debloatıma yardım eyleyin

ochinchin

ochinchin

Platinum
yağ oranım %14 2-3 günde debloatlayacağım

plan:
0 tuz
1500 kalori
yumurta & tavuktan 130g protein
100gr karb (patates ve karpuz potasyum için)
60gr yağ
10 bin adım

800mg sodyum 3000mg potasyum ediyor

suya abanıcam son gün karbonhidratı daha da azaltmayı düşünüyorum bu olur muyum

Grsel 2026 08 14 195510288

@maarda

Last edited:
  • Woah
Reactions: Me-Mania and stacyworshipper
evet lasix iç

• +1
Reactions: susisesi and Thrill
Tuzu 5gr al

• +1
Reactions: veneficus
abi vallahi ben medikal profesyonel değilim yane ben doğru düzgün bir tavsiye veremem çünkü belki sen o benim verdiğim debloat tavsiyemi dinlersin ve sana bir şey olur ben suçlu olurum özür dilerim

• JFL
Reactions: ochinchin
eplerenon öneririm

eplerenon öneririm
eplerenone debloatlamaz steroidal minerakortikoid reseptör antagonisti, kısacası bloat olmanı sağlayan mekanizmayı blokluyosun.

yani zaten anlık bloatedsan eplerenone atman hiçbir sike yaramaz eplerenone kullanıp herhangi bir diüretik kullanmazsan herhalde min 1 hafta falan sürer biraz bile debloatlaman

• Love it
Reactions: syringee
eplerenone debloatlamaz steroidal minerakortikoid reseptör antagonisti, kısacası bloat olmanı sağlayan mekanizmayı blokluyosun.

yani zaten anlık bloatedsan eplerenone atman hiçbir sike yaramaz eplerenone kullanıp herhangi bir diüretik kullanmazsan herhalde min 1 hafta falan sürer biraz bile debloatlaman
GATEKEEP ATMAYIN KARDEŞİM önceden forumda eplerenon lasixden daha iyi diyorlardı BİZİ MİLLET CAHİL BIRAKIRKEN NEREDEYDİNİZ #GREYLERE SAHİP ÇIKIN

Last edited:
GATEKEEP ATMAYIN KARDEŞİM önceden forumda eplerenon lasixden daha iyi diyorlardı BİZİ MİLLET CAHİL BIRAKIRKEN NEREDEYDİNİZ #GREYLERE SAHİP ÇIKIN
eplerenon lasixten daha iyi ama uzun vadede senin 2 saate debloatlaman gerekiyosa git lasix at eplerenon atarsan bi süre sonra hep debloated olcan

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli, kullancı1998572619, syringee and 1 other person
eplerenon lasixten daha iyi ama uzun vadede senin 2 saate debloatlaman gerekiyosa git lasix at eplerenon atarsan bi süre sonra hep debloated olcan
lasix içince tuvaletden çıkamıyom ben o sıkıntı