Dealer de HGH si alti steroizi

Mike456

Mike456

The end justifies the means
Are cineva o sursa de HGH/alti steroizi de încredere. As prefera sa iau efectiv de la o persoana decat sa comand.
Nu contează de locație pot sa merg oriunde in România sa le iau

• +1
Reactions: Infraorbitalis and whorehater
ai gasit frate ceva un dealer bun de reta

• +1
Reactions: Infraorbitalis, whorehater and Mike456
  • +1
Am eu 2 surse, niciuna din România dar livrează

• +1
Am eu 2 surse, niciuna din România dar livrează
Ba faza e ca in rahat am acum un pachet de la IndiaMart și e blocat la vamă gen trebuie să dau factura sau să o falsific ceva kkt ca să poată treacă

Cred în Ro orice ai face trebuie să iei din Eu ca să nu ai probleme

• +1
Reactions: Infraorbitalis, whorehater and K4nfe
Ba faza e ca in rahat am acum un pachet de la IndiaMart și e blocat la vamă gen trebuie să dau factura sau să o falsific ceva kkt ca să poată treacă

Cred în Ro orice ai face trebuie să iei din Eu ca să nu ai probleme
Mda, in mare parte, sursele mele sunt din EU, daca esti interesat hit me up

• +1
  • +1
Mereu mi s-a parut ca e ceva super ciudat cu astia
Nu stiu sunt ok eu mi-am luat acum ceva timp și au fost ok

• +1
niggas gonna steal our organs

• +1
  • JFL
  • +1
  • JFL
Reactions: Infraorbitalis, Elf and whorehater
bucharest

• +1
Reactions: Infraorbitalis
YES!

• +1
Reactions: Infraorbitalis and nsk4ll

• +1
Boss, tie specific nu o sa iti dau sursele ca sa rămâi blocat in iadul celor sub5
stai liniștit ca am doar ca vreau mai multe opțiuni deja au aflat românii de tirze și oze plus ca stero se găsesc ușor problema este ca la hgh nu e calitativ și este foarte scump cam 1000 doza

• +1
stai liniștit ca am doar ca vreau mai multe opțiuni deja au aflat românii de tirze și oze plus ca stero se găsesc ușor problema este ca la hgh nu e calitativ și este foarte scump cam 1000 doza
Unde se găsesc ușor rege m-am chinuit cu toate site-urile alea de stero și nici unul nu a mers

am dat și msj și e-mail și oricum site-urile nu merg

Sau te referi la dealeri privați?

• +1
Unde se găsesc ușor rege m-am chinuit cu toate site-urile alea de stero și nici unul nu a mers

am dat și msj și e-mail și oricum site-urile nu merg

Sau te referi la dealeri privați?
privați fra, gen eu am luat prima dată de la bodyguarzi din centru vechi după mi-am făcut singur contactele. test ul este mai ieftin decât peptidele pulii la un loc k idee degeaba încercați toate metodele doar blasteaza anabolizante

• +1
Reactions: Infraorbitalis and Mike456
Are cineva o sursa de HGH/alti steroizi de încredere. As prefera sa iau efectiv de la o persoana decat sa comand.
Nu contează de locație pot sa merg oriunde in România sa le iau
Penpeptides

• +1
Reactions: Infraorbitalis and Mike456
skill issue vere tocmai mi au intrat pastile indiene in tara fara sa primeasca seize am mai avut o comanda de peptide acum vreo 2 luni si mai am si 500iu de hgh pe drum din europa

• +1
am postat acuma intră să vezi

skill issue vere tocmai mi au intrat pastile indiene in tara fara sa primeasca seize am mai avut o comanda de peptide acum vreo 2 luni si mai am si 500iu de hgh pe drum din europa
Acum mi-au trecut și mie de vama din IndiaMart măcar merge acum să vad dacă din China se opresc la vamă sau nu
Chiar și dacă n-ar fi fost țeapă, nu e ca și cum prețurile nu sunt oricum oribile
Ba nu e țeapă nu știu ce experiențe ați avut voi dar la mine a fost totul ok și ba prețurile sunt ok sa zicem gen de la HYB cel mai ieftin GHK-CU e 30$ și cu livrarea sa zicem ca mai merge

Și oricum e mult mai ușor un pen peptide decât seringi mereu

• +1
Reactions: WrothEnd
Acum mi-au trecut și mie de vama din IndiaMart măcar merge acum să vad dacă din China se opresc la vamă sau nu

Ba nu e țeapă nu știu ce experiențe ați avut voi dar la mine a fost totul ok și ba prețurile sunt ok sa zicem gen de la HYB cel mai ieftin GHK-CU e 30$ și cu livrarea sa zicem ca mai merge

ești retard, efectiv ești incostient mai ales ca n-au puritate 99% și nu experimentezi cu adevărat beneficiile. Mai ales la ghk cu, am postat aici un lab test de al lor este fake mai ales ca am avut multe produse de la ei pe care le-am primit (cum sa dai 12 bețe pe 12 reta), încearcă ceva calitativ si o sa vezi efecte forță. sfatul meu verifică lab test și recenzii, pp și cam tot ce este de la bulgari sunt doar fabrica de bani

mi-a crescut cortisolul trebuie sa ma fac primal sa ajung un jegos și să nu fut nimic bagamias pula în primalul vostru și @stefancosma

