DİŞ TELİ TAKICAKSANIZ TEKRAR DÜŞÜNÜN

redlong

redlong

Iron
13 14 yaşımda diş teli tedavisine başladım. Çünkü ön alt kesici dişlerim 4 tane olması gerekirken 5 tane olup o beşinci dişin yamuk olmasıydı ve beni, baya bir rahatsız ediyordu. Herneyse tedaviye başladım ilk o dişi çektiler ekstra olanı. Ondan sonra standart prosedüre devam edildi. Tedavi bittiğinde ise dişlerim düzgündü yani. Fakat söylesemde gülüşümde siyah köşeler hala duruyordu bunu bahsettiğimde alt çenemin çok dar olduğu o yüzden ellerinden bişey gelmediklerini söylediler.

Şuan dişlerim Proclination türkçesi ne bilmiyorum bundan var ve lower third gelişimim çok zayıf mandible çok kısa kalıyor overbiteada sahıbım abim ve ablama baktığımda onlar hiç bir şekilde dişlerine ağıozlarını dokunulumadı ve projection, development üst çenede dil için olan boşluk olması gerektiği gibi bu yüzden diş teline bağlıyorum bu sorunu yaşamamı evet biliyorum alışkanlıklarım, çiiğneme sıklığı, nefes alış verişim, yutma şeklm, burundan nefes alma vesaire bunlar etkilioyor ve asla onlar gibi aynı olmayacak ama

diş teli yapmasaydım bu sorunlarla karşılaşacak mıydım ?
belkide iyi bir şekilde gelişcekti ve sadece btane ekstra dşim olcaktı

Şuan jutting yaptıgımda o kadar çenem rahat hissediyor ki sanki olması gereken pozisyonu o ve dişlerimn konumu yüzünden sıkıntı yaratıyo

bu sorunu düzeltmem için artık büyük çaplı tedavi olmam lazım 17 yaşımdayım artık geç oldu.
ve en tatsız durum yüzümün tek eksik kalan kısmı lower thirdüm beni tek ascendliyecek tek şey ciddi anlamda bu sorunumun düzeltmesi ve trde bu şeyler çok pahalı deli gibi para istiyolar dental olarak its over for me

• So Sad
Reactions: EK0