diş telleri

Jahrein

Jahrein

mal
beyler crowding olduğunda diş teli takmak ne kadar mantıklı sizce direkt marpe+braces daha mantıklı değil mi? teller root causeyi düzeltiyor mu amk

• +1
Reactions: Thrill, balve, flows5991 and 2 others
Jahoo

• JFL
  • +1
Reactions: hardmaxxx, Thrill, why not me? and 8 others
Images   2026 01 24T221741695

• JFL
  • +1
Reactions: hardmaxxx, Thrill, why not me? and 8 others
dusunsene adam gercek jahrein siyah hapı yutmuş bidaki yayını chad olarak açıcak ☠️

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, Thrill, why not me? and 6 others
Mirin hesap ismi

• +1
  • JFL
Reactions: flows5991, Thrill, balve and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Auchelius, balve and 3 others
olum cok sevdim la adamı investing:feelshah:

• +1
  • Nerd
  • Love it
Reactions: Thrill, balve, Jahrein and 2 others
Kucağında çocukla 31 çekmeye utanmıyon mu orospunun evladı

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper, balve and 4 others
IMG 7905

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Trenmaxx1, balve and 4 others
olum beynimmi çalışmıyo la altmı bu adam

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, balve, Jahrein and 2 others
@Jahrein knk şunu avi yapsana
Screenshot 4007 t2Yb

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, why not me?, stacyworshipper and 4 others
yeni bi çar için çok bilgili hymen yazıncada ne anlatıyon oç demedi net alt hesap bu yada 3 yıldır guest olarak lurkluyo

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, balve, Fridx and 1 other person
olum beynim calismiyo pmden kimin altı oldugunu yazsana merak ettim
Spongebob Patrick GIF

• +1
Reactions: Thrill, balve and Fridx
olum susun la dava yiyecez param yok

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, balve and 1 other person
IMG 8566

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Fridx
beyler crowding olduğunda diş teli takmak ne kadar mantıklı sizce direkt marpe+braces daha mantıklı değil mi? teller root causeyi düzeltiyor mu amk
Merhaba 12 yaşında 2.5 sene diş teli taktım dişlerim muazzam düzgün ve güzel görünüyorlar normal bir insanın fark edeceği hiçbir sorun yok. Fakat sorun şu. Zamanında ağzımın küçüklüğünde diş çekmemek için mi artık bilmiyorum ama ön dişleri Tilted(eğik) şekilde yapmışlar. Bunu yeni bir ortodontiste sorduğumda evet ağzında yer yaratmak için ve bence gayet güzel yapmışlar demişti. Benim üst çenemde 20liklerim tam çıktılar fakat alttakiler dehşet kötü çıkıyor yan çıkıyorlar. Eğer benim gibi küçük mandibulaya sahipsen kesinlikle yaşın da küçükse apareylere bak derim. Benim gibi örtme ortodontisi tedavisi gördüysen sonucun kemiklerde olduğunu fark ettiğinde çok geç olacak ve benim gibi çareyi çift çene cerrahisi için dolaşırken bulacaksın. Crowding için sebep çok fazla. Burada kimse sana net teşhis koyamaz birkaç ortodontiste git ve fikir al. Eğer dişlerini özellikle intermolarları çekmek isterlerse de başka doktorlardan da tavsiye al. Olabildiğince karşılaştır ve bizi haberdar etmeyi unutma. Başarılar

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Jahrein
Merhaba 12 yaşında 2.5 sene diş teli taktım dişlerim muazzam düzgün ve güzel görünüyorlar normal bir insanın fark edeceği hiçbir sorun yok. Fakat sorun şu. Zamanında ağzımın küçüklüğünde diş çekmemek için mi artık bilmiyorum ama ön dişleri Tilted(eğik) şekilde yapmışlar. Bunu yeni bir ortodontiste sorduğumda evet ağzında yer yaratmak için ve bence gayet güzel yapmışlar demişti. Benim üst çenemde 20liklerim tam çıktılar fakat alttakiler dehşet kötü çıkıyor yan çıkıyorlar. Eğer benim gibi küçük mandibulaya sahipsen kesinlikle yaşın da küçükse apareylere bak derim. Benim gibi örtme ortodontisi tedavisi gördüysen sonucun kemiklerde olduğunu fark ettiğinde çok geç olacak ve benim gibi çareyi çift çene cerrahisi için dolaşırken bulacaksın. Crowding için sebep çok fazla. Burada kimse sana net teşhis koyamaz birkaç ortodontiste git ve fikir al. Eğer dişlerini özellikle intermolarları çekmek isterlerse de başka doktorlardan da tavsiye al. Olabildiğince karşılaştır ve bizi haberdar etmeyi unutma. Başarılar
kanka dişlerimi çekmeden tedavi yaptılar banada, marpe falan bakıcam işte benim maxillamda öne büyümüş amk çocukken crowding vardı hafif ona rağmen. şuan kaç diş gözüküyor senin gülerken? benim 8 kafam karışık baya bir daha tel takmakta istemiyorum pek damon braces takmıştım.

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Ameliyat Masası
kanka dişlerimi çekmeden tedavi yaptılar banada, marpe falan bakıcam işte benim maxillamda öne büyümüş amk çocukken crowding vardı hafif ona rağmen. şuan kaç diş gözüküyor senin gülerken? benim 8 kafam karışık baya bir daha tel takmakta istemiyorum pek damon braces takmıştım.
Tam anlamıyorum ama 6ile 8 arasında 8 derdim ben. Benim alt çenem küçük zaten maxillam geniş doktor da dedi

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Jahrein