Upperlid eye exposure hk.

elithırt

elithırt

Iron
Beyler tek gözümde var galiba ya kastan dolayı yada upperlid eye exposure eğer exposure ise illa cerrahi yöntem gerekiyormu daha 16 yaşındayım yardımcı olurmusunuz

• +1
Reactions: eniyiguresci and Trenmaxx1
Kafana darbe aldın mı

• +1
Reactions: elithırt and Trenmaxx1
Beyler tek gözümde var galiba ya kastan dolayı yada upperlid eye exposure eğer exposure ise illa cerrahi yöntem gerekiyormu daha 16 yaşındayım yardımcı olurmusunuz
tek gözünde varsa göz yorgunluğu tarzı bişey vardır ama diğer türlü tamamen genetik değiştiremezsin

• +1
Reactions: erlang, elithırt and eniyiguresci
Tek gozunde olip digerinde olmamsi gibi bisey yok salak gibi kisiyosundur ondan dir

• +1
Reactions: elithırt
Tek gozunde olip digerinde olmamsi gibi bisey yok salak gibi kisiyosundur ondan dir
Alakası yok kanka dmden foto fln atabiliyorsam atayım öyle kısmaya fln çalışmıyorum zaten

• +1
Reactions: truefoidslayerpqoqo
Hatırlamıyorum ki reisim
Olm nasi hatirlayamayabilirsin

Eğer bonesmash falan yapıyorsan yapma. Darbeye bağlı ödem olabilir. Değilse kalıcı.

• JFL
  • +1
Reactions: EK0 and elithırt
  • +1
Atsana meram ettim
Kanka dmden atmayı bilmiyom direkt burdan sallıyom düzgün çekemedim ama hafif belli oluyo ama mesela anlık çekildiğinde daha çok belli oluyo fln

Attachments

• 20260916_200849.jpg
    20260916_200849.jpg
    229.6 KB · Views: 0
  • +1
Olm nasi hatirlayamayabilirsin

Eğer bonesmash falan yapıyorsan yapma. Darbeye bağlı ödem olabilir. Değilse kalıcı.
Göz çevreme hayatta yapmam

• +1
Göz çevreme hayatta yapmam
Kanka dmden atmayı bilmiyom direkt burdan sallıyom düzgün çekemedim ama hafif belli oluyo ama mesela anlık çekildiğinde daha çok belli oluyo fln
Yüzünün hicbir yerine yapma bir süre enetik gibi duruyor gözü dinlendir geçmezse de sıkıntı değil çok belli durmuyor

• Love it
bendede aynısı gibi var ama çok az yakından bakınca belli oluyo göz büyüklüğü ile alakalı birşey

• +1
bir süre sırt üstü yatmayı dene. eğer bir tarafının üzerine çok fazla yatıyorsan yüzde asimetri yapabiliyor.

• Love it