alis123
Iron
- OP
Guccuk ağız shejsdhshsgd eyvallahgüççük ağız ve dudişten nerflenmiş ama yine de yaqışıklı adamsın genco okkey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Guccuk ağız shejsdhshsgd eyvallahgüççük ağız ve dudişten nerflenmiş ama yine de yaqışıklı adamsın genco okkey
17 yasindayim cok kararsizim accutane baslamakla alakali. 1 tup tretinoinli krem bitirdim %0.05 hic etki etmedi.Yaşın kac? fonksiyon cozdugune gore 10 11.sinifsin veya belkide sadece yksmaxx yapiyosun isotretinoin ve roaccutane ergenlik caginda kullaniminda buyume plaklarini erken kapatiyor diye biliyorum eger ergenlikte degilsen
aknetrent kullaniyorsan daha çok nemlendirici kullan nemlendiren jeller kullan gordugum kadariyla sadece gözlerde faceapp var cildini duzeltirsen chadsin şuanda mid cl-strong clsin
agzi iyi la yine lens distortiondan olabilir on kamerayla mouth:nose 1.1 falan cikiyo benim amk normalde 1.3güççük ağız ve dudişten nerflenmiş ama yine de yaqışıklı adamsın genco okkey
Hap kesin çözüm cilt icin17 yasindayim cok kararsizim accutane baslamakla alakali. 1 tup tretinoinli krem bitirdim %0.05 hic etki etmedi.
biliyorum da ergenlikte tehlikeli stuntlama ihtimali var. boy acisindan cok sikinti olmaz da bilemiyorum.Hap kesin çözüm cilt icin
faceapp
Nasıl anladınız amk.Hic faceapp falan kullanmadım nereden belli oluyorChad ama fakeapp bunu da anlamamış forum üyeleri
sen low mtnsin konusma götveren adam chadliteBu subforum öyle malesef knk bpsver