Dealer de HGH si alti steroizi

tocmai mi a fost oprit la vama de catre posta romana un colet cu pastile din india. am sunat la posta romana si mi au spus ca au nevoie de buletinul meu dovada achizitiei si dovada platii si o descriere a ce se afla in colet. ce sa fac in aceasta situatie
Au venit direct din India sau au trecut si prin alta tara din UE?

A și vadă aia cu dovada achiziției și buletinul bagă informații e doar o procedură normală doar da larp la descriere și totul va fi bine

Eu așa am facut
IMG 5978

nu stiu cum ar trebuii sa dovedesc astea e over ptr coletul meu

View attachment 4531578
nu stiu cum ar trebuii sa dovedesc astea e over ptr coletul meu
Completezi acolo cu poza de la buletin
Cu ce ți-ai luat(chiar daca e illegal aia nu stiu ca isotretul e illegal)spune-i să-ți dea factura la dealer
Și evident la transfer eu am folosit Remitly și am dat câteva ss

După i-a o să-ți dea ceva de descris și dai acolo larp

vitamine din india holy larp ma mir ca nu se prind ✌️
Da sunt prosti aia :lul:
Oricum nu le pasă deci e bine doar să nu cumperi droguri sau arme

Da sunt prosti aia :lul:
Oricum nu le pasă deci e bine doar să nu cumperi droguri sau arme
Ba am și eu nevoie de ajutor cum ies testele de pe India Mart se merită e scam sau iei 7 boli și mori

Ba am și eu nevoie de ajutor cum ies testele de pe India Mart se merită e scam sau iei 7 boli și mori
fratioare nu ai nevoie de asa ceva mergi la sala mananca fructe bea apa mentine postura dreapta respira pe nas si fi tu insuti

Ba am și eu nevoie de ajutor cum ies testele de pe India Mart de merită e scam sau iei 7 boli și mori

fratioare nu ai nevoie de asa ceva mergi la sala mananca fructe bea apa mentine postura dreapta respira pe nas si fi tu insuti
Bro singuru motiv pt care as vrea sa dau pin la hgh ar fii pt creștere in înălțime daca nu știi sa dai pin faci acromegalie și ți se lărgesc organele și faci diabet de ajungi in spital

• +1
Reactions: ChioMaxiMix2025

Users who are viewing this thread

Back