Crisick ascension

Orcairis

Orcairis

Looksminimizing
Bu adam hakkında bilgisi olan varmı hangi ameliyata girdiği falan

Attachments

• a55035e13e5e39db7797ab9da968a654.mp4
    1.1 MB
  • +1
Reactions: Deleted member 307488
Bu adam hakkında bilgisi olan varmı hangi ameliyata girdiği falan
Post-Ascension fotoğraflarını editleyip sanki ameliyatların sonucu çok iyiymiş gibi gösteriyordu.

Bildiğime göre Zygo ve Mandible implant var sadece.

Hiçbir ameliyat olmadığını söylediği bir video var lakin fikrimce mainstream oluşu ve 15-16 yaş bandindaki çocukların kozmetik prosedürlere olan yatkınlığını görüp ameliyatsız da ascendleyebilecegi umudunu vermeye çalıştı.

• +1
Reactions: DNRerard, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person

• +1
Reactions: Serialsuicide and Orcairis
biggest frauder on .org

asla ascendlemedi.

just be good on editing

• +1
  • JFL
Reactions: fury31, Serialsuicide, kurdistan and 3 others
Hiçbir ameliyat olmadığını söylediği bir video var lakin fikrimce mainstream oluşu ve 15-16 yaş bandindaki çocukların kozmetik prosedürlere olan yatkınlığını görüp ameliyatsız da ascendleyebilecegi umudunu vermeye çalıştı.
Geçen tiktok hesabı açmış aynı bunları söylüyordu ama şimdi bulamadım kapatmış herhalde, bence iyi ascension hiç yapay durmuyor taşşaklı adam baya

Attachments

• Screenshot_20260101_194129.jpg
    Screenshot_20260101_194129.jpg
    141.6 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: DNRerard and Deleted member 307488
ooo bak sen amınakoyduğumun lol bağımlısı video editör larp'ın allahı fransa'da yaşayan hırsız romanyalı köpek cris nastase isimli orospu evladı yaşıyor muymuş halen :lul::lul: bu amcık hoşafı humble brag yapmak için lookism zamanlarından beri fiks birkaç ayda bir forumda hesap açar, hayal dünyasında yaşadığı seks hikayelerini 1'e 10 katarak yazar, millet bununla taşşak geçince "benim hayatım zaten harika bu foruma ihtiyacım yok, kapatıp bir daha gelmeyeceğim" der ondan sonra birkaç ay sonra yeni hesapla seks hikayelerine devam ederdi:lul::lul: spastik abused dog oe :lul::lul: şimdi de tiktok açıp orada mı devam ediyormuş :lul::lul: amk sığırı

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, maarda, Orcairis and 1 other person
ooo bak sen amınakoyduğumun lol bağımlısı video editör larp'ın allahı fransa'da yaşayan hırsız romanyalı köpek cris nastase isimli orospu evladı yaşıyor muymuş halen :lul::lul: bu amcık hoşafı humble brag yapmak için lookism zamanlarından beri fiks birkaç ayda bir forumda hesap açar, hayal dünyasında yaşadığı seks hikayelerini 1'e 10 katarak yazar, millet bununla taşşak geçince "benim hayatım zaten harika bu foruma ihtiyacım yok, kapatıp bir daha gelmeyeceğim" der ondan sonra birkaç ay sonra yeni hesapla seks hikayelerine devam ederdi:lul::lul: spastik abused dog oe :lul::lul: şimdi de tiktok açıp orada mı devam ediyormuş :lul::lul: amk sığırı
1000008394
1000008393

• +1
Reactions: flows5991 and Orcairis