alis123
Iron
- OP
Siz istemedikçe kimse kendini zorla siktiremezNasıl aqqq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Siz istemedikçe kimse kendini zorla siktiremezNasıl aqqq
Volcelim diyosun alfaSiz istemedikçe kimse kendini zorla siktiremez
Volcel ne ben daha yeniyim burdaVolcelim diyosun alfa
Tek anlamında miVolcel ne ben daha yeniyim burda
En mutsuz günümde bile bu forum güldürüyor amk@arch_guy (İskandinav tanrısı)
@MOGGERWINSS (chico gençlik)
Bu adamla mog battle yapinlan
İstemli bekar yani kız sikmek istemeyen eleman bunlara volcel deniyorVolcel ne ben daha yeniyim burda
Anladım sagol evet suanlik öyle derslerime odakliyimİstemli bekar yani kız sikmek istemeyen eleman bunlara volcel deniyor
uni bolumu neAnladım sagol evet suanlik öyle derslerime odakliyim
Sınava hazırlanıyorum daha tip için mezuna bıraktımuni bolumu ne
Larp ne amk turkce konuşun artıklarp
tipin coker amkSınava hazırlanıyorum daha tip için mezuna bıraktım
Zaten çökecek biraz erken çöksüntipin coker amk
Without beardSeems low chadlite to me. More photos needed for better rating.
Can you post 3/4 and side?Without beard
Side like shitCan you post 3/4 and side?
elevated to mid chadlite now.Side like shit
Yeah babyfaceapp
ne demişler takes one to know oneChad ama fakeapp bunu da anlamamış forum üyeleri
Türkiye sıcaklığına göre derecelendir
Fakeapple yüzünü benimki gibi yapar mısın o sana böyle bir göz bölgesi vermezChad ama fakeapp bunu da anlamamış forum üyeleri
Sana bir şey diyeyim mi ? Benim gözler o faceapplı gözleri de moglar.Fakeapple yüzünü benimki gibi yapar mısın o sana böyle bir göz bölgesi vermez
Hiç şüphem yok benden yakışıklı değilsin demedim ki neden iyi görünen birini görünce hemen bokluyorsunuz çok üst düzey bir şey de yok bende zatenSana bir şey diyeyim mi ? Benim gözler o faceapplı gözleri de moglar.
Ama harmoni önemli işte
Bu subforum öyle malesef knk bpsverHiç şüphem yok benden yakışıklı değilsin demedim ki neden iyi görünen birini görünce hemen bokluyorsunuz çok üst düzey bir şey de yok bende zaten
Face app + Gercekte cildin textured glikolik asit tonik (maruderm onerim) kullan haftada 4 kez haftada 2 kez exfoliate yap her gun spf sur sabah aksam nemlendiriciSide like shit
chadden clye tavsiyelerFace app + Gercekte cildin textured glikolik asit tonik (maruderm onerim) kullan haftada 4 kez haftada 2 kez exfoliate yap her gun spf sur sabah aksam nemlendirici
Aknetrent kullaniyorum cildiyeye gittim sadece cildim çok kizariyor biraz da iz varFace app + Gercekte cildin textured glikolik asit tonik (maruderm onerim) kullan haftada 4 kez haftada 2 kez exfoliate yap her gun spf sur sabah aksam nemlendirici
Bu fotonun neresi face appe benziyor aminakoyim gözlerim lens tek sahtekarligim buFace app + Gercekte cildin textured glikolik asit tonik (maruderm onerim) kullan haftada 4 kez haftada 2 kez exfoliate yap her gun spf sur sabah aksam nemlendirici
snapchatlemi cektinBu fotonun neresi face appe benziyor aminakoyim gözlerim lens tek sahtekarligim bu
Evet tabletin kamerasi çok kotusnapchatlemi cektin
Yaşın kac? fonksiyon cozdugune gore 10 11.sinifsin veya belkide sadece yksmaxx yapiyosun isotretinoin ve roaccutane ergenlik caginda kullaniminda buyume plaklarini erken kapatiyor diye biliyorum eger ergenlikte degilsenAknetrent kullaniyorum cildiyeye gittim sadece cildim çok kizariyor biraz da iz var
Lenssiz foto atsam yüzüme bakmassiniz her yerde efekt var gibi konusmayinBu fotonun neresi face appe benziyor aminakoyim gözlerim lens tek sahtekarligim bu
18 yasindayimYaşın kac? fonksiyon cozdugune gore 10 11.sinifsin veya belkide sadece yksmaxx yapiyosun isotretinoin ve roaccutane ergenlik caginda kullaniminda buyume plaklarini erken kapatiyor diye biliyorum eger ergenlikte degilsen
aknetrent kullaniyorsan daha çok nemlendirici kullan nemlendiren jeller kullan gordugum kadariyla sadece gözlerde faceapp var cildini duzeltirsen chadsin şuanda mid cl-strong clsin
TeşekkürlerYaşın kac? fonksiyon cozdugune gore 10 11.sinifsin veya belkide sadece yksmaxx yapiyosun isotretinoin ve roaccutane ergenlik caginda kullaniminda buyume plaklarini erken kapatiyor diye biliyorum eger ergenlikte degilsen
aknetrent kullaniyorsan daha çok nemlendirici kullan nemlendiren jeller kullan gordugum kadariyla sadece gözlerde faceapp var cildini duzeltirsen chadsin şuanda mid cl-strong clsin
sadece nemlendiren urunler kullan tonik centella asiatica yatistirici tonik kullan baskada aknetrent zaten 6 aya cildini sifirlar puruzsuz olur onemli olan surec tahlillerine baktir mutlaka18 yasindayim
Lensleri hangi siteden aldın knkBu fotonun neresi face appe benziyor aminakoyim gözlerim lens tek sahtekarligim bu
Sagol teşekkür ederim bu kadar bilgiyi nerden biliyosun bu aradasadece nemlendiren urunler kullan tonik centella asiatica yatistirici tonik kullan baskada aknetrent zaten 6 aya cildini sifirlar puruzsuz olur onemli olan surec tahlillerine baktir mutlaka
LabellaLensleri hangi siteden aldın knk
ergenligimde cok fazla sivilce sorunlari cektim halada izleri ve kalintilari var tabi artik is bunlardan cikti 1 aya lazer yaptiracagim izler icin kimsenin kotu cilde sahip olmasini istemiyorum iyi bir cilt sizi saglikli gosterir saglikli olmak=iyi gorunmekSagol teşekkür ederim bu kadar bilgiyi nerden biliyosun bu arada
Eyw knk bende almayı dusunuyordjmda hic kullanmadm lens bakalmLabella
subforumda cogu kisi bilmiyor fazla cilt hakkinda thread hazirliyom simdiergenligimde cok fazla sivilce sorunlari cektim halada izleri ve kalintilari var tabi artik is bunlardan cikti 1 aya lazer yaptiracagim izler icin kimsenin kotu cilde sahip olmasini istemiyorum iyi bir cilt sizi saglikli gosterir saglikli olmak=iyi gorunmek
lens baya iyi olmus sanaLabella
Bence de kahverengi gerçekten görünüşü etkiliyorlens baya iyi olmus sana