meert
Banned
Nerelerde ve nasıl yapıyorsunuz dayak yiyen oldu mu hic duydunuz mu böyle bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Knk nasıl yapcam thread falan var mi yasosyal medya maxx yap
güzel profil resmi çek sonra hesabını güzel resimlerle doldur ama hep kendin gözükme ambiyans baya önemli güzel bir yerdeysen çekecen işteKnk nasıl yapcam thread falan var mi ya
Nerelerde ve nasıl yapıyorsunuz dayak yiyen oldu mu hic duydunuz mu böyle bişey
Knk cold approach amacı benim anladığım kadarıyla kendinden daha aşağı seviyede bir karşı cinsle denemek gibi birşey yani böyle aşırı cirkin değil ama güzel de olmayan bir kıza gidip konuscan ben rahat yaparim özgüven kazanmak icin sonucta kıza karsi bisey hissetmiyorum okey derse belki Çakar ayrılırim hayır derse zaten sevmiyorum umrumda olmazbende yapmak istiyom ama rezil olmaktan çok korkuyom
benden düşük seviye yokKnk cold approach amacı benim anladığım kadarıyla kendinden daha aşağı seviyede bir karşı cinsle denemek gibi birşey yani böyle aşırı cirkin değil ama güzel de olmayan bir kıza gidip konuscan ben rahat yaparim özgüven kazanmak icin sonucta kıza karsi bisey hissetmiyorum okey derse belki Çakar ayrılırim hayır derse zaten sevmiyorum umrumda olmaz
Özgüvenini artırmak için alkol alabilirsin veya pregabalin falanbenden düşük seviye yok![]()
knk her şeyi denedim hiç bi şekilde özgüvenim artırmıyor. hep nefret ediyom kendimdenÖzgüvenini artırmak için alkol alabilirsin veya pregabalin falan
Ben gece yatmadan önce 0,5mg pramipeksol alıyorum sabah çok özgüvenli oluyorum ama bağımlılık yapıyor tavsiye etmemknk her şeyi denedim hiç bi şekilde özgüvenim artırmıyor. hep nefret ediyom kendimden
Rezil niye olasın kanka redi yiyon götüne o kadarbende yapmak istiyom ama rezil olmaktan çok korkuyom
zararı var mı? direk eczanedem alabilirimyimBen gece yatmadan önce 0,5mg pramipeksol alıyorum sabah çok özgüvenli oluyorum ama bağımlılık yapıyor tavsiye etmem
knk böyle bi tipim varkı sadece yok falan demezler. daha kötu bişey yaparlar diye duşunuyomRezil niye olasın kanka redi yiyon götüne o kadar
Reçetesiz alınıyor 4-5 tane hap birlikte almadığın sürece zararı olmaz bana verdiği faydaları özgüven ciddi anlamda artıyor konuşkanlık artıyor umursamamak artıyor biraz daha mutlu hissediyorum kendimi ve ciddi manada libidoyu artırıyorzararı var mı? direk eczanedem alabilirimyim
pahalı mı pekiReçetesiz alınıyor 4-5 tane hap birlikte almadığın sürece zararı olmaz bana verdiği faydaları özgüven ciddi anlamda artıyor konuşkanlık artıyor umursamamak artıyor biraz daha mutlu hissediyorum kendimi ve ciddi manada libidoyu artırıyor
380pahalı mı peki
nerde senin tipknk böyle bi tipim varkı sadece yok falan demezler. daha kötu bişey yaparlar diye duşunuyom
knk artık atmak da istemiyorum dalga geçilmekten vallah çok sıkıldım.nerde senin tip
aga yaş kaç
knk artık atmak da istemiyorum dalga geçilmekten vallah çok sıkıldım.
yarrağa benziyom redi yiyon geçiyon hayırdır amk laf atan olursa tekmeyi koy orospularaknk böyle bi tipim varkı sadece yok falan demezler. daha kötu bişey yaparlar diye duşunuyom
resistance at kanka
knk artık atmak da istemiyorum dalga geçilmekten vallah çok sıkıldım.
