flows5991
Banned
YOK SİKREATİN YARRRRRRAPĞIM 800 OLDU YOK ÖLÜYORUM YOK YAARRRAK DEĞERİM ŞU OLDU OLUM DELİRTMEYİN BAYRAM ŞEKERİ Mİ ALIYORSUNUZ SİKİKLER SİKTİRİN GİDİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ts nigga loves this subGit biraz karbonhidrat ye
Git biraz karbonhidrat ye
hate itts nigga loves this sub
Nigga I dont not understand this
just ignore ithate it
I would hate the French subforum more but no one posts in it
No I like hating on itjust ignore it![]()
cok usuyo ondan aliyo baska neden alsindnp niye alıyonuz aq
Nigga I dont not understand this
im not turkish im just using my MacBook translate
Zenci bunu anlamıyorum
Türk değilim sadece MacBook çevirimi kullanıyorum
No I like hating on it
I have to speak in turkish 90% the Time tho or resistance is going to rape me
Hayır, ondan nefret etmeyi seviyorum
Zamanın %90'ında Türkçe konuşmak zorundayım yoksa direniş bana tecavüz edecek
ozempic alacam kaça patlar?cok usuyo ondan aliyo baska neden alsin
idk ben çinden içinde ratpiss olmayan bisey degilse kullanmiyomozempic alacam kaça patlar?
Amin düdüğü bayram şekeri değilde koruyucu almadan kullandım burnum kanamaya başladı böbrekler ağrıyor kalp ağrıyor dedim vucut ne durumda bakalımYOK SİKREATİN YARRRRRRAPĞIM 800 OLDU YOK ÖLÜYORUM YOK YAARRRAK DEĞERİM ŞU OLDU OLUM DELİRTMEYİN BAYRAM ŞEKERİ Mİ ALIYORSUNUZ SİKİKLER SİKTİRİN GİDİN
View attachment 4732149
Amin düdüğü bayram şekeri değilde koruyucu almadan kullandım burnum kanamaya başladı böbrekler ağrıyor kalp ağrıyor dedim vucut ne durumda bakalım
arent you french niga
ingilizarent you french niga
Nigga what made u think im French? are u a retard?arent you french niga
^^^hate it
I would hate the French subforum more but no one posts in it
yaw amına kodum enayisi delete at allah rızası içinAmin düdüğü bayram şekeri değilde koruyucu almadan kullandım burnum kanamaya başladı böbrekler ağrıyor kalp ağrıyor dedim vucut ne durumda bakalım
“I would hate the French subforum more but no one posts in it”Nigga what made u think im French? are u a retard?
^^^
fucking hate the french
more then turks
ur illiterate u turkish monkey“I would hate the French subforum more but no one posts in it”
wtf are you doin on french sub then why are you here even niga GÖTÜNÜ SİKECEĞİM
Starmer fucks you guys good. Long Live starmerur illiterate u turkish monkey
Sus yarramin kafasu seniyaw amına kodum enayisi delete at allah rızası için
kafanı kopartırım senin amına kodumun velediSus yarramin kafasu seni
Ula yarram realde gel klavye delikanlısı olmuşsun delete at falan çocuk adam seni geçen gün igf 1 alıyordun bre amin evladikafanı kopartırım senin amına kodumun veledi
adres at kürdoUla yarram realde gel klavye delikanlısı olmuşsun delete at falan çocuk adam seni geçen gün igf 1 alıyordun bre amin evladi
Gel kent Park adresimi biliyon zaten grup mesajlarında yazmışımadres at kürdo
ama tek gel![]()
kent park nere olum ist deysen heryere gelirimGel kent Park adresimi biliyon zaten grup mesajlarında yazmışım
na gel breminkent park nere olum ist deysen heryere gelirim
biz boşuna kavga ediyozna gel bremin
Sen bana niye kuruldun yarram böyle seviyordum AMK ben seni mesajlarına dönmedim falan diye mikent park nere olum ist deysen heryere gelirim
10k değil la 4k dnp 10k ya dnp mı alınırbiz boşuna kavga ediyoz
sen dnpyi nasıl kaybettin la 10k vermedin mi
kurulcak biri arıyom akşam akşam neyse oruç yüzünden herhaldeSen bana niye kuruldun yarram böyle seviyordum AMK ben seni mesajlarına dönmedim falan diye mi
Sigara kullanıyor musunkurulcak biri arıyom akşam akşam neyse oruç yüzünden herhalde
2 kutu kaybetmedin mi10k değil la 4k dnp 10k ya dnp mı alınır
bıraktım geçen 2 haftadır içmiyomSigara kullanıyor musun
Yokla 1kutu tek tasiyom cebimde2 kutu kaybetmedin mi
Geçen malbro red aldım parlementteb sıkılıp yarrak gibi sigara parlementin tadını vermiyorbıraktım geçen 2 haftadır içmiyom
neyse g.oYokla 1kutu tek tasiyom cebimde
ben red içiyodum tek oturuşta paket bitiriyordum parlement güzel değil bence talaş gibiGeçen malbro red aldım parlementteb sıkılıp yarrak gibi sigara parlementin tadını vermiyor
Canımsın breminneyse g.o
Parlement e alışmışım dumanı bol bi anda malbro red geçtim akmadi ama fena değil yani varmı tavsiyen senin baskaben red içiyodum tek oturuşta paket bitiriyordum parlement güzel değil bence talaş gibi
valla ben nightblue ve red içiyom sadeceParlement e alışmışım dumanı bol bi anda malbro red geçtim akmadi ama fena değil yani varmı tavsiyen senin baska
Nightblue zaten kısa parlement zaten cano seni anliyorum sıkıntı yok bu gün orucluydum iftara beş dakka kala adamın baya siniri bozuluyor neyse bu vişneli sigara içtim geçen baya güzeldivalla ben nightblue ve red içiyom sadece
kusura bakma akşam akşam sataştom sana stersliyim bu ara sigarayıda bıraktım zaten
ALMAYINYOK SİKREATİN YARRRRRRAPĞIM 800 OLDU YOK ÖLÜYORUM YOK YAARRRAK DEĞERİM ŞU OLDU OLUM DELİRTMEYİN BAYRAM ŞEKERİ Mİ ALIYORSUNUZ SİKİKLER SİKTİRİN GİDİN
View attachment 4732149
FENA DOVER FLOWS KNK UYARIMGel kent Park adresimi biliyon zaten grup mesajlarında yazmışım