Cold approach

meert

meert

Banned
Nerelerde ve nasıl yapıyorsunuz dayak yiyen oldu mu hic duydunuz mu böyle bişey

sosyal medya maxx yap

Knk nasıl yapcam thread falan var mi ya
güzel profil resmi çek sonra hesabını güzel resimlerle doldur ama hep kendin gözükme ambiyans baya önemli güzel bir yerdeysen çekecen işte

Nerelerde ve nasıl yapıyorsunuz dayak yiyen oldu mu hic duydunuz mu böyle bişey
varoş yerlerde denemiyorsan dayak yemezsin

bende yapmak istiyom ama rezil olmaktan çok korkuyom

bende yapmak istiyom ama rezil olmaktan çok korkuyom
Knk cold approach amacı benim anladığım kadarıyla kendinden daha aşağı seviyede bir karşı cinsle denemek gibi birşey yani böyle aşırı cirkin değil ama güzel de olmayan bir kıza gidip konuscan ben rahat yaparim özgüven kazanmak icin sonucta kıza karsi bisey hissetmiyorum okey derse belki Çakar ayrılırim hayır derse zaten sevmiyorum umrumda olmaz

• +1
  • JFL
Reactions: eniyiguresci and sexisdeath
Knk cold approach amacı benim anladığım kadarıyla kendinden daha aşağı seviyede bir karşı cinsle denemek gibi birşey yani böyle aşırı cirkin değil ama güzel de olmayan bir kıza gidip konuscan ben rahat yaparim özgüven kazanmak icin sonucta kıza karsi bisey hissetmiyorum okey derse belki Çakar ayrılırim hayır derse zaten sevmiyorum umrumda olmaz
benden düşük seviye yok:feelswah:

en az mtblere deneyin ki reddedilirseniz o kadarda üzülmeyin

• +1
Reactions: Serialsuicide
Özgüvenini artırmak için alkol alabilirsin veya pregabalin falan
knk her şeyi denedim hiç bi şekilde özgüvenim artırmıyor. hep nefret ediyom kendimden

Sazl mazl bamba gook or whatever tf yall talking abt

• +1
Reactions: sexisdeath
knk her şeyi denedim hiç bi şekilde özgüvenim artırmıyor. hep nefret ediyom kendimden
Ben gece yatmadan önce 0,5mg pramipeksol alıyorum sabah çok özgüvenli oluyorum ama bağımlılık yapıyor tavsiye etmem

• +1
Ben gece yatmadan önce 0,5mg pramipeksol alıyorum sabah çok özgüvenli oluyorum ama bağımlılık yapıyor tavsiye etmem
zararı var mı? direk eczanedem alabilirimyim

Rezil niye olasın kanka redi yiyon götüne o kadar
knk böyle bi tipim varkı sadece yok falan demezler. daha kötu bişey yaparlar diye duşunuyom

zararı var mı? direk eczanedem alabilirimyim
Reçetesiz alınıyor 4-5 tane hap birlikte almadığın sürece zararı olmaz bana verdiği faydaları özgüven ciddi anlamda artıyor konuşkanlık artıyor umursamamak artıyor biraz daha mutlu hissediyorum kendimi ve ciddi manada libidoyu artırıyor

• +1
Reçetesiz alınıyor 4-5 tane hap birlikte almadığın sürece zararı olmaz bana verdiği faydaları özgüven ciddi anlamda artıyor konuşkanlık artıyor umursamamak artıyor biraz daha mutlu hissediyorum kendimi ve ciddi manada libidoyu artırıyor
pahalı mı peki

450 olmuş aq neyse bana 2 ay yetiyor zaten

• +1
knk böyle bi tipim varkı sadece yok falan demezler. daha kötu bişey yaparlar diye duşunuyom
yarrağa benziyom redi yiyon geçiyon hayırdır amk laf atan olursa tekmeyi koy orospulara

• +1
yarrağa benziyom redi yiyon geçiyon hayırdır amk laf atan olursa tekmeyi koy orospulara
keşke boyle yapabilsedyim. boyle bi hale geldim ki eğer kotu bisey daha olursa intihar edicem buyuk ihtimalle

o bile
resistance at kanka
dalga geçer. ben zaten iyi olmadığımı biliyorum ama kabul etmek çok zor. yani evet çirkinim ama hala dış gorunuş ile bi takıntım var

• +1
Reactions: bençokoleyta
keşke boyle yapabilsedyim. boyle bi hale geldim ki eğer kotu bisey daha olursa intihar edicem buyuk ihtimalle
aga senin hakkında en ufak fikrim yok ama yaşın 19 spor temiz beslenme güzel saç stili ve güzel tarz max bunları yaparsın bayada iş yapar
hangilerini yapıyon bilmiyom tipin ne durumda onun hakkındada fikrim yok

• +1
aga senin hakkında en ufak fikrim yok ama yaşın 19 spor temiz beslenme güzel saç stili ve güzel tarz max bunları yaparsın bayada iş yapar
hangilerini yapıyon bilmiyom tipin ne durumda onun hakkındada fikrim yok
knk saç iyi
stilim güzel bence
zarganayım evet çok uzun da değilim 178
ama tip olarak ltn ama boyle komik bi tipim var tam dalga gecilecek bi tip.

• +1
knk saç iyi
stilim güzel bence
Cok merak ettim PM atsana dalga gecmem söz

• +1
knk saç iyi
stilim güzel bence
ya amk tip ltn ve böleysen zaten mtn sin

• +1
değilim amk sokaktaki bütün erkeklerdedn height mog ve face mog iyiorum.
dostum bende 178 im %70 den falan uzunumdur boy büyük avantaj ama kızı etkilemen için boyunun fazla uzun olmasına gerek yok tipin de aşırı kötü deilse güzel sohbetle çok rahat kız tavlarsın kendini ezme bu kadar ltn 100 kilo 175 arkadaşlarım taş gibi kızlarla takılıyo

• +1
Reactions: Serialsuicide and sexisdeath
dostum bende 178 im %70 den falan uzunumdur boy büyük avantaj ama kızı etkilemen için boyunun fazla uzun olmasına gerek yok tipin de aşırı kötü deilse güzel sohbetle çok rahat kız tavlarsın kendini ezme bu kadar ltn 100 kilo 175 arkadaşlarım taş gibi kızlarla takılıyo
nasıl ya nerde yaşıyon. ben istanbuldayım her sabah metrobuse biniyom herkes benden uzun amk kızlar bile

nasıl ya nerde yaşıyon. ben istanbuldayım her sabah metrobuse biniyom herkes benden uzun amk kızlar bile
insta verebilcen mi tipini de merak ettim

• +1
Olm senin tipin şakasız mmtn en az amk hatta attığın ilk foto hmtn büyük ihtimalle boyla ilgili özgüven sorunların var emin ol iyisin ozguvensisligi kendine aşılama durduk yere böceğe benziyen elemanların ozguvenkerine bak bide

• +1
Reactions: sexisdeath and bençokoleyta
Olm senin tipin şakasız mmtn en az amk hatta attığın ilk foto hmtn büyük ihtimalle boyla ilgili özgüven sorunların var emin ol iyisin ozguvensisligi kendine aşılama durduk yere böceğe benziyen elemanların ozguvenkerine bak bide
özgüven problemi var deprasyonda muhtemelen

• +1
olum erkek adamsın amk senin çükü paylaşsalar olmayanlar düşünsün demen lazım 3 günlük dünya takma bu kadar
tam atıcaktım iyiki söyledin

• +1
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and bençokoleyta
knk saç iyi
stilim güzel bence
Kqnka bu arada 178 degilsin