copeuntilumakeit
Master
Zgadzacie sie z jego poglądami? Ja tak pol na pol. W tym co mowi jest prawda, prawda na ktora nie jestes gotowy albo totalna herezja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Niby tak niby nie. Kiedyś ogólnie był lepszy ale obecnie się ztiktokizował. Fundamenty jego poglądów są raczej chwiejneZgadzacie sie z jego poglądami? Ja tak pol na pol. W tym co mowi jest prawda, prawda na ktora nie jestes gotowy albo totalna herezja
„people used to drink semen of somebody they killed and get an erection out of the excitement” albo „you would have to be severely mentally ill not to find a 15 year old girl attractive” to take’I które mam zawsze z tyłu głowy jak go słyszę ale podejście ma całkiem ciekawe. Zamiast powołując się na jakieś chuj wie jakie badania currycellow czy innych Somalijczyków na uniwersytecie na wyspach Owczych powołuje się na to jak działa nasz organizmZgadzacie sie z jego poglądami? Ja tak pol na pol. W tym co mowi jest prawda, prawda na ktora nie jestes gotowy albo totalna herezja
Ja tam mam bardziej problem do tego co kiedyś robił że chciał skrzywdzić córkę i żonęZgadzacie sie z jego poglądami? Ja tak pol na pol. W tym co mowi jest prawda, prawda na ktora nie jestes gotowy albo totalna herezja