinden
amınoglu bana laf atmak ıcın forumun tek postta rep rekorunu kırdı walla helal olsunHe amin evlatları kariyi buldunuz güzeli uzunu kaldi