bi ay sonra 19 olucamaga yaş kaç
keşke boyle yapabilsedyim. boyle bi hale geldim ki eğer kotu bisey daha olursa intihar edicem buyuk ihtimalleyarrağa benziyom redi yiyon geçiyon hayırdır amk laf atan olursa tekmeyi koy orospulara
dalga geçer. ben zaten iyi olmadığımı biliyorum ama kabul etmek çok zor. yani evet çirkinim ama hala dış gorunuş ile bi takıntım varresistance at kanka
aga senin hakkında en ufak fikrim yok ama yaşın 19 spor temiz beslenme güzel saç stili ve güzel tarz max bunları yaparsın bayada iş yaparkeşke boyle yapabilsedyim. boyle bi hale geldim ki eğer kotu bisey daha olursa intihar edicem buyuk ihtimalle
knk saç iyiaga senin hakkında en ufak fikrim yok ama yaşın 19 spor temiz beslenme güzel saç stili ve güzel tarz max bunları yaparsın bayada iş yapar
hangilerini yapıyon bilmiyom tipin ne durumda onun hakkındada fikrim yok
Cok merak ettim PM atsana dalga gecmem sözknk saç iyi
stilim güzel bence
zarganayım evet çok uzun da değilim 178
ama tip olarak ltn ama boyle komik bi tipim var tam dalga gecilecek bi tip.
ya amk tip ltn ve böleysen zaten mtn sinknk saç iyi
stilim güzel bence
değilim amk sokaktaki bütün erkeklerdedn height mog ve face mog iyiorum.ya amk tip ltn ve böleysen zaten mtn sin
dostum bende 178 im %70 den falan uzunumdur boy büyük avantaj ama kızı etkilemen için boyunun fazla uzun olmasına gerek yok tipin de aşırı kötü deilse güzel sohbetle çok rahat kız tavlarsın kendini ezme bu kadar ltn 100 kilo 175 arkadaşlarım taş gibi kızlarla takılıyodeğilim amk sokaktaki bütün erkeklerdedn height mog ve face mog iyiorum.
nasıl ya nerde yaşıyon. ben istanbuldayım her sabah metrobuse biniyom herkes benden uzun amk kızlar biledostum bende 178 im %70 den falan uzunumdur boy büyük avantaj ama kızı etkilemen için boyunun fazla uzun olmasına gerek yok tipin de aşırı kötü deilse güzel sohbetle çok rahat kız tavlarsın kendini ezme bu kadar ltn 100 kilo 175 arkadaşlarım taş gibi kızlarla takılıyo
insta verebilcen mi tipini de merak ettimnasıl ya nerde yaşıyon. ben istanbuldayım her sabah metrobuse biniyom herkes benden uzun amk kızlar bile
buraya atsam? knk kötü bişey yapmazsın değil mi zaten yeni geldin güvenmek zor birazinsta verebilcen mi tipini de merak ettim
yok sallaburaya atsam? knk kötü bişey yapmazsın değil mi zaten yeni geldin güvenmek zor biraz
şüpheliyok salla
öle bişi ypcaak olsam sorsan sölemem zaten aga soru sıkıntı da napcam seni benşüpheli
eskort sitelerine atıcak göndermeburaya atsam? knk kötü bişey yapmazsın değil mi zaten yeni geldin güvenmek zor biraz
tam atıcaktım iyiki söyledineskort sitelerine atıcak gönderme
nasıl ya nerde yaşıyon. ben istanbuldayım her sabah metrobuse biniyom herkes benden uzun amk kızlar bile
knk böyle bi tipim varkı sadece yok falan demezler. daha kötu bişey yaparlar diye duşunuyom
ifsalandıkeskort sitelerine atıcak gönderm
özgüven problemi var deprasyonda muhtemelenOlm senin tipin şakasız mmtn en az amk hatta attığın ilk foto hmtn büyük ihtimalle boyla ilgili özgüven sorunların var emin ol iyisin ozguvensisligi kendine aşılama durduk yere böceğe benziyen elemanların ozguvenkerine bak bide
tam atıcaktım iyiki söyledin
Sg lan grayolum erkek adamsın amk senin çükü paylaşsalar olmayanlar düşünsün demen lazım 3 günlük dünya takma bu kadar
Kqnka bu arada 178 degilsinknk saç iyi
stilim güzel bence
nedenKqnka bu arada 178 degilsin