ZerefDragnee1l
fakecel
over. 4 farklı bölümden randevu verdiler amk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben bir hastanede genel dişe gittim bu bizi aşar dediler başka hastanede genel dişe gittim orthoya yolladılar ortho geri git tam baksınlar dedi aynı gün içinde sonuç bu şimdi bunları fixlemekle uğraşıcam uzun sürecek bayağıne icin gittin doktora
devlette yaptirmaya calisirsan 30'una kadar bekar kalirsin haberin olsunover. 4 farklı bölümden randevu verdiler amkView attachment 3876994
bu arada crossbite mi daha kotu overbitemiben bir hastanede genel dişe gittim bu bizi aşar dediler başka hastanede genel dişe gittim orthoya yolladılar ortho geri git tam baksınlar dedi aynı gün içinde sonuç bu şimdi bunları fixlemekle uğraşıcam uzun sürecek bayağı
para yokdevlette yaptirmaya calisirsan 30'una kadar bekar kalirsin haberin olsun![]()
its might be over bropara yok
özele git fiyat sor en azındanpara yok
Her ikisi de kötü ama kanımca overbite daha kötü. Çünkü overbite'da hem mandibula hem de maksilla recessed olabiliyor fakat underbite'da sadece maksilla geride kalmış oluyor, ayriyeten bazı Sınıf 3 Maloklüzyon hastalarında mandibula overprojected olabiliyor.bu arada crossbite mi daha kotu overbitemi
Peki crossbiteda ne oluyor geneldeHer ikisi de kötü ama kanımca overbite daha kötü. Çünkü overbite'da hem mandibula hem de maksilla recessed olabiliyor fakat underbite'da sadece maksilla geride kalmış oluyor, ayriyeten bazı Sınıf 3 Maloklüzyon hastalarında mandibula overprojected olabiliyor.
Tmj alıyon çok zor çiğniyorsun maxilla asimetrik oluyor büyük ihtimal orbital tabanı içeri çekiliyor nazal tabanı daralıyor amınakoyuyor yani özetlePeki crossbiteda ne oluyor genelde
Yemin ederim ki crossbite'ı underbite diye okumuşum, kusuruma bakma lütfenPeki crossbiteda ne oluyor genelde
Dm gelsene knkTmj alıyon çok zor çiğniyorsun maxilla asimetrik oluyor büyük ihtimal orbital tabanı içeri çekiliyor nazal tabanı daralıyor amınakoyuyor yani özetle
Overbite çok daha iyi çünkü underbite önden adamı insan dışı gmsteriyor overbite ise her insanda var netedeyseHer ikisi de kötü ama kanımca overbite daha kötü. Çünkü overbite'da hem mandibula hem de maksilla recessed olabiliyor fakat underbite'da sadece maksilla geride kalmış oluyor, ayriyeten bazı Sınıf 3 Maloklüzyon hastalarında mandibula overprojected olabiliyor.
Kanka 14 yaşındasın 17 ye kadar maksıilla gelişimi görebilirsin tabi bitmiş de olabilir gelişimiben bir hastanede genel dişe gittim bu bizi aşar dediler başka hastanede genel dişe gittim orthoya yolladılar ortho geri git tam baksınlar dedi aynı gün içinde sonuç bu şimdi bunları fixlemekle uğraşıcam uzun sürecek bayağı
Evet, görünüş olarak haklısın ama underbite tedavi sonucu potansiyeli olarak bana daha avantajlıymış gibi geliyor.Overbite çok daha iyi çünkü underbite önden adamı insan dışı gmsteriyor overbite ise her insanda var netedeyse