efes bira hiç güzel mi

avenox

avenox

Scythian blood
ben hiç hayatımda bira içmedim ve 16 yaşındayım, İngilterede yaşiyorum, ve benim ilk bira iyi olsun, Efes iyi mi??

ben hiç hayatımda bira içmedim ve 16 yaşındayım, İngilterede yaşiyorum, ve benim ilk bira iyi olsun, Efes iyi mi??
İngilterede yaşayıpta incel foruma üye olacak kadar hayatsız olsaydım ertesi günü intihar ederdim

• Hmm...
Reactions: EK0
İngilterede yaşayıpta incel foruma üye olacak kadar hayatsız olsaydım ertesi günü intihar ederdim

ingilterede bir bok yok, hele sen git normal offtopic foruma, herkez orda avrupanyada Amerika’da yaşıyor

amsterdam cam şişe iç kanka ama 16yaşına kadar hiç alkol nasıl içmedin amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: avenox and eniyiguresci
İlk içişin ise tuborg gold veya bomonti falan iç amk amsterdam icme

• +1
Reactions: avenox
reis ilkinse git ingilterede kaliteli bişey iç amk içme trden bence

• +1
Reactions: iluvanavar, Kasana77, coax96 and 1 other person
Dün +1 ictim daha oncede votka icmistim butun alkoller igrenc amk icen nasil iciyo bilmiyorum ama bi dene knk hevesini al

• +1
Reactions: eniyiguresci and avenox
reis ilkinse git ingilterede kaliteli bişey iç amk içme trden bence

bende öyle şimdi kendime didim. Her zaman bir Guiness görünce çok frna istiyorum ve bilmiyorum niye

İngiliz ve Irlandalılar iyş alkol yapıyor fr

• +1
Dün +1 ictim daha oncede votka icmistim butun alkoller igrenc amk icen nasil iciyo bilmiyorum ama bi dene knk hevesini al

biliyorum alkol tadı bok gibi bende düyüne gidince içiyorum bir bir bardak hepsi bok gibi

oyzden millet esrara geöiyor mu ne

• +1
Reactions: veneficus
biliyorum alkol tadı bok gibi bende düyüne gidince içiyorum bir bir bardak hepsi bok gibi

oyzden millet esrara geöiyor mu ne
yeni rakı iç sonra üstüne 35lik red label iç kesmezse 3tane amsterdam cam şişe iç hiçbir şey olmaz

Okulla İngiltereye gittik geçen yaz,kolalı jack daniels vardı müthiş birşey o Tr de yok ama içeceksen onu iç.

ordaki kızlar daha orospu
İngilterede yaşasam en kral beslenme düzenini oluştururdum, spora giderdim, güzel e bike alırdım ne bileyim koleksiyon yapardım, kendime bir ton hobi edinirdim. Hiç kız düşüremiyorsam bile hayatımı bu şekilde dolu dolu yaşardım. Türkiyede adam akıllı hobi bile edinemiyoruz her şey çok pahalı. Yinede çocuğun durumunu bilmiyorum o yüzden çok bilmiş konuşmuş olmayayım. Kusura bakma @avenox. Ama harbiden reis durumun çok kötü değilse hobi falan edinmeye çalış

• +1