dışarı çıkmak psikolojimi bozuyor

travisbickle

travisbickle

Iron
yaşıtım erkeklere bakıyorum uzun bacaklı, ince belli, küçük kalçalı ve uzun boylu tipler.

elleri yüzleri de düzgün. hepsinde jawline var.

genetiğime bir kere daha sövüyorum amk.

• +1
  • JFL
Reactions: elemanzelvadre, gargomel, auitistsurvior and 1 other person
yaşıtım erkeklere bakıyorum uzun bacaklı, ince belli, küçük kalçalı ve uzun boylu tipler.

Uzun bacaklı koca götlü bizziko

• +1
Reactions: Andrew912 and auitistsurvior
Hikikomoriliği benimse

Bonesmash, sporsalonumaxx, diyetmaxx, ciltbakımımaxx, kıyafetmaxx, yandan iki üç Rus orospu sik öz güven için. Daha da bir şeye gerek yok.

• Woah
  • +1
Reactions: oguzk and Peter Steele
Bonesmash, sporsalonumaxx, diyetmaxx, ciltbakımımaxx, kıyafetmaxx, yandan iki üç Rus orospu sik öz güven için. Daha da bir şeye gerek yok.
hoşgeldin

• +1
Reactions: auitistsurvior and Baban
O anlamda değil yeniden hoşgeldin anlamında bayadır yoktun
koç taşşago yenirmi kasap satıyomus alıp yicem ciğmi yenir pişirlipmi

• +1
Reactions: Peter Steele
  • +1
Reactions: auitistsurvior
tırrıkıstanda ki koçtan bişe beklenmez pişirip ye
zaten çig koc tassagındaki testonun biyoyararlıgı baya dusukmus baska saglık acısından faydaları varmı bunun? ben yemedimde yiyenler lezzetli falan diyo zaten ucuz, iyi bisiyse hep yerim

Senin yüzünü bu forumda tek eneskarduya görmüş ve high ltn diyodu bilemiyorum hocan bilemiyorum

Senin yüzünü bu forumda tek eneskarduya görmüş ve high ltn diyodu bilemiyorum hocan bilemiyorum
O adam bana htn diyordu amk bu adama high ltn diyorsa işler vahim

Cirkin mi sence enes
Abarttıkları kadar değil bence türkiyede normie muamelesi görür avrupada shitskinliğinden dolayı subhuman ama onun dışında çirkin değil bence

Uzun bacak, ince bel, küçük kalça kimsenin umrunda değil

Abarttıkları kadar değil bence türkiyede normie muamelesi görür avrupada shitskinliğinden dolayı subhuman ama onun dışında çirkin değil bence
Benim siyah halim direk

• JFL
Reactions: dogida
Benim siyah halim direk
Göz çevreniz benziyor enes senden daha kemikli gözüküyor(zygoları daha büyük ve daha geniş) sende skin olarak mogluyorsun sen nichemaxxleyip saçla falan gözleri fraudlasan enesten cok daha fazla smw olur ama enes senden çok daha fazla saygı görür çünkü framei iyi kas kütlesi iyi cart curt

Göz çevreniz benziyor enes senden daha kemikli gözüküyor(zygoları daha büyük ve daha geniş) sende skin olarak mogluyorsun sen nichemaxxleyip saçla falan gözleri fraudlasan enesten cok daha fazla smw olur ama enes senden çok daha fazla saygı görür çünkü framei iyi kas kütlesi iyi cart curt
Kanka enes 18 yasinda ben 16

Kanka enes 18 yasinda ben 16
framei harbiden iyidi 20-21 inç civarı görmüştüm çünkü boyunu hatırlamıyorum onu ileride moglarmısın bilmem ama appeal olarak sikersin.Senin side iyidi galiba gözleri fraudlarsan iş görür şimdi diceksin okadar hgh testo kullanıyom büyüyecem kemikli olacam falan baba bırak bu işleri amk kemiklerin gelişir mi? gelişir tabikide ama çok fazla fark ettireceğini düşünmüyorum

framei harbiden iyidi 20-21 inç civarı görmüştüm çünkü boyunu hatırlamıyorum onu ileride moglarmısın bilmem ama appeal olarak sikersin.Senin side iyidi galiba gözleri fraudlarsan iş görür şimdi diceksin okadar hgh testo kullanıyom büyüyecem kemikli olacam falan baba bırak bu işleri amk kemiklerin gelişir mi? gelişir tabikide ama çok fazla fark ettireceğini düşünmüyorum
Suslan koylu

• JFL
Reactions: yuda