Jak moge urosnąć

Kylo_

Kylo_

Iron
Mam 150cm wzrostu i 14 lat (waże około 40kg) moi rodzice mają 170 i 165 cm wzrostu. Czy są jakieś metody na przyśpieszenie wzrostu?

daj sobie czas niektóre osoby po prostu później rosną ale upewnij sie że masz dobrą diete i wystarczająco dużo śpisz

• +1
Reactions: Kylo_
Mam 150cm wzrostu i 14 lat (waże około 40kg) moi rodzice mają 170 i 165 cm wzrostu. Czy są jakieś metody na przyśpieszenie wzrostu?
Zależy jak daleko jesteś w stanie się posunąć ale myślę że samo hgh już coś da (możesz je kupić przez np. Indiamart)

• +1
Reactions: Kylo_
Nie słuchaj się ludzi którzy sugierują ci branie sterydów w takim wieku na początku swojej drogi tak jak typek na górze. Na początku ogranicz poprostu junk food, cukry, śpij odpowiednią ilość godzin, jedz zdrowo, zadbaj o aktywność fizyczna i to już dużo ci da. Wątpię że mając 14 lat jesteś świadomy tego w jakim stanie jest twój organizm(czy nie masz żadnych chorób itp) więc branie HGH jest ryzykowne bez żadnego researchu i z podejściem „poprostu kupię i bede je abusowal”

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223
Najpierw zadbaj o diete sen itp i pojdz na silownie skoro ważysz 40kg
A jak cię stać to hgh ale nie przesadzaj bo zamiast urosnąć dostaniesz raka i cukrzycy