Erda nasıl temin edebilirim

Eren151

Eren151

Bronze
Yapay zekayla search yaptıgımda 6k dolar falan diyor erda fitinib bütün büyüme plaklarıma baktırıp o şekil girmek istiyorum riske
Temşn edebilicegim yer neresi ve gercekten bu kadar pahallımu bu sey

90 kapsül 8 bin tl ama çin erdası

Çin erdası noluyo kanki çin sarımsagı gibi bok suyuylamj yapıyolar
öyle değil la fabrikada ucuz ucuz üretiyolar saflığı 97 mi ne lisansları vesaire olmadığı için daha ucuz

trde düzgün erda bulma ihtimalin düşük

• So Sad
Reactions: Eren151
Yapay zekayla search yaptıgımda 6k dolar falan diyor erda fitinib bütün büyüme plaklarıma baktırıp o şekil girmek istiyorum riske
Temşn edebilicegim yer neresi ve gercekten bu kadar pahallımu bu sey
kaçak alıp kör olma riskin aşırı yüksek trde temin edemezsin boşuna riske girme.trde peptit bulmak çok zor.indiamarttan alınca gümrükte sıkıntı çıkıyormuş duyduğum kadarıyla yani indiamarttan alırsan paranda boşa gidebilir.türkiyede şanslı olduğumuz konu çiğ süt ve gerçek doğal bal tüketebiliyor olmamız.yinede illaki alıcam diyorsan telegramda tiktokta falan iyice araştırmanı yap.

• +1
  • JFL
Reactions: Me-Mania, iwishiwastaller, Eren151 and 1 other person
kaçak alıp kör olma riskin aşırı yüksek trde temin edemezsin boşuna riske girme.trde peptit bulmak çok zor.indiamarttan alınca gümrükte sıkıntı çıkıyormuş duyduğum kadarıyla yani indiamarttan alırsan paranda boşa gidebilir.türkiyede şanslı olduğumuz konu çiğ süt ve gerçek doğal bal tüketebiliyor olmamız.yinede illaki alıcam diyorsan telegramda tiktokta falan iyice araştırmanı yap.
yakınımda köy ürünleri satan bi yer var, daha bi kere gidip bişey almadım, çiğ süt içsem bi boka yararmı bence cope gibi

Yok dostum erda falan, Türkiye'de roidler dışında bir şeyi denemeyin, sormayn.