evexoria
2x15
mersin sahil yolunda gençler e-scooter ları kaçırıp ters çeviriyor ve elektrik direklerinin ortasına geçiriyor.gördüğünüz yerde onlara yardım edin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dün marinada scooter sürüyodum cocugun biri önüme atladı ölecekti amkmersin sahil yolunda gençler e-scooter ları kaçırıp ters çeviriyor ve elektrik direklerinin ortasına geçiriyor.gördüğünüz yerde onlara yardım edin.
viranşehir sahildeki scooter vakalarını görmen lazım. görmeyen çok şey kaçırırDün marinada scooter sürüyodum cocugun biri önüme atladı ölecekti amk
viranşehir sahil evimizdirLan mersinde buluşak saya Park gang
Kes AMK viransehiri sikim bilmiyom oralari hiç gitmedimviranşehir sahil evimizdir
ikinci evimizde dershaneler sokağıdır
üçüncü evimiz içel anadoludan soliye kadar olan sahil yoludur
sayapark overrated.Kes AMK viransehiri sikim bilmiyom oralari hiç gitmedim
1 sayapark (slaypark)
2forum
3dersanler sokağı (oG)
there is a few groups who SA e-scooters.i see every e-scooter raped at my cityya bro scooter or sum
Ben Mersin'de yaşamıyom bilmiyom her yeri ama sayapark kesinlikle moger abi elit mekan her şey de var arkadaşlarla gidip Media markta oyun oynuyoduksayapark overrated.
viranşehir sahilde elektrik direklerine girmiş scooterlar ve tenha sokaklara çıkan yollar var.geceleri kapkaranlık ve gençler puro içiyor.underrated bir yer.ah bide o barlar varya barlar.yaşım yetse
![]()
yandaki boş arsayı acun aldı diyorlar doğru muo zamanlar adı kipaydi
kim kimin kafasını keserseBekle geliyom oraya kafanı kesecem