avenox
Scythian blood
ben hiç hayatımda bira içmedim ve 16 yaşındayım, İngilterede yaşiyorum, ve benim ilk bira iyi olsun, Efes iyi mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
İngilterede yaşayıpta incel foruma üye olacak kadar hayatsız olsaydım ertesi günü intihar ederdimben hiç hayatımda bira içmedim ve 16 yaşındayım, İngilterede yaşiyorum, ve benim ilk bira iyi olsun, Efes iyi mi??
İngilterede yaşayıpta incel foruma üye olacak kadar hayatsız olsaydım ertesi günü intihar ederdim
amsterdam cam şişe iç kanka ama 16yaşına kadar hiç alkol nasıl içmedin amkben hiç hayatımda bira içmedim ve 16 yaşındayım, İngilterede yaşiyorum, ve benim ilk bira iyi olsun, Efes iyi mi??
ordaki kızlar daha orospuİngilterede yaşayıpta incel foruma üye olacak kadar hayatsız olsaydım ertesi günü intihar ederdim
reis ilkinse git ingilterede kaliteli bişey iç amk içme trden bence
Dün +1 ictim daha oncede votka icmistim butun alkoller igrenc amk icen nasil iciyo bilmiyorum ama bi dene knk hevesini al
yeni rakı iç sonra üstüne 35lik red label iç kesmezse 3tane amsterdam cam şişe iç hiçbir şey olmazbiliyorum alkol tadı bok gibi bende düyüne gidince içiyorum bir bir bardak hepsi bok gibi
oyzden millet esrara geöiyor mu ne
İngilterede yaşasam en kral beslenme düzenini oluştururdum, spora giderdim, güzel e bike alırdım ne bileyim koleksiyon yapardım, kendime bir ton hobi edinirdim. Hiç kız düşüremiyorsam bile hayatımı bu şekilde dolu dolu yaşardım. Türkiyede adam akıllı hobi bile edinemiyoruz her şey çok pahalı. Yinede çocuğun durumunu bilmiyorum o yüzden çok bilmiş konuşmuş olmayayım. Kusura bakma @avenox. Ama harbiden reis durumun çok kötü değilse hobi falan edinmeye çalışordaki kızlar daha orospu
esrar icben hiç hayatımda bira içmedim ve 16 yaşındayım, İngilterede yaşiyorum, ve benim ilk bira iyi olsun, Efes iyi mi??