DNP Agalar

NoxInfernum

NoxInfernum

A Larp a Day Keeps Reality Away.
DNP baslicam kan testine fln gerek var mi sizce, burada yaptirmam cok zor cunku

Bir de takviye olarak almam gereken bir sey var mi ?

1 ay boyunca 200mg ed almayi dusunuyorum

@dogu
@flows5991
@Serialsuicide

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: ascendantwill, Fridx, Thrill and 3 others
@Dathomirian Zabrak Guluyo bi de uvuzpuuuu

Dombiliyim die geziyon benim gibi ama uvuzpuuuu

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, szenn and Dathomirian Zabrak
@Dathomirian Zabrak Guluyo bi de uvuzpuuuu

Dombiliyim die geziyon benim gibi ama uvuzpuuuu
Para yok kanka bu yaz işe girip abuselayacağım zaten hayatımızın kıymeti yok her şey mübah bize

• +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Thrill, szenn and 2 others
Para yok kanka bu yaz işe girip abuselayacağım zaten hayatımızın kıymeti yok her şey mübah bize
Kanka 3-4k bisi degil mi ztn onu internetten 10 yasindaki veletleri dolandirarak da kazanirsin la

Ben 11 yasimdayken veletlerin fake roblox sitelerinde hesaplarini calarak para kazaniodum sen de bir iki cabalasan aylik 10k 31 cektigin yerden yaparsin ztn

hayatımızın kıymeti yok
NT bir toplulukta boyle olan tek kisi olmak normalden daha da koyuyo ve deliymisim gibi davraniyolar, yurtta yasamama ragmen okulda kimseyle konusmadan aylar gecebiliyo, tek istegim / umudum kolej bir iki yila degisince filler abuseleyip hicbir seyi takmayarak insanlarin icine karismak

NT Subhuman siyahi cocuktan hoslanan bir lmtb'nin olmasi o kadar sinirimi bozuyor ki kendimi parcalayasim geliyor dusundukce

Sirf disaridaki insanlari hicbir sosyal yerde duymamak icin kac bin tl'ye disaridaki sesi ozellikle kesmek icin tasarlanmis kulaklikla geziyom sarji bitince bunalima girip dolana kadar odamdan cikamiyorum

Sacma bir sekilde buraya icimi dokmus oldum ama kafede yalniz basima etrafimdaki ciftleri göre göre kafayi yedim. Su an bile bunlari yazarken caprazimdaki masada oturan okuldan bir kiz ve bir cocuk bana bakiyor ve o kadar otistigim ki sirf onlar bakarken yarrak gibi gozukmeyeyim diye jutlayip hyoid'imi sikistiriyorum ki 3/4'um iyi gozuksun. Bunlari yazarken bacak bacak ustune atmis kizartma patatesimi yiyorum

En az CL olmadigim bir hayatta ND olarak yasamamin hicbir anlami yok ama CL olabilirim gibi duruyor o yuzden bakicaz.

2 haftaya dudaklar icin evde 10iu botox yapiyorum

Last edited:
  • +1
Reactions: Thrill, Trenmaxx1, talha_ and 1 other person
Kanka 3-4k bisi degil mi ztn onu internetten 10 yasindaki veletleri dolandirarak da kazanirsin la

Ben 11 yasimdayken veletlerin fake roblox sitelerinde hesaplarini calarak para kazaniodum sen de bir iki cabalasan aylik 10k 31 cektigin yerden yaparsin ztn

NT bir toplulukta boyle olan tek kisi olmak normalden daha da koyuyo ve deliymisim gibi davraniyolar, yurtta yasamama ragmen okulda kimseyle konusmadan aylar gecebiliyo, tek istegim / umudum kolej bir iki yila degisince filler abuseleyip hicbir seyi takmayarak insanlarin icine karismak

NT Subhuman siyahi cocuktan hoslanan bir lmtb'nin olmasi o kadar sinirimi bozuyor ki kendimi parcalayasim geliyor dusundukce

Sirf disaridaki insanlari hicbir sosyal yerde duymamak icin kac bin tl'ye disaridaki sesi ozellikle kesmek icin tasarlanmis kulaklikla geziyom sarji bitince bunalima girip dolana kadar odamdan cikmiyorum

