JustAhuman
Iron
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
benim göz kahverengide bende soldaki gibi bembeyazım çillerim falan var esmerleşsem dahamı iyi olur acaba?
greytitle
Yok beyaz ten daha iyibenim göz kahverengide bende soldaki gibi bembeyazım çillerim falan var esmerleşsem dahamı iyi olur acaba?
grey and proudgrey
onu phenoya göre ayarlican ama tanlaşmak her zaman iyidir sağlıklı görüntüsü veriyor çünkübenim göz kahverengide bende soldaki gibi bembeyazım çillerim falan var esmerleşsem dahamı iyi olur acaba?
senin dediğinin tersi iyidir amkYok beyaz ten daha iyi
ltn ragebaitide hic cekilmiyorsenin dediğinin tersi iyidir amk
grey olmak çok zor gittikçe anlamını bilmediğim kelimeler çıkıyor pheno ney amk turanid iranid falan görmüştüm onlarmı?onu phenoya göre ayarlican ama tanlaşmak her zaman iyidir sağlıklı görüntüsü veriyor çünkü
aynengrey olmak çok zor gittikçe anlamını bilmediğim kelimeler çıkıyor pheno ney amk turanid iranid falan görmüştüm onlarmı?
senin sütyenli fotoğrafına ne patlatmıştım ama, hatta chatgptye yaptırıp bitanesini subforuma ben atmıştımltn ragebaitide hic cekilmiyor
Ne kadar kahverengi olduğuna bağlı gözününbenim göz kahverengide bende soldaki gibi bembeyazım çillerim falan var esmerleşsem dahamı iyi olur acaba?