Demirs
Nicemaxxer.(Hello Mello). David Laid
TRETİN %0,05 krem alıcam da galiba reçeteyle alınıyor doktora gidip nediycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Doktora diyecegin bisey tretin almana yaramaz cok kotu aknen/sivilcen olmasi lazim ya da direkt mal gibi 20 dolar odemek yerine 1 tube git india mart dan 2 dolara al hic doktorla ugrasmadanTRETİN %0,05 krem alıcam da galiba reçeteyle alınıyor doktora gidip nediycem
Indiamartı hiç bilmiyom gümrüke polise takılır mı sence bişey olur muDoktora diyecegin bisey tretin almana yaramaz cok kotu aknen/sivilcen olmasi lazim ya da direkt mal gibi 20 dolar odemek yerine 1 tube git india mart dan 2 dolara al hic doktorla ugrasmadan
PUHAHAHAHAH 1 TANE DOĞRU BİLGİ YOK PATLADIK AMKDoktora diyecegin bisey tretin almana yaramaz cok kotu aknen/sivilcen olmasi lazim ya da direkt mal gibi 20 dolar odemek yerine 1 tube git india mart dan 2 dolara al hic doktorla ugrasmadan
2 gun once recetesiz gittim 960 lira dediTRETİN %0,05 krem alıcam da galiba reçeteyle alınıyor doktora gidip nediycem
Sanirim avrupada triangle shipping yapmak gerekiyo ben amerikada yasiyorum bilmem tr de tam nasil oluyoIndiamartı hiç bilmiyom gümrüke polise takılır mı sence bişey olur mu