ürün önerisi

herson

herson

sub 5
bana iyisinden birer adet
siyah nokta bandı
dil temizleme şeyi
diş beyazlatma ürünü
ve softmax için akla gelen başka şeyler öenrin

• +1
Reactions: balve, Futanari and stacyworshipper
Halat sandalye knk :lul:

Oçuz abi piçiz

• JFL
  • +1
Reactions: herson, szenn, iwishiwastaller and 2 others
bana iyisinden birer adet
siyah nokta bandı
dil temizleme şeyi
diş beyazlatma ürünü
ve softmax için akla gelen başka şeyler öenrin
Ben burnu inceltmek icin stafine aldim icinde antibiyotikte var ondan siyah noktalarida goturdu yalniz hafif parlaklik verdi
Cilt icin tiredler var ztn sahsi fikrim cok bisey yoksa gunes kremi bide nemlendirici yeter hatta gunes kremine gerekbile yok
Dis beyazlatma urunu bilmiyomda duzenli fircalarsan beyazliyo baya😇😇😇
Dil temizleme seysi herhangi birini alabilirsn
Sac derisi momecon kullaniyom ayda bir bir hafta boyunxa hergece diplere yediriyon ole
Bide dovus sporu fln yapiyosan ventolin kullanabilirsn normalde astim ilaci ama antremandan once kullanirsan performans kondisyon herbok havaya ucuyo 4 fis 10 saniye bekletmeli yaparsan yeterli olur
Ama bunu yaptiktan sonra bende niye bilmiyom kalbim gun boyu 500le atiyomus gibi oluyo arada goz kararmasi oluyo ondan bilmiyom
Kas kirpik icin hicbisey kullanmiyom sadece dogru alim ve gunluk olarak kaslarimi tarayip kirpikleri kiviriyom baya yeterli oluyo
Ha bide goz alti kremi fln kullanabilirsin
Aklimasimdilik bu kadar geldi
Sifir urun ornegi verdim kb

• +1
Reactions: herson and iwishiwastaller
Ben burnu inceltmek icin stafine aldim icinde antibiyotikte var ondan siyah noktalarida goturdu yalniz hafif parlaklik verdi
Cilt icin tiredler var ztn sahsi fikrim cok bisey yoksa gunes kremi bide nemlendirici yeter hatta gunes kremine gerekbile yok
Dis beyazlatma urunu bilmiyomda duzenli fircalarsan beyazliyo baya😇😇😇
Dil temizleme seysi herhangi birini alabilirsn
Sac derisi momecon kullaniyom ayda bir bir hafta boyunxa hergece diplere yediriyon ole
Bide dovus sporu fln yapiyosan ventolin kullanabilirsn normalde astim ilaci ama antremandan once kullanirsan performans kondisyon herbok havaya ucuyo 4 fis 10 saniye bekletmeli yaparsan yeterli olur
Ama bunu yaptiktan sonra bende niye bilmiyom kalbim gun boyu 500le atiyomus gibi oluyo arada goz kararmasi oluyo ondan bilmiyom
Kas kirpik icin hicbisey kullanmiyom sadece dogru alim ve gunluk olarak kaslarimi tarayip kirpikleri kiviriyom baya yeterli oluyo
Ha bide goz alti kremi fln kullanabilirsin
Aklimasimdilik bu kadar geldi
Sifir urun ornegi verdim kb