Orcairis
Looksminimizing
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Post-Ascension fotoğraflarını editleyip sanki ameliyatların sonucu çok iyiymiş gibi gösteriyordu.Bu adam hakkında bilgisi olan varmı hangi ameliyata girdiği falan
Geçen tiktok hesabı açmış aynı bunları söylüyordu ama şimdi bulamadım kapatmış herhalde, bence iyi ascension hiç yapay durmuyor taşşaklı adam bayaHiçbir ameliyat olmadığını söylediği bir video var lakin fikrimce mainstream oluşu ve 15-16 yaş bandindaki çocukların kozmetik prosedürlere olan yatkınlığını görüp ameliyatsız da ascendleyebilecegi umudunu vermeye çalıştı.
ooo bak sen amınakoyduğumun lol bağımlısı video editör larp'ın allahı fransa'da yaşayan hırsız romanyalı köpek cris nastase isimli orospu evladı yaşıyor muymuş halenbu amcık hoşafı humble brag yapmak için lookism zamanlarından beri fiks birkaç ayda bir forumda hesap açar, hayal dünyasında yaşadığı seks hikayelerini 1'e 10 katarak yazar, millet bununla taşşak geçince "benim hayatım zaten harika bu foruma ihtiyacım yok, kapatıp bir daha gelmeyeceğim" der ondan sonra birkaç ay sonra yeni hesapla seks hikayelerine devam ederdi
spastik abused dog oe
şimdi de tiktok açıp orada mı devam ediyormuş
amk sığırı
baron çalmış