A
anythien
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
“Yardım için dm” övdüğünüz bir şeyi de satmasanız şaşırıp kalacaz orospunun evlatları sizi
ücretsiz yardım oluyorum diyor ürün satmıyor galiba“Yardım için dm” övdüğünüz bir şeyi de satmasanız şaşırıp kalacaz orospunun evlatları sizi
Dht ergenlikte siki büyütür kıllanmanı arttırır cildini yaşlandırır
Kemiklerindeki androjen reseptörleri dhtden ziyade testoya daha duyarlıdır
yorumlarda copelet just take oral menoxidil demiş biriDht kel yapmıyomu beyler yanlis mi biliyorum
E peki kemik yoğunluğu ses kalınlığı falan için roid yok mu bi dht biliyorum“Yardım için dm” övdüğünüz bir şeyi de satmasanız şaşırıp kalacaz orospunun evlatları sizi
Dht ergenlikte siki büyütür kıllanmanı arttırır cildini yaşlandırır
Kemiklerindeki androjen reseptörleri dhtden ziyade testoya daha duyarlıdır
Valla süreci hızlandırır king ekstra bir şey yapmaz hiçbiriE peki kemik yoğunluğu ses kalınlığı falan için roid yok mu bi dht biliyorum
Ürolojiye git ordan alıyolar dahiliyeciler öyle harbiden sıkıntılı görünmediğij sürece endokrinolojiye yönlendirmiyorEyw king hormon testi için dahiliyeye gitsem yaparlar mı peki özele domalmayalım
Tamam öyle yaparım bu arada aklıma geldi ben yurtta kalıyordum orda revir vardı hasan diye bir orospu evladı vardı bana 180 falan diyordu hep ben de uzunum sanıyordum daha da uzarım sanıyordum meğer 175 mişim orrrospu evladı yanlış ölçüyormüş dikkat etmiyodu zaten revirci oçlar böyle kaldık 150 adama da büyüme hormonlu çikolatalı süt verdiler benden uzun oldu amk hayatımı sikim yaÜrolojiye git ordan alıyolar dahiliyeciler öyle harbiden sıkıntılı görünmediğij sürece endokrinolojiye yönlendirmiyor
Admaa de ki sporcuyum testo prolaktij hemogram vs vs vs gerekli tüm hormonlarıma baktırmak istiyorum hocam de
180’i revirde ölçmüşsün tamam 175’i nerde ölçtün kendin miTamam öyle yaparım bu arada aklıma geldi ben yurtta kalıyordum orda revir vardı hasan diye bir orospu evladı vardı bana 180 falan diyordu hep ben de uzunum sanıyordum daha da uzarım sanıyordum meğer 175 mişim orrrospu evladı yanlış ölçüyormüş dikkat etmiyodu zaten revirci oçlar böyle kaldık 150 adama da büyüme hormonlu çikolatalı süt verdiler benden uzun oldu amk hayatımı sikim ya
yok endokrinolojiye gittim büyüme plaklarına baktırdım orda ölçtüler o sırada180’i revirde ölçmüşsün tamam 175’i nerde ölçtün kendin mi
Boy konusunda herkes çok aptal.yok endokrinolojiye gittim büyüme plaklarına baktırdım orda ölçtüler o sırada
Direkt ordaki doktor ölçtü cihazlaBoy konusunda herkes çok aptal.
Sana en net ölçüm metodunu söyleyeceğim.
Önce malzemeler:
1-Uzatılan mezura
2-Küp bir obje
1. Adım sabah saati uyanıyorsun
2. Adım dümdüz bir duvar buluyorsun.
3. Adım duvara ayaklarının tamamını yapıştırıp kendini yerde uzanırken geriye itiyorsun. Ayaklarının duvardan çok kalkmamasına dikkat et olabildiğince yapışık olsun. Duvardan geriye doğru düz şekilde açıyorsun kendini.
4. Adım o kübü başının en tepesine yapıştırıyorsun.
5. Adım ayağa kalkıp o duvar ve küp arasını ölçüyorsun
Bu senin en net boyun.
Yaw oluyor öyle. Herkes boyunu şişiriyor amına kodumun memleketinde o yüzden sen de kendini olduğundan daha uzun sanıyorsun.Direkt ordaki doktor ölçtü cihazla
175 olduğumu öğrendim işte üstüne büyüme plakları da kapanmış ded oldumYaw oluyor öyle. Herkes boyunu şişiriyor amına kodumun memleketinde o yüzden sen de kendini olduğundan daha uzun sanıyorsun.
Ben de kendimi uzun süre 184 bildim meğer 181mişim. Çok bir fark yok ama olsun.175 olduğumu öğrendim işte üstüne büyüme plakları da kapanmış ded oldum