Doğal bitki yağlari

jsbera

jsbera

Heaviest burden is the potential you can't fulfill
Beyler doğal bitki yağları vücuda cilde cilt tonuna texturesine vesaire birçok etkisi bulunuyor.(Sarı kantaron çiçeği yağı, jojoba yağı, gül çiçeği tozu vb.) Bunlar cope mi? Etkisi ne kadar iyi olur industrial pharmacy kremlerle rekabet edebilir mi? Bunlarla ilgili post yapilmadigini farkettim

• +1
Reactions: why not me?, Auchelius and Trenmaxx1
Cope değil ama aşırı bi sonuç bekleme ayçiçek kullanma yerine alternatif yağ koy anlarsın sanırım değişimi 1 ay sonra

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
Beyler doğal bitki yağları vücuda cilde cilt tonuna texturesine vesaire birçok etkisi bulunuyor.(Sarı kantaron çiçeği yağı, jojoba yağı, gül çiçeği tozu vb.) Bunlar cope mi? Etkisi ne kadar iyi olur industrial pharmacy kremlerle rekabet edebilir mi? Bunlarla ilgili post yapilmadigini farkettim
castor oil ise yaryo ama dediklerinden degil snrm

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Cope değil ama aşırı bi sonuç bekleme ayçiçek kullanma yerine alternatif yağ koy anlarsın sanırım değişimi 1 ay sonra
Yemek açıdan diyon sen galiba

• +1
Reactions: reanrao
  • +1
Reactions: Kayra139
king von'un ölmeden önce şehadet getirdiğini biliyor muydunuz

• +1
Reactions: Kayra139

Users who are viewing this thread

Back