MogEater
sub1 to true adam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
3 Kuvuallah 1 Elam
EGER ACIKSA DAHA ONCE AKLIMA GELMEDIGI VE ARASTIRMADIGIM ICIN KENDIME KUSERIM AMA 15 YASINDAN YANI ILK HAND XRAYINDEN ITIBAREN UZAMIYORUM.
PAUAIAGWUWHEHSJDLDJDODJDLJDDKDJDLNDIDKDKDKDLRNFFOEIEHEIEJRORJRORJRROTNTKTNFBFODNELEELENRLRJR@egm
Aga açık gibi duruyor ama xray falan hiç baktırmadım emin değilim.
gh dusuklugu vardir diye dusundum cunku hic gh baktirmadimKanka zaten 15 yaşından beri 1 cm bile uzamadıysan nası mümkün olsun açık olması umut en tehlikeli şey
kendimle ilgili birsey farkettim, heveslendigim sey uzamakti ama aromasin alip karindan gh vurmayada bir tik heveslenmisimcok heveslenmis lan
Allahım sen bize bi ergenlik daha ver testo basalım gh basalımPLAKLARIM KAPANDIGI ICIN TAM OLARAK LOOKSMAX YAPAMIYORUM IMDAAAT
olum sen 14 degilmiydin aqPLAKLARIM KAPANDIGI ICIN TAM OLARAK LOOKSMAX YAPAMIYORUM IMDAAAT
keske amkolum sen 14 degilmiydin aq
kacsin da plaklarin kapali ben kucuk biliyom seni aqkeske amk
benim plaklar 15de kapandikacsin da plaklarin kapali ben kucuk biliyom seni aq
17 yim 183 daha uzuyom babamdan kisaydim 6 ay oncesine kadar simdi epey fark varbenim plaklar 15de kapandi
plaklar acik olsa e2 0 ceker 20iu gh basardim17 yim 183 daha uzuyom babamdan kisaydim 6 ay oncesine kadar simdi epey fark var![]()
Olabiliyor kanka öyle ben uzamadım durdu bi ara sonra uzadı veya arkadaşlar var 16 da durmuş plaklar açık 19 a kadar sonra gene uzamış belli olmaz o işlerKanka zaten 15 yaşından beri 1 cm bile uzamadıysan nası mümkün olsun açık olması umut en tehlikeli şey
Ah be geçmiş olsun artık ll çakarsınbenim plaklar 15de kapandi
183 falansın zaten yarramın başı daha neyi yetmiyor obur piçYAPAYİMMİ
bende kısa sanmıştım183 falansın zaten yarramın başı daha neyi yetmiyor obur piç
bende early bloomerceldim canim ama uzuyom halabende kısa sanmıştım15 yaşından beri uzamadığı dediği early bloomercel
12-13 yaslarimda girdim yanlis hatirlamiyorsambende early bloomerceldim canim ama uzuyom hala
ney@Angutoid JFL
üstteki post kanki