Dövme önerisi

S

salticaa1

Iron
appeal için dövme yaptırıcam sizce ne yaptırılabilir amk forearma düşünüyom ve adonis

• +1
Reactions: Thrill and Orcairis
göğüse akbaba kola sırtlan bacağa kobra

• JFL
  • Love it
Reactions: NoxInfernum, Gordon Freeman, Topkra and 4 others
appeal için dövme yaptırıcam sizce ne yaptırılabilir amk forearma düşünüyom ve adonis
Bileğine 'muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur dövmesi' yaptır
Göğsünün ortasına da (bayanların dekolte bıraktığı kısım) kelebek dövmesi yaptır ki karşı cins sende kendinden bişeyler bulsun

• Woah
  • JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, Trenmaxx1 and Orcairis
1776355785772
aamina koyim siyahlıkolsun yeterkolda
bunlar da cok npc duruyo amminagoim :ROFLMAO:

• +1
Reactions: Thrill and true al dajjal
appeal icinse saclari french crop tarzi yeni nesil saglam modellerden yaptirip familia es todo dovmesi olabilir

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Thrill, Dragunov, Gordon Freeman and 4 others
@wetwipes

• +1
Reactions: Thrill
eski threadleri rotlarken görmüştüm

bikaç hikayesi olan birşeyler yaptırabilirsin seni gören herkes bunun anlamı ne şunun anlamı ne diye sorucak muhtemelen
orgda nickim roidabuser değildi ki

• +1
eski threadleri rotlarken görmüştüm

bikaç hikayesi olan birşeyler yaptırabilirsin seni gören herkes bunun anlamı ne şunun anlamı ne diye sorucak muhtemelen
Kanka önemli olan güzel gözüksün anlamı sikimde değil ya

• +1
@kurdistan
IMG 5671

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, true al dajjal and 1 other person
  • JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, szenn and Fridx
  • JFL
CANIM ANAM

• JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, Orcairis and true al dajjal
amk tamam 20 30 yaşlarında dövme güzel olur da 50-60 yaşında o sarkmış deride bok gibi görünür yaptırılmaz bence yaptıracaksanda t-shirt den görünmeyecek bi yere yaptır

• +1
Reactions: Thrill, İNTİKAM VAKTİ, dgn.b and 1 other person
amk tamam 20 30 yaşlarında dövme güzel olur da 50-60 yaşında o sarkmış deride bok gibi görünür yaptırılmaz bence yaptıracaksanda t-shirt den görünmeyecek bi yere yaptır
50-60 yaşında dövmeni görseler nolcak görmeseler nolcak amk kırışmış taşşak gibi olcan zaten

• +1
Reactions: Thrill, kullancı1998572619, Serialsuicide and 1 other person
50-60 yaşında dövmeni görseler nolcak görmeseler nolcak amk kırışmış taşşak gibi olcan zaten
dikkat çeksin istiyorsan eline küçük minimalist bi dövme çok dikkat çekiyo göz önünde olduğu için ama kol kaplatmak harbi oe hırt işi

• +1
  • Hmm...
Reactions: salticaa1, Thrill, true al dajjal and 2 others
dikkat çeksin istiyorsan eline küçük minimalist bi dövme çok dikkat çekiyo göz önünde olduğu için ama kol kaplatmak harbi oe hırt işi
Kanka kol kaplatınca güzel duruyor bence eğer vücudun iyise
Şuan aklıma gelen udy var mesela kolu kaplı güzel bence dövmeleri iyi duruyor vücudu iyi olduğundan

• +1
Reactions: salticaa1 and Thrill
Kanka kol kaplatınca güzel duruyor bence eğer vücudun iyise
Şuan aklıma gelen udy var mesela kolu kaplı güzel bence dövmeleri iyi duruyor vücudu iyi olduğundan
knk bencede güzel ama sonradan değiştiremeyeceğini bilmek ve çevrede pek hoş görünmediği için tavsiye etmem mesela bayramda falan kolum kaplı ziyarete gitsem belamı sikerler tip tip bakarlar ki bende kolu kaplı birine öyle bakardım ufc de dövüşmüyorsan kaplama yapma amk

• +1
Reactions: salticaa1, Thrill and true al dajjal
Dövmeciye tasarlatabilirsin pinterestte araştırabilirsin ben de half sleeve düşünüyorum istanbulda eleven tatto ve fktattoartgallery baya iyi

• +1
Reactions: Orcairis, salticaa1, Thrill and 1 other person
king kaslı adamsın andrew tate tarzı bişi yap

Ekran Resmi 2026 04 16 225732
Ekran Resmi 2026 04 16 225726

• JFL
  • Love it
Reactions: szenn, Orcairis, Thrill and 2 others
direk minimal boyun dövmeleri gökolaf tarzı ve sırt dövmeleri baya iyi ama aşırıya kaçmak baya kötü oluyor ben yaptırcam boynuma mesela

• +1
Reactions: szenn, salticaa1 and Thrill
Dövmeciye tasarlatabilirsin pinterestte araştırabilirsin ben de half sleeve düşünüyorum istanbulda eleven tatto ve fktattoartgallery baya iyi
var mı aklında tasarım

• +1
Reactions: szenn and true al dajjal
Ben oyle vucudu dovmeyle pek kaplamayi sevmiyorum onun yerine anlamlari birbirine baglanilabilen kucuk seyler daha cok hosuma gidiyor.

1776401890496
1776403572098
1776403633713
1776404013689

Bunlar bir tik hosumja gidenler

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and szenn