Sacma bir sekilde buraya icimi dokmus oldum ama kafede yalniz basima etrafimdaki ciftleri göre göre kafayi yedim. Su an bile bunlari yazarken caprazimdaki masada oturan okuldan bir kiz ve bir cocuk bana bakiyor ve o kadar otistigim ki sirf onlar bakarken yarrak gibi gozukmeyeyim diye jutlayip hyoid'imi sikistiriyorum ki 3/4'um iyi gozuksun. Bunlari yazarkenbacak bacak ustune atmis kizartma patatesimi yiyorum

En az CL olmadigim bir hayatta ND olarak yasamamin hicbir anlami yok ama CL olabilirim gibi duruyor o yuzden bakicaz.

2 haftaya dudaklar icin evde 10iu botox yapiyorum
Aynıyım knk. Kütüphaneye gidicem mesela. Otobüsle insan içine karışmak istemiyorum annem arabayla bıraksın diye yalvarıyorum bırakmazsa gitmiyorum. Gidince de kapşonlu + maske ile en ücra masada duvar karşımda olacak şekilde çalışıyorum

• So Sad
Reactions: Serialsuicide, Thrill, Atsizz and 2 others
Aynıyım knk. Kütüphaneye gidicem mesela
Bizim okulun kutuphanesi var ama simdiye kadar insan icinde ders calisamam diye hic gitmedim bile kac senedir
Otobüsle insan içine karışmak istemiyorum annem arabayla bıraksın diye yalvarıyorum bırakmazsa gitmiyorum
Ben otobuse binebiliyom da binince iste bi koseye cekilip sirtimi insanlara donup telefondan ya .org lurkluyorum ya .is'te geziyorum ya da gorecenter'daki videolari izliyom parlakligi kisip

Odam copluge donmus amg oda arkadasim nasil bana daha bir sey demedi anlamiyorum yatagimin uzerinde coplerle yatiyorum o gun birisi benim tarafimi gormus baya laf etmis, gunun %90'inda odadayim geri kalaninda da delirmemek icin favori bi kafem var oraya gidip yine su an yaptigim gibi lurkluyorum .d

• +1
Reactions: Thrill and Dathomirian Zabrak
Cadilar bayraminda hoslandigim rus kizi sikmislerdi parti sonrasi, o kiz da benim bu kafeye gelip duruyo tek basina valla cok sinirim bozuluyor kizi gordukce bir de bi tane ortak dersimiz var sirf gorus alaninda olmayayim diye en arkada oturuyorum

• So Sad
Reactions: dogu, Thrill and Dathomirian Zabrak
Cok mu komik @maarda uvuzpusu sanki kendisi gununun en az 3 saatini lurklemekle gecirmiyormus gibi

• JFL
Reactions: dogu, Thrill, Dathomirian Zabrak and 1 other person
adam eu da inatla reta kullanmiyo

• JFL
Reactions: Thrill and NoxInfernum
DNP baslicam kan testine fln gerek var mi sizce, burada yaptirmam cok zor cunku

Bir de takviye olarak almam gereken bir sey var mi ?

1 ay boyunca 200mg ed almayi dusunuyorum

@dogu
@flows5991
@Serialsuicide
Bibrek + karaciger korucu al kola içme karb yeme

• +1
Reactions: Thrill and NoxInfernum
karb ymee koruyucu al yeter bide @maarda yı 12 gün boyunca sikmemen gerekecek maalesef

• +1
  • JFL
Reactions: Atsizz and Thrill
karb ymee koruyucu al yeter bide @maarda yı 12 gün boyunca sikmemen gerekecek maalesef
salsana kardesim beni illaha rezil mi etmem gerekiyo
git tiktoğuna yayın aç orgda sövdüğün adamlara orda sakso çek bırak beni aq

• +1
  • JFL
Reactions: Atsizz, Orcairis, temelyeterliliktest and 4 others
salsana kardesim beni illaha rezil mi etmem gerekiyo
git tiktoğuna yayın aç orgda sövdüğün adamlara orda sakso çek bırak beni aq
nasıl rezil ediyon reis anlamadım planı anlatırmısın

Attachments

• images.jpeg
    images.jpeg
    29.9 KB · Views: 0