swaggy
faded than a ho'
allah yardımcımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mk falanmı spamlayacaksın yoksa bir yerden hghmi buldun ciddil
Hayırlı olsun kac verdın ne kadar gıtcem buView attachment 3971787
GEELDİ KGELDİ KARGO GELDİ RAAAUGH
2300e aldım 10 ampül var her biri 250 mg cuma ya da pazartesi ilk iğneyi vururum ergenlik bitene kadar kürde kalırım muhtemelen hcg başlicam ara sıra ya da komple küre dahil ederim bilmiyorum kizdirmayinbeni31e sordum hcgyi 1000 lira mı ne ucuz baya hcgde taşşaklara infazın gelmemesini sağlıyo teknik olarakHayırlı olsun kac verdın ne kadar gıtcem bu
Ben growth la birlikte gircem bekliyom ya toz olan growth lardan alcam ucuza2300e aldım 10 ampül var her biri 250 mg cuma ya da pazartesi ilk iğneyi vururum ergenlik bitene kadar kürde kalırım muhtemelen hcg başlicam ara sıra ya da komple küre dahil ederim bilmiyorum kizdirmayinbeni31e sordum hcgyi 1000 lira mı ne ucuz baya hcgde taşşaklara infazın gelmemesini sağlıyo teknik olarak
we will ascendBen growth la birlikte gircem bekliyom ya toz olan growth lardan alcam ucuza
thx ma shortyGood luck babe
17 yim ben yüzüm değişir mi bilmiyom ama insallah :/
kemik yaşına baktırdın mı ki17 yim ben yüzüm değişir mi bilmiyom ama insallah :/
Evet 16 demişlerdi late puberty de var şeffaf şeffaf 31 cekıyodum amkkemik yaşına baktırdın mı ki
Yas kac btwallah yardımcımız olsun
knk senin önceden de hgh geçmişin vardı zaten kaç iu aldığına göre değişir galibaEvet 16 demişlerdi late puberty de var şeffaf şeffaf 31 cekıyodum amk![]()
yaşıtızYas kac btw
Neyyyaşıtız
yan etkilerinden kastın ne tam olarak one göre konuşcamNeyy
Yan etkilerden korkun yok mu hic amkk
En temel olarak artan ostrojenden dolayı plak kapanmasi buyume durmasi etc.yan etkilerinden kastın ne tam olarak one göre konuşcam
boyum 187 fln zaten o yüzden çok önemli değil benim için ama zaten östrojen artıp plaklarımı kapatmicak ai kullanıcam çünküEn temel olarak artan ostrojenden dolayı plak kapanmasi buyume durmasi etc.
kiskandi maço oğlan
Kral hormon sikmece oynuyon sen vallaboyum 187 fln zaten o yüzden çok önemli değil benim için ama zaten östrojen artıp plaklarımı kapatmicak ai kullanıcam çünkü
yan etki olarak sivilce falan olabilir ama o da çok önemli değil benim için aşırı derecede oluşursa ilaca başlarım![]()
hcg bulamazsam napıcam
Gün Testo HCG Proviron Arimidex Pazartesi ✅125mg ✅250IU ❌ ❌ Salı ❌ ❌ ✅25mg ❌ Çarşamba ❌ ❌ ❌ ✅0.25mg Perşembe ✅125mg ❌ ❌ ❌ Cuma ❌ ✅250IU ✅25mg ❌ Cumartesi ❌ ❌ ❌ ❌ Pazar ❌ ❌ ❌ ❌ gözünüze hitap etsin diye gptden tablo tasarlattım kür için hcg bulamazsam napmalıyım kısır kalmak...looksmax.org
genel olarak testoya ihtiyacım var zaten hiç bi şey yapmak için ne bi enerjim var ne bi şeyim bunun sebebini de testo düşüklüğüne bağlıyourm
yaptırmadım hayır ama testo düşüklüğüm ve östrojen yüksekliğim yaşıtlarıma bakınca anlaşılıyoKral hormon sikmece oynuyon sen valla
Kan testi yaptirdin mi kurden once? Testn kaç?
herkes sizi korkutuyo olm bende korkuyodum öncedenKral hormon sikmece oynuyon sen valla
Kan testi yaptirdin mi kurden once? Testn kaç?
Pmden face atar misin?yaptırmadım hayır ama testo düşüklüğüm ve östrojen yüksekliğim yaşıtlarıma bakınca anlaşılıyo
hormonlarıma da bi sey olmicak optimal düzeyde değil çünkü eminim
ergenlikte roid op baya
Ölçtür bence gotun sikilvek gibime geldiyaptırmadım hayır ama testo düşüklüğüm ve östrojen yüksekliğim yaşıtlarıma bakınca anlaşılıyo
hormonlarıma da bi sey olmicak optimal düzeyde değil çünkü eminim
ergenlikte roid op baya
neden proviron seçtim çünkü diğerlerine göre daha optimal geldi benim içinÖlçtür bence gotun sikilvek gibime geldi
Bide proviron yerine anavar winstrol falan diyenler var neden profivron sectin
kanka valla herkes doxlanıyo sende doxlanmıştın öyle hatırlıyom gerek yokPmden face atar misin?
Ben doxlanmadim knk kimseyide doxxlamadim doxxlanmiskm gibi oldu eskiden rate postu atmistim sonra sildim threadikanka valla herkes doxlanıyo sende doxlanmıştın öyle hatırlıyom gerek yok
kimseye foto atamıyoz herkes oç olmus böyle dünyayıskmBen doxlanmadim knk kimseyide doxxlamadim doxxlanmiskm gibi oldu eskiden rate postu atmistim sonra sildim threadi
subblemet neymişherkes sizi korkutuyo olm bende korkuyodum önceden
View attachment 3971882bak mesela harbiden yarışlara çıkan bi elemana proviron sorduk adam el ayak falan neler zırvalıyo amk testo sorsak ölürsün falan derdi muhtemelen sup öneririm diyo bide herkes gatekeepde
anabolik kullansaydım risk yüksek olurdu dediğin gibi ama sadece testosteron kullanıcamkumar
yüksek risk yüksek ödül
ergenlikte özellikle
nolursa olsun beklentini düşük tut ascendlicem diye beklemeanabolik kullansaydım risk yüksek olurdu dediğin gibi ama sadece testosteron kullanıcam
istediğim şey anabolik olmak değil zaten androjenik gelişmek
kumar
düşük risk düşük-orta ödül
ergenlikte özellikle
en büyük başlama sebebim testo düşüklüğünün yaşattığı mental sorunlar yoksa ana amacım ascendlemek değilnolursa olsun beklentini düşük tut ascendlicem diye bekleme
ascendlersen süpriz olsun anladın
kan değerlerini bilmeden teston mu düşük bilemenen büyük başlama sebebim testo düşüklüğünün yaşattığı mental sorunlar yoksa ana amacım ascendlemek değil
düz testoyla ascend beklemem çok mantıklı olmaz zatn
kan değerlerimi şuanlık bilmiyorum cumartesi özelde baktırıcam muhtemelen@maarda kan değerlerini bilmiyor
uğraşır mı bilmem
ergenlikte olması ile yüksek risk olması arasındaki ilişkiyi kendisi açısından değil ailesiyle olan ilişkisi açısından dedim
ondan ayrı, kör şekilde hareket etmek her şekilde riskli benim gözümde istediği kadar dozu küçük olsun
ödül kısmını bilemicem
belli oluyo btw ama tam olarak kesinliğini bilemem doğru diyon ondakan değerlerini bilmeden teston mu düşük bilemen
testo düşüklüğü dediğin şey vitamin eksikliği bile olabilir
haberleri olması iyi öbür türlü kendi başına hareket etmen çok zor yaştan dolayıkan değerlerimi şuanlık bilmiyorum cumartesi özelde baktırıcam muhtemelen
aile riski konusunda direkt ailemle konuştum endişe var ama ok şuanlık
he o açıdan doğruergenlikte olması ile yüksek risk olması arasındaki ilişkiyi kendisi açısından değil ailesiyle olan ilişkisi açısından dedim
Hallettim o işi ya, şuan biraz wageslave yapmam lazımhe o açıdan doğru
ailesi olmasa @Zagro 190 chaddi şuan
nasılHallettim o işi ya,
Tanıdıklar ile falan ayarladım herhalde ama daha başlamicam 1-2 ay anca belki, gram gram basmassam şerefsizim aganasıl