Dwrk
❗BE AWARE❗
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yokkiHer şeyin bir çözümü var
Nasıl?yokki
kekomaxxing o zamanda kişiliginden vazgeçicekTakma kafana dostum 170 den kisa degilsen over degil habire goruyom ltn herifler htb kizlarla sende yapabilirsin
165 ve ya 163 olması lazımTakma kafana dostum 170 den kisa degilsen over degil habire goruyom ltn herifler htb kizlarla sende yapabilirsin
incel misin ona göre konuşalım
limb lengthening
LL var fraud yöntemleri var boy icin nasil yok aqyokki
aynen kanka LL 20k dolar bide cok riskliLL var fraud yöntemleri var boy icin nasil yok aq
Yapip yapmamak kisiye kalmis bisey , ama cözüm yok demek ap ayri biseyaynen kanka LL 20k dolar bide cok riskli
ben de onunla aynı durumdayımYapip yapmamak kisiye kalmis bisey , ama cözüm yok demek ap ayri bisey
20k dolar kazanması imkansız bi meblağ değil ki olm, 2.5 - 3 yıl falan çalışsanz birikir.aynen kanka LL 20k dolar bide cok riskli
aynen kanka20k dolar kazanması imkansız bi meblağ değil ki olm, 2.5 - 3 yıl falan çalışsanz birikir.
bi durumdan gerçekten kurtulmak isteyen insan değişmesi için çabalar
niye yapamasın? çok şikayetçiyse değiştirir, ağlamak hiçbir şeyi hiçbir zaman değiştirmeyecek.aynen kanka
adam 3 sene yemek yemeyecek
parkta yasayacak kira odemesin diye
yapacak LL
tamamniye yapamasın? çok şikayetçiyse değiştirir, ağlamak hiçbir şeyi hiçbir zaman değiştirmeyecek.
ben de kısayım, nefret ediyom kısa olmaktan intihar etmeyi denedim daha önce sırf bunun için
ll ameliyatının varlığını öğrendiğimden beri hayata tutunmak için tek sebebim o ameliyatı olacak parayı toplamak, 4 5 sene sürse yine biriktirirdim 6 7 sene sürse yine biriktirirdim, bir şeyden gerçekten şikayetçi olan kişi değiştirebileceğini biliyorsa değiştirmek için çabalar
gerçek adın bera mıkarakola gitamk
akıl hastanesine atmazlar dimiknk polise ll paramı vermezseniz kendimi oldururum falan de veriyolar biri dislerimi yaptirmazsaniz kendimi oldururum demisti yaptirmislardi
yüzünü gelistirmeye bak ilerde en kötü ameliyatla uzarsin
seri katil olsam her oldurdugum kurbanın uzerine 80 kknk polise ll paramı vermezseniz kendimi oldururum falan de veriyolar biri dislerimi yaptirmazsaniz kendimi oldururum demisti yaptirmislardi
80 k dolar hardmax poarası verin kripto cuzdanım monero atın yoksa rapelemeye devamseri katil olsam her oldurdugum kurbanın uzerine 80 k
olm sizi bu foruma kim alıyo ciddi soruyorumstatus varken karılar boya mı bakıyor aq
adam boydan dolayi kendini oldurmek istiyor bosa gecmis bir omur anlayabilirsenolm sizi bu foruma kim alıyo ciddi soruyorum
knk boyun kaçtı bu aradaadam boydan dolayi kendini oldurmek istiyor bosa gecmis bir omur anlayabilirsen![]()
168knk boyun kaçtı bu arada
Eee amına koyım kısa boyun insanlara neler yaşattıgının hiç farkına varamadın mı şu ana kadar amk benım sınıfımda bir cocuk o kadar fazla boyundan zorbalandı ki cocuk en son storylerde boy uzatma efekti atıyodu fotolarına kimsenın ne yaşadığını bilemezsin herif belki boyu yuzunden öyle bir ayrımcılığa zorbalığa uğradı ki bu tiradı açacak kdr ileri gitti
@chadmanlet04 bu neler diyor?Takma kafana dostum 170 den kisa degilsen over degil habire goruyom ltn herifler htb kizlarla sende yapabilirsin
193 daha iyiLL sorunlari
170 kisa birisinin genelde tum vucudu kucuk oluyor, ll tek basina cok yetersiz normal veya normalden biraz daha buyuk durmasi icin kesinlikle Roid kullanmali.
165 birisi 8cm femur 6cm tibia 179 oluyor, 40-80k usd + 2 yil recovery + roids kullanan birisi 179 ve ortalama oluyor. sorun bu.
186 mukemmel boy.
denmark male avg height 184-5 filandi
bu boyda 24bmi 10bf olan birisi fizilsel olarak ubermensch oluyor.
olabilir kanka bende yasadim aq bende gordum bende oyle seyler yaptim fakat kendimi oldurtecek kadar dusunmedim vaska alternatifler dusundum tiradi acmasina birsey demiyorum benim soyledigim gercek degilmis gibi bos yere laf atiyorsun senin boyun kaçtı bu aradaEee amına koyım kısa boyun insanlara neler yaşattıgının hiç farkına varamadın mı şu ana kadar amk benım sınıfımda bir cocuk o kadar fazla boyundan zorbalandı ki cocuk en son storylerde boy uzatma efekti atıyodu fotolarına kimsenın ne yaşadığını bilemezsin herif belki boyu yuzunden öyle bir ayrımcılığa zorbalığa uğradı ki bu tiradı açacak kdr ileri gitti
178 ama 180+ fraudluyorum, senin statüs her şeydir cope una laf attım baba statüs her şeyse looksmax.org da ne arıyon cok merak edıyorum amk yani şu sizi alırkenki açıklama kısımına ne yazıyorsunuz cok merak edıyorumolabilir kanka bende yasadim aq bende gordum bende oyle seyler yaptim fakat kendimi oldurtecek kadar dusunmedim vaska alternatifler dusundum tiradi acmasina birsey demiyorum benim soyledigim gercek degilmis gibi bos yere laf atiyorsun senin boyun kaçtı bu arada
elinden birsey gelemeyecegin bir ozelligine karsilik napsin kanka adama dehset paralar soyluyonuz onlari odeyebilseydi boyle tired acmazdi bence aq178 ama 180+ fraudluyorum, senin statüs her şeydir cope una laf attım baba statüs her şeyse looksmax.org da ne arıyon cok merak edıyorum amk yani şu sizi alırkenki açıklama kısımına ne yazıyorsunuz cok merak edıyorum
Kanka 600bin tlye ilizarov var mesela pahalı ama biriktirilemeyecek gibi değil. En azından tavsiye vericeğine bişi yapcağına knk statü ztn her şey cope u yaptırmaya calışıyorsun adama 'kızı sadece akşam yemeğine çıkar' kankam cinsel seçilim ne demek bir ara araştır olur mu rica ediyorumelinden birsey gelemeyecegin bir ozelligine karsilik napsin kanka adama dehset paralar soyluyonuz onlari odeyebilseydi boyle tired acmazdi bence aq
cope degil ama haklisin knk tanistigima memnun oldum bera benKanka 600bin tlye ilizarov var mesela pahalı ama biriktirilemeyecek gibi değil. En azından tavsiye vericeğine bişi yapcağına knk statü ztn her şey cope u yaptırmaya calışıyorsun adama 'kızı sadece akşam yemeğine çıkar' kankam cinsel seçilim ne demek bir ara araştır olur mu rica ediyorum
kızı sadece yemeğe çıkar cope ama cinsel seçilimin konuyla ilgisi neKanka 600bin tlye ilizarov var mesela pahalı ama biriktirilemeyecek gibi değil. En azından tavsiye vericeğine bişi yapcağına knk statü ztn her şey cope u yaptırmaya calışıyorsun adama 'kızı sadece akşam yemeğine çıkar' kankam cinsel seçilim ne demek bir ara araştır olur mu rica ediyorum
Olum birinin yeteri kadar iyi genlere sahip olamayıp örneğin boyu yüzünden üreme şansının düşük görülüp seçilmemesi ve neslini ileri aktaramaması cinsel seçilimdir işte nası ne alakası varkızı sadece yemeğe çıkar cope ama cinsel seçilimin konuyla ilgisi ne
chadmanletin arabası ve lean olmasına rağmen eken kız gibiOlum birinin yeteri kadar iyi genlere sahip olamayıp örneğin boyu yüzünden üreme şansının düşük görülüp seçilmemesi ve neslini ileri aktaramaması cinsel seçilimdir işte nası ne alakası var
hayatta kalma çabasına bağlı değil, fakat erkekler arasında dişilerini baştan çıkarma çabasına bağlıdır, sonuç da başarısız olan rakibin ölümü değildir; ancak daha az veya hiç yavru olmamasıdır.[ herhangi hayvanın dişi ve erkeği ortak genel alışkanlıklara sahipse.. ancak yapı, renk veya desenleri açısından farklılıklar gösteriyorsa, bu tip farklılıklara genel anlamda cinsel seçilim neden olmuş olur. - Charles Dawrinchadmanletin arabası ve lean olmasına rağmen eken kız gibi
Kanka ayakkabi shoelift falan onersene benimde boy ayni civar, yazdan once 175 diyodum simdi 177 olmusum 180 fraudlar miyim acaba okulda olmaz buyuk ihtimalde buluscagim kizlara 180 derimhayatta kalma çabasına bağlı değil, fakat erkekler arasında dişilerini baştan çıkarma çabasına bağlıdır, sonuç da başarısız olan rakibin ölümü değildir; ancak daha az veya hiç yavru olmamasıdır.[ herhangi hayvanın dişi ve erkeği ortak genel alışkanlıklara sahipse.. ancak yapı, renk veya desenleri açısından farklılıklar gösteriyorsa, bu tip farklılıklara genel anlamda cinsel seçilim neden olmuş olur. - Charles Dawrin
Kanka amazonda birtane tabanlık vardı cidden 3cm artıran böyle bembeyaz 200 tl olması lazımdı onu al 180e fraudla yeter cok bokunu cıkarma bende 2-3cm fraudluyom ztnKanka ayakkabi shoelift falan onersene benimde boy ayni civar, yazdan once 175 diyodum simdi 177 olmusum 180 fraudlar miyim acaba okulda olmaz buyuk ihtimalde buluscagim kizlara 180 derim
Link falan varmi kanka ucuuza kacmama gerek yok la ayagimi cok agritmayan kaliteli bisey olsun 600 falanda verrimKanka amazonda birtane tabanlık vardı cidden 3cm artıran böyle bembeyaz 200 tl olması lazımdı onu al 180e fraudla yeter cok bokunu cıkarma bende 2-3cm fraudluyom ztn
knk normalde tabanlık gıy link salardımda corap tarzı bişi çıkmış bak onlar daha iyi duruyor bir göz gezdir istersen onlaraLink falan varmi kanka ucuuza kacmama gerek yok la ayagimi cok agritmayan kaliteli bisey olsun 600 falanda verrim