BladerFlame
Silver
Cope bulduğunuz surgeryler neler? (fiyat performans dengesini dahil etmeden sadece cope olduğunu düşündüğünüz ameliyatları soruyorum)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
double jaw surgeryCope bulduğunuz surgeryler neler? (fiyat performans dengesini dahil etmeden sadece cope olduğunu düşündüğünüz ameliyatları soruyorum)
hepsini tek tek aciklar misinSkeletal deformation-malküxyon olmadıgı halde bimax
Fat grafting
Yüz gerdirme
Cantho
Ciddi downward growth recession ve onun 360 derece tersi olan sfs var ise ciddi ascendletiyprdouble jaw surgery
kanka tasagina yazdim ben de onceki soruma bakar misinCiddi downward growth recession ve onun 360 derece tersi olan sfs var ise ciddi ascendletiypr
Yüz gerdirmede yüzünde iz kalıyor geçse bile uzaylı gibi görünüyor, gerildiği belli oluyor normieler bile anlıyorhepsini tek tek aciklar misin
Zaten ağır downward growth ya da sfs dışı bimax yaptırmak cope ama sfs ya da downward growth varsa hayvan gibi ascendlerCiddi downward growth recession ve onun 360 derece tersi olan sfs var ise ciddi ascendletiypr
Fat graft yerine infraorbital implant mı daha iyidir o zamanYüz gerdirmede yüzünde iz kalıyor geçse bile uzaylı gibi görünüyor, gerildiği belli oluyor normieler bile anlıyor
Bimaxı üstte açıkladım
Cantho da kemik yapına bağlı olduğu için ordaki deri zamanla sarkabilir canthusun ve göz kenwrının birleştigi yerde destek olmadığı için ordaki deri daha hassas
Fat grafti hatırlamıyom mantıklı bi acıklaması vardı ama unutmuşum
Aynen öyle tek hatırladıgım sey implantların daha iyi olduguFat graft yerine infraorbital implant mı daha iyidir o zaman
Yuz gerdirme okeyYüz gerdirmede yüzünde iz kalıyor geçse bile uzaylı gibi görünüyor, gerildiği belli oluyor normieler bile anlıyor
Bimaxı üstte açıkladım
Cantho da kemik yapına bağlı olduğu için ordaki deri zamanla sarkabilir canthusun ve göz kenwrının birleştigi yerde destek olmadığı için ordaki deri daha hassas
maarda açıklamıştı ona sor istersenYuz gerdirme okey
Bimax olarak Clavicularin before afterlari var cok hatirlamiyorum da anormal bi recession veya downward growthu oldugunu kesinlikle hatirlamiyorum, adam seviye atladi.
Canthoyu ogrendigim iyi oldu dusunuyodum cunku
Fat graftin sacma olduguyla alakali tek bir sebep gormedim
Cantho copesa cantal tilti başka nasıl fixlicez ?Yüz gerdirmede yüzünde iz kalıyor geçse bile uzaylı gibi görünüyor, gerildiği belli oluyor normieler bile anlıyor
Bimaxı üstte açıkladım
FixleyemicezCantho copesa cantal tilti başka nasıl fixlicez ?
browrige implant komple copeCope bulduğunuz surgeryler neler? (fiyat performans dengesini dahil etmeden sadece cope olduğunu düşündüğünüz ameliyatları soruyorum)
hayatCope bulduğunuz surgeryler neler? (fiyat performans dengesini dahil etmeden sadece cope olduğunu düşündüğünüz ameliyatları soruyorum)
clav ameliyat bile olmadıBimax olarak Clavicularin before afterlari var cok hatirlamiyorum da anormal bi recession veya downward growthu oldugunu kesinlikle hatirlamiyorum,
Pardon cok takip etmiyorum oyle bi tiktok gormustum, eski ve yeni halini gosterip Bimax yazmislardi.clav ameliyat bile olmadı
Değildir. Eğer çok büyük bir recession varsa fat graft her şeyi daha da kötüleştirir fakat zaten hali hazırda belli bir miktar göz altı desteğin varsa fat graft bunu daha iyi hale getirir.Fat graft yerine infraorbital implant mı daha iyidir o zaman
limb lengthening surgeryCope bulduğunuz surgeryler neler? (fiyat performans dengesini dahil etmeden sadece cope olduğunu düşündüğünüz ameliyatları soruyorum)
Büyük recessionlar olanlar mı infraorbital implant tercih etmeli o zaman yoksa direkt infra implant cope mu anlamadımDeğildir. Eğer çok büyük bir recession varsa fat graft her şeyi daha da kötüleştirir fakat zaten hali hazırda belli bir miktar göz altı desteğin varsa fat graft bunu daha iyi hale getirir.
Nazofrontal açısı berbat olanlar için browridge implantının cope olmadığını düşünüyorum belli miktar fixler bencebrowrige implant komple cope
infra implantlar (aşırı recessed değilse) fat graft daha iyi
brow lift
ses kalınlaştırma
sakal ekimi
bonedrill canthonun neden cope olduğunu açıklarmısınız![]()
Evet, infra implant çok kötü göz altı desteği olanlar için daha iyi.Büyük recessionlar olanlar mı infraorbital implant tercih etmeli