S
salticaa1
Iron
appeal için dövme yaptırıcam sizce ne yaptırılabilir amk forearma düşünüyom ve adonis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bileğine 'muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur dövmesi' yaptırappeal için dövme yaptırıcam sizce ne yaptırılabilir amk forearma düşünüyom ve adonis
Kol kaplatma çavo işi,

niş birkaç detay eklersen baya iyi durabilir yanlış hatırlamıyorsam roid abuserdın senView attachment 4922558 Kol kapatmak yerine küçük küçük minimaller daha mı iyi olur acaba amk
He sen nerden biliyon laniş birkaç detay eklersen baya iyi durabilir yanlış hatırlamıyorsam roid abuserdın sen![]()
Karar vermek çok zor amkniş birkaç detay eklersen baya iyi durabilir yanlış hatırlamıyorsam roid abuserdın sen![]()
eski threadleri rotlarken görmüştümHe sen nerden biliyon la
bikaç hikayesi olan birşeyler yaptırabilirsin seni gören herkes bunun anlamı ne şunun anlamı ne diye sorucak muhtemelenKarar vermek çok zor amk
orgda nickim roidabuser değildi kieski threadleri rotlarken görmüştüm
bikaç hikayesi olan birşeyler yaptırabilirsin seni gören herkes bunun anlamı ne şunun anlamı ne diye sorucak muhtemelen
Kanka önemli olan güzel gözüksün anlamı sikimde değil yaeski threadleri rotlarken görmüştüm
bikaç hikayesi olan birşeyler yaptırabilirsin seni gören herkes bunun anlamı ne şunun anlamı ne diye sorucak muhtemelen
Kanka önemli olan güzel gözüksün anlamı sikimde değil ya
AKSJDHKJWQLGEJLWQ boneking amk saka maka adam high appealView attachment 4922666View attachment 4922669 yaptır baba bunlardan ozaman
adamın dümenden sikiştiği bi video vardı amkAKSJDHKJWQLGEJLWQ boneking amk saka maka adam high appeal
Frame guzelde kelebek tecavuz demek degilmiView attachment 4922666View attachment 4922669 yaptır baba bunlardan ozaman
50-60 yaşında dövmeni görseler nolcak görmeseler nolcak amk kırışmış taşşak gibi olcan zatenamk tamam 20 30 yaşlarında dövme güzel olur da 50-60 yaşında o sarkmış deride bok gibi görünür yaptırılmaz bence yaptıracaksanda t-shirt den görünmeyecek bi yere yaptır
dikkat çeksin istiyorsan eline küçük minimalist bi dövme çok dikkat çekiyo göz önünde olduğu için ama kol kaplatmak harbi oe hırt işi50-60 yaşında dövmeni görseler nolcak görmeseler nolcak amk kırışmış taşşak gibi olcan zaten
Kanka kol kaplatınca güzel duruyor bence eğer vücudun iyisedikkat çeksin istiyorsan eline küçük minimalist bi dövme çok dikkat çekiyo göz önünde olduğu için ama kol kaplatmak harbi oe hırt işi
knk bencede güzel ama sonradan değiştiremeyeceğini bilmek ve çevrede pek hoş görünmediği için tavsiye etmem mesela bayramda falan kolum kaplı ziyarete gitsem belamı sikerler tip tip bakarlar ki bende kolu kaplı birine öyle bakardım ufc de dövüşmüyorsan kaplama yapma amkKanka kol kaplatınca güzel duruyor bence eğer vücudun iyise
Şuan aklıma gelen udy var mesela kolu kaplı güzel bence dövmeleri iyi duruyor vücudu iyi olduğundan
DASMDFKSAMDFSAKDMFSADKMFASView attachment 4922666View attachment 4922669 yaptır baba bunlardan ozaman
Dövmeciye tasarlatabilirsin pinterestte araştırabilirsin ben de half sleeve düşünüyorum istanbulda eleven tatto ve fktattoartgallery baya iyiappeal için dövme yaptırıcam sizce ne yaptırılabilir amk forearma düşünüyom ve adonis
var mı aklında tasarımDövmeciye tasarlatabilirsin pinterestte araştırabilirsin ben de half sleeve düşünüyorum istanbulda eleven tatto ve fktattoartgallery baya iyi
kanka şuan pcde değilim de direk pinteresten bakarsan baya mitolojiler baya iyi oluyovar mı aklında tasarım