Czuję się jak taki mały gówniak

ezet

ezet

True quiet kid 🇵🇱
Za każdym razem jak coś pisze na other-languages czuje się jak taki mały kuzyn który stara ci się pokazać jaki fajny jest bo może się z nim zakolegujesz.

Nie wiem na chuj ja to pisze ale czemu nie zawsze jeden post więcej lol

• +1
Reactions: BigBallsLarry
ile masz lat

• +1
to nie zmarnuj tego czasu bo ja 16 lat mialem w 2018 roku i zmarnowalem

• +1
to nie zmarnuj tego czasu bo ja 16 lat mialem w 2018 roku i zmarnowalem
Szczerze to nie wiem co mam zrobić żeby tego nie zmarnować. Od czasu jak rok temu dziewczyna ze mną zerwala mam wrażenie że życie mi się tylko pogarsza. Moim jedynym wsparciem aktualnie jest moja przyjaciółka która jest lezbijką a w domu mieszkam z ojcem który ciągle na mnie krzyczy i ma problem do wszystkiego co robię/mowie

• +1
  • JFL
Reactions: BigBallsLarry and russiancelreturns
Szczerze to nie wiem co mam zrobić żeby tego nie zmarnować. Od czasu jak rok temu dziewczyna ze mną zerwala mam wrażenie że życie mi się tylko pogarsza. Moim jedynym wsparciem aktualnie jest moja przyjaciółka która jest lezbijką a w domu mieszkam z ojcem który ciągle na mnie krzyczy i ma problem do wszystkiego co robię/mowie
a jaki wyglad? to najwazniejsze

• +1
W sensie chodzi o to jak wyglądam tak?
no ta, reszta to cope

ja tak wygladalem jak mialem 18 lat (over był)

Boze

• +1
no ta, reszta to cope

ja tak wygladalem jak mialem 18 lat (over był)

View attachment 4914705
Ciężko mi powiedzieć szczerze jak wyglądam. Moja przyjaciółka wspomniana po wyżej mówi mi że wyglądam dobrze (nie tylko ona). Siebie nazwałbym mtn może htn. Mam 190cm wzrostu i ważę jakoś 95kg w ubraniach. Mam dość dobrą okolicę oczu (hunter eyes) dość szerokiego frame’a co będąc szczerym jest moim kompleksem poniekąd.

tindera zaloz, ustaw 18 i jak nie ustawisz zadnej randki w przeciagu tygodnia to sub MTN