downturned eyes duzelmez mi en azından negatifligini normale nasıl cekerim

S

Sahinn

Iron
Kucukken gozlerim pozitifmis ama hep ovalamaktan mı ne artık bilmiyorum negatif suan nasıl duzeltirim tekrar

Eyepulling falan cope tek yol surgery

Surgery surgery surgery

Kucukken gozlerim pozitifmis ama hep ovalamaktan mı ne artık bilmiyorum negatif suan nasıl duzeltirim tekrar
Zygoların gelişirse çok çok az nötr'e yaklaşabilir. O da zor yaşına bağlı

Bunun icin dogrudan yapabileceğin bir sey yok. Testesteron seviyelerini optimize etmen lazım. Ayrıca genel yüz yapilanmasi için:
-Her zaman burnundan nefes al.
-Postürünü düzelt.
-Mewing yap.
-Doğru çiğnemeyi ve yutkunmayı öğren.
-Sırtüstü yatarak uyu.
- Sert besinler tüket, mümkün olduğu her zaman Falım sakız çiğne.
Bu dediklerimi testesteron optimizasyonula birleştirirsen genel yüz kemiklerin iyi gelişir gözüne de destek sağlar. Normale dönebilir eğim imkansız değil.

Last edited:
canthoplasty

Zygolar için de yapabileceğin şeyler aynı yukaridakiler.

cantho + orbital implant

• +1
Reactions: Peter Steele
Knk goz bos onemli olan omzun bele orani cenenin yuze orani tabi karilar saygili erkwgi mi pic erkegi mi diye sorulnca saygliyi seciyo

Knk goz bos onemli olan omzun bele orani cenenin yuze orani tabi karilar saygili erkwgi mi pic erkegi mi diye sorulnca saygliyi seciyo
inanıyor musun kadınlara?

the turkish language looks very funny

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 112311, Peter Steele and Black_Pill_Enjoyer1
Protein sentezini arttir kilo al

Knk ne olursan ol yine de gel -hzbonekig771 knk kadinlar sesi ince saygili vibe veren erkegi koseli cene dark triada tercih ediyo ayn
Bugün katıldı
12 post
Banlandı :ROFLMAO:

• JFL
Reactions: Peter Steele
Bu cope jlf falan ne anlama geliyor internette yazmıyor konusu var mı
Cope yalan demek jfl just fucking laugh yada just fucking lie demek baska kavram sor söyleyeyim

• +1
Reactions: unnamed user
Cope yalan demek jfl just fucking laugh yada just fucking lie demek baska kavram sor söyleyeyim
ben bir sürü şey gördüm onları örnek olarak verdim toplu konusu falan yok mu

pslnin açilimi neydi la perfect scale bilmemne miydi

ben bir sürü şey gördüm onları örnek olarak verdim toplu konusu falan yok mu

• JFL
  • Love it
Reactions: angrybirds and unnamed user
  • +1
Reactions: angrybirds