Thrill
Silver
(yemin ederim Thrill adlı kullanıcının "EEEEEEEEE" isimli threadine +1 repi atcam)
yemin ettin atıcaksın
yemin ettin atıcaksın

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

sana rep atmayanın alllanı sikeym(yemin ederim Thrill adlı kullanıcının "EEEEEEEEE" isimli threadine +1 repi atcam)
yemin ettin atıcaksın![]()
iyi cano sen nasılsınonun dışında daha daha nasılsınız napıyosunuz keyifler nasıl yerindedir umarım ki
olm forumdaki herşeye rep atmışın sana rep atmiyacazda kime atacaz(yemin ederim Thrill adlı kullanıcının "EEEEEEEEE" isimli threadine +1 repi atcam)
yemin ettin atıcaksın![]()
iyiyim ben de şükürler olsuniyi cano sen nasılsın
senin şu kız arkadaş threadini tam okuyup d1 tier advice vereceğim en yakın zamandaolm forumdaki herşeye rep atmışın sana rep atmiyacazda kime atacaz
tamamdır cnm beklemekteyimsenin şu kız arkadaş threadini tam okuyup d1 tier advice vereceğim en yakın zamanda
zihin açıklığı diliyorum senin içinYarın deneme var awq dershanesi
gelecek hic merak etme yeniden dogmus gibi hissedeceksintamamdır cnm beklemekteyim

İyiyim cano çok teşekkür ederim sen nasılsınonun dışında daha daha nasılsınız napıyosunuz keyifler nasıl yerindedir umarım ki
yks bitmedi mi olmYarın deneme var awq dershanesi
Yeni 12 oldum ayks bitmedi mi olm
iyiyim şükürler olsun sizlerin de iyi oldugunu gormek cok guzelİyiyim cano çok teşekkür ederim sen nasılsın
iyi şanslar kolaylıklarYeni 12 oldum a
Sen gaza gelip zygoları parçalayan lavukmuydunyks bitmedi mi olm
hee parcalamadik dahaSen gaza gelip zygoları parçalayan lavukmuydun
İyi olmayıpta napcazki bilader tabi iyi olcaziyiyim şükürler olsun sizlerin de iyi oldugunu gormek cok guzel
iyiligimiz daim olsun iyiligimzde gozu olanlarin gozu ciksinİyi olmayıpta napcazki bilader tabi iyi olcaz

Bugün herkes sevgi pıtırçığıiyiligimiz daim olsun iyiligimzde gozu olanlarin gozu ciksin![]()
olabilir ama ben hep sevgi pıtırcığıyım aklında bulunsunBugün herkes sevgi pıtırçığı

Profil ile mental ters orantılıolabilir ama ben hep sevgi pıtırcığıyım aklında bulunsun![]()
Profil ile mental ters orantılı
conv ister misinnVaroluşsal kriz yaşıyorum ölüm sonrasını düşünüyorum ahraz bi gerizekalıyım o yüzden
Olur kanka da şu an rahatım blok evren teorisi aklıma geldi o yuzdenconv ister misinn
yazarsın ihtiyacın oldugundaOlur kanka da şu an rahatım blok evren teorisi aklıma geldi o yuzden