maxilla nasıl ileri alırız

veneficus

veneficus

Bronze
beyler normal bi maxillam var marpe taksam daha da genişletebilir miyim thumb pulling yapıyodum yabancı sub da herkez cope diyo tek çare marpe falan diyolar b.o.t.b bölümünü okuyorum orda da maxilla adına bi sikim yok napıcam ben şimdi mk thumb pulling devam mı sizce
bide marpe taksam dişlerimin arası açılacağı için diş teli de takmam lazım marpe takıp geçiyim mi sizce pek istemiyorum ama
16 yaşını doldurdum bu arada

Last edited:
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Gordon Freeman and Trenmaxx1
Elinle sadece bir miktar dişlerde degisiklik yapabilirsin o da baya uzun sürer ve bi boka yaramaz kemigi ileri alamadigin icin , marpe forward growth vermez expander apareylerde sadece sarpe forward growth verir o da süturu kesip az da olsa ileri gelisime alan sağladığı icin , ama direk en gözle görülür değisim tabiki le fortta , maxillan dar degilse ve damak tamamen kaynamissa marpe bi bok degistirmez

• +1
Reactions: BugraSA, stacyworshipper, Kayra139 and 2 others
beyler normal bi maxillam var marpe taksam daha da genişletebilir miyim thumb pulling yapıyodum yabancı sub da herkez cope diyo tek çare marpe falan diyolar b.o.t.b bölümünü okuyorum orda da maxilla adına bi sikim yok napıcam ben şimdi mk thumb pulling devam mı sizce
bide marpe taksam dişlerimin arası açılacağı için diş teli de takmam lazım marpe takıp geçiyim mi sizce pek istemiyorum ama
Sarpe + damon braces yada combineli lefort + braces fln bilmiyorum idk so sad

• JFL
  • So Sad
Reactions: BugraSA, stacyworshipper, Kayra139 and 2 others
  • JFL
Reactions: BugraSA, stacyworshipper, jsbera and 4 others
anal pulling tek çare

• JFL
  • +1
Reactions: talha_, Serialsuicide, blackpillruinedmyli and 7 others
Havluyu ısır Çek isir Çek ısır Çek 31 gibi hayal et

• JFL
Reactions: szenn, Serialsuicide, stacyworshipper and 2 others
beyler normal bi maxillam var marpe taksam daha da genişletebilir miyim başparmak çekme yapıyodum yabancı sub da herkez başa diyo tek bakım marpe falan diyolar botb bölümü okuyorum orda da maxilla adına bi sikim yok napıcam ben şimdi mk başparmak çekme devam mı düşünüyorsun
bide marpe taksam dişlerinin arasının açılacağı için diş teli de takmam lazım marpe takıp geçiyim mi sizce pek istemiyorum ama
Hiç bir boka yaramaz anca cerrahi yollar ile

Kardeşim bu lefort bimax falan hepsi cope tiktok bpturkiyeeditten koçluk al garanti chadsin😉

• JFL
  • +1
Reactions: talha_ and Serialsuicide
Her sarpe marpe threadinde kafada canlanan adam so sad bruv
1000004460

• JFL
Reactions: BugraSA, Gordon Freeman and Trenmaxx1
amk bende bu adamın ağzının icinin fotosu niye var :lul:

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, lichtfromverse, Gordon Freeman and 1 other person
thumbpulling bence işe yarıyor hele 16 yaşında

herkes lefort ol diycek ama estetik olarak max lefort 1 yapıyolar zaten, eğer tüm maxillan recessed ise lefort 2 ye yada 3 e ihtiyacın var,
onuda kimse engelli değilsen yapmaz lefort 1 yapıp dogmaxxlama

• +1
Reactions: veneficus