cut stackim

retawillfixme

retawillfixme

Silver
5mg tirz haftalık
10mg cardarine (2. hafta başlicam) ed
20mcg(şimdilik) clen ed
10mg accutane ed (2. ay 20mg yapabilirim)

clen cycle nasıl olmalı deneyimi olan varsa anlatabilir mi?

• +1
Reactions: Thrill, dgn.b, NoxInfernum and 1 other person
5mg tirz haftalık
10mg cardarine (2. hafta başlicam) ed
20mcg(şimdilik) clen ed
10mg accutane ed (2. ay 20mg yapabilirim)

clen cycle nasıl olmalı deneyimi olan varsa anlatabilir mi?
Knk cardarine kullaninca soyle nasil kardiyoya yardimi tmmmi lutfen

• +1
Reactions: Thrill and retawillfixme
inj l-carnitine ekle istiyosan

• +1
Reactions: Thrill
Knk cardarine kullaninca soyle nasil kardiyoya yardimi tmmmi lutfen
knk bu arada cardarine son bu detay araştırma yapıcam bu kanser olayıyla alakalı kullanırım gibi ama hala kullanmama ihtimalim var haberin olsun

• +1
Reactions: dgn.b and Fridx
şimdiye kadar clen çok ekstrem seviyelerde yan etki yapmadı 60mcg kadar çıktım dinleniyoken nabzım max 100 falandı elim titriyodu az bi şey o kadar. cardarine 2. günüm 10mg atıyorum. tirz bu hafta 5mg çıktım bakalım. yanına bi şey eklenir mi yağ yakımını hızlandırmak ya da kas kaybını azaltmak veya mümkünse bu kalorilerde bile kas kazanımı sağlayacak bi şey. roid giremem bf yüksek aromatize sorunu yaşarım. sarm olur peptid olur falan. bi de accutane 20mg yapacam haftaya.

• +1
Reactions: dgn.b
şimdiye kadar clen çok ekstrem seviyelerde yan etki yapmadı 60mcg kadar çıktım dinleniyoken nabzım max 100 falandı elim titriyodu az bi şey o kadar. cardarine 2. günüm 10mg atıyorum. tirz bu hafta 5mg çıktım bakalım. yanına bi şey eklenir mi yağ yakımını hızlandırmak ya da kas kaybını azaltmak veya mümkünse bu kalorilerde bile kas kazanımı sağlayacak bi şey. roid giremem bf yüksek aromatize sorunu yaşarım. sarm olur peptid olur falan. bi de accutane 20mg yapacam haftaya.
Bf kaç şuan

zaten hızlı kilo verirsin şuan bence
biraz kendin düşebildiğin kadar düşüp küre başlaman daha iyi olmaz mı
sonuçta ilerledikçe zorlaşıyor
sen 25 26 bfde boğazını tutamıyorsan 12 13tede yarrak tutarsın ben sana diyim bide

• +1
Reactions: Serialsuicide
zaten hızlı kilo verirsin şuan bence
biraz kendin düşebildiğin kadar düşüp küre başlaman daha iyi olmaz mı
sonuçta ilerledikçe zorlaşıyor
sen 25 26 bfde boğazını tutamıyorsan 12 13tede yarrak tutarsın ben sana diyim bide
boğaz tutmak sıkıntı değil çok uzun sürüyor kilo vermek günde 1200-1400 kalori alıyorum sadece haftada 4-5 gün spora gidiyorum her gün kardiyo yapıyorum. bi ayda 6.5kg düştüm ama sadece. zaten senin dediğin gibi yapıcam sub15 bf olduğumda küre giricem

boğaz tutmak sıkıntı değil çok uzun sürüyor kilo vermek günde 1200-1400 kalori alıyorum sadece haftada 4-5 gün spora gidiyorum her gün kardiyo yapıyorum. bi ayda 6.5kg düştüm ama sadece. zaten senin dediğin gibi yapıcam sub15 bf olduğumda küre giricem
kaç kilosun

kas baseim var bu arada

Last edited: