Eğer orada bir yerde bir yaratıcı varsa

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

True Roper
Hesabını soracağım, neden mutsuzum, neden yakışıklı değilim, neden doğduğum coğrafya bu kadar kötü, neden doğdum, neden fakirim, neden seçemediğim şeyler yüzünden nefret ediliyorum, neden çevrem bu kadar kötü neden neden neden neden neden neden neden.

Last edited:
  • +1
Reactions: why not me?, auitistsurvior and ZerefDragnee1l
Bu thread'i gece okumadığınız sürece dnr yazacak veya jfl atıp geçeceksiniz muhtemelen, o yüzden sikimde değil.

Oralarda bir yerde bir tanrı varsa siktirsin gitsin orospu çocuğu zalim piç, bide kendine en merhametliyim diyor, hangi dinin tanrısı gerçektir değildir bilmem sikimde de değil hepsini sikeyim.

• JFL
  • +1
Reactions: why not me? and ZerefDragnee1l
Gelip buraya yok şu yok bu diye bahane üreteceklerinde anasını sikeyim yazmayın amk istemiyorum yarrak bahanelerinizi

kanka emin ol o sorular aklına bile gelmeyecek orda :D çünkü tek cevabı var imtihan

Hesabını soracağım