Jahrein
mal
beyler crowding olduğunda diş teli takmak ne kadar mantıklı sizce direkt marpe+braces daha mantıklı değil mi? teller root causeyi düzeltiyor mu amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
slayer skull

Kızlarla kobusa konuşa iq düşmüş kardesdusunsene adam gercek jahrein siyah hapı yutmuş bidaki yayını chad olarak açıcak![]()
beynim küflendi hacıKızlarla kobusa konuşa iq düşmüş kardes
HAHAIUHGIPOSJVOIZXCVOPKBZXCB BU NE ORSOPU ÇOCUĞU@Jahrein knk şunu avi yapsana View attachment 4575854
im grayolum beynim calismiyo pmden kimin altı oldugunu yazsana merak ettim
![]()
merak etme dostum benden daha bilgilisinim gray
Merhaba 12 yaşında 2.5 sene diş teli taktım dişlerim muazzam düzgün ve güzel görünüyorlar normal bir insanın fark edeceği hiçbir sorun yok. Fakat sorun şu. Zamanında ağzımın küçüklüğünde diş çekmemek için mi artık bilmiyorum ama ön dişleri Tilted(eğik) şekilde yapmışlar. Bunu yeni bir ortodontiste sorduğumda evet ağzında yer yaratmak için ve bence gayet güzel yapmışlar demişti. Benim üst çenemde 20liklerim tam çıktılar fakat alttakiler dehşet kötü çıkıyor yan çıkıyorlar. Eğer benim gibi küçük mandibulaya sahipsen kesinlikle yaşın da küçükse apareylere bak derim. Benim gibi örtme ortodontisi tedavisi gördüysen sonucun kemiklerde olduğunu fark ettiğinde çok geç olacak ve benim gibi çareyi çift çene cerrahisi için dolaşırken bulacaksın. Crowding için sebep çok fazla. Burada kimse sana net teşhis koyamaz birkaç ortodontiste git ve fikir al. Eğer dişlerini özellikle intermolarları çekmek isterlerse de başka doktorlardan da tavsiye al. Olabildiğince karşılaştır ve bizi haberdar etmeyi unutma. Başarılarbeyler crowding olduğunda diş teli takmak ne kadar mantıklı sizce direkt marpe+braces daha mantıklı değil mi? teller root causeyi düzeltiyor mu amk
kanka dişlerimi çekmeden tedavi yaptılar banada, marpe falan bakıcam işte benim maxillamda öne büyümüş amk çocukken crowding vardı hafif ona rağmen. şuan kaç diş gözüküyor senin gülerken? benim 8 kafam karışık baya bir daha tel takmakta istemiyorum pek damon braces takmıştım.Merhaba 12 yaşında 2.5 sene diş teli taktım dişlerim muazzam düzgün ve güzel görünüyorlar normal bir insanın fark edeceği hiçbir sorun yok. Fakat sorun şu. Zamanında ağzımın küçüklüğünde diş çekmemek için mi artık bilmiyorum ama ön dişleri Tilted(eğik) şekilde yapmışlar. Bunu yeni bir ortodontiste sorduğumda evet ağzında yer yaratmak için ve bence gayet güzel yapmışlar demişti. Benim üst çenemde 20liklerim tam çıktılar fakat alttakiler dehşet kötü çıkıyor yan çıkıyorlar. Eğer benim gibi küçük mandibulaya sahipsen kesinlikle yaşın da küçükse apareylere bak derim. Benim gibi örtme ortodontisi tedavisi gördüysen sonucun kemiklerde olduğunu fark ettiğinde çok geç olacak ve benim gibi çareyi çift çene cerrahisi için dolaşırken bulacaksın. Crowding için sebep çok fazla. Burada kimse sana net teşhis koyamaz birkaç ortodontiste git ve fikir al. Eğer dişlerini özellikle intermolarları çekmek isterlerse de başka doktorlardan da tavsiye al. Olabildiğince karşılaştır ve bizi haberdar etmeyi unutma. Başarılar
Tam anlamıyorum ama 6ile 8 arasında 8 derdim ben. Benim alt çenem küçük zaten maxillam geniş doktor da dedikanka dişlerimi çekmeden tedavi yaptılar banada, marpe falan bakıcam işte benim maxillamda öne büyümüş amk çocukken crowding vardı hafif ona rağmen. şuan kaç diş gözüküyor senin gülerken? benim 8 kafam karışık baya bir daha tel takmakta istemiyorum pek damon braces takmıştım.