Attachments

• IMG_1394.jpeg
    IMG_1394.jpeg
    131.1 KB · Views: 0
  • IMG_1395.jpeg
    IMG_1395.jpeg
    126.8 KB · Views: 0
  • IMG_1396.jpeg
    IMG_1396.jpeg
    234.4 KB · Views: 0
  • +1

hyb au luat expose ca vindeau hgh si reta sub dozat/impur si am vazut ceva ca a avut lumea nevoie de spitalizare de la ei
e belea mare acum in zona asta de gri cu peptide toti selleri buni au luat raid gen sry/ssa in toamna eu personal folosesc unu care a dat exitscam acum un an si s au intors atat de rau s a ajuns

hyb au luat expose ca vindeau hgh si reta sub dozat/impur si am vazut ceva ca a avut lumea nevoie de spitalizare de la ei
e belea mare acum in zona asta de gri cu peptide toti selleri buni au luat raid gen sry/ssa in toamna eu personal folosesc unu care a dat exitscam acum un an si s au intors atat de rau s a ajuns
exact pulă de asta nu recomand grey maxim din ucraina gen daca le trimiți tu la test

exact pulă de asta nu recomand grey maxim din ucraina gen daca le trimiți tu la test
sunt unele surse gri chiar bune dar in afara de reta sau mounjaro sau nootropics/alte cacaturi de genu nu gasesti sa fie pure gen 99%
eu mi am comandat hgh 96% 360$ ptr 500iu si e pret mare rau singuru motiv pentru care l am luat e ca nu gaseam nimic mai bun si e si warehouse in europa vine rpd

• +1
Reactions: Deleted member 40392
ești retard, efectiv ești incostient mai ales ca n-au puritate 99% și nu experimentezi cu adevărat beneficiile. Mai ales la ghk cu, am postat aici un lab test de al lor este fake mai ales ca am avut multe produse de la ei pe care le-am primit (cum sa dai 12 bețe pe 12 reta), încearcă ceva calitativ si o sa vezi efecte forță. sfatul meu verifică lab test și recenzii, pp și cam tot ce este de la bulgari sunt doar fabrica de bani

mi-a crescut cortisolul trebuie sa ma fac primal sa ajung un jegos și să nu fut nimic bagamias pula în primalul vostru și @stefancosma
custosti ceva sursa buna pentru Retatrutide care se poate comanda in Romania?

• +1
tocmai mi a fost oprit la vama de catre posta romana un colet cu pastile din india. am sunat la posta romana si mi au spus ca au nevoie de buletinul meu dovada achizitiei si dovada platii si o descriere a ce se afla in colet. ce sa fac in aceasta situatie

• JFL
  • Woah
Reactions: Mike456 and WrothEnd
tocmai mi a fost oprit la vama de catre posta romana un colet cu pastile din india. am sunat la posta romana si mi au spus ca au nevoie de buletinul meu dovada achizitiei si dovada platii si o descriere a ce se afla in colet. ce sa fac in aceasta situatie
Idk mi-e mi-au trecut alea direct fără probleme dă-mi mai multe detalii poate te ajut(ce ai luat,ce ai pus în descriere etc)

Idk mi-e mi-au trecut alea direct fără probleme dă-mi mai multe detalii poate te ajut(ce ai luat,ce ai pus în descriere etc)
arimidex n am pus nimic in descriere eu personal nu stiu ce o fi pus indianu de la care le am cumparat efectiv i am trm banii si adresa

• +1
Reactions: Mike456
arimidex n am pus nimic in descriere eu personal nu stiu ce o fi pus indianu de la care le am cumparat efectiv i am trm banii si adresa
Ba spune gen vitamine sau minerale eu așa am făcut la isortret,spune ca e ceva săpun rahaturi d-astea oricum nu crd ca vor opri coletul sincer dar tot da larp

Ba spune gen vitamine sau minerale eu așa am făcut la isortret,spune ca e ceva săpun rahaturi d-astea oricum nu crd ca vor opri coletul sincer dar tot da larp
A și vadă aia cu dovada achiziției și buletinul bagă informații e doar o procedură normală doar da larp la descriere și totul va fi bine

Eu așa am facut

one piece ass language:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: dr.sexologist and Deleted member 280441
A și vadă aia cu dovada achiziției și buletinul bagă informații e doar o procedură normală doar da larp la descriere și totul va fi bine

Eu așa am facut
vitamine din india holy larp ma mir ca nu se prind ✌️

• +1
Reactions: Mike456

Users who are viewing this thread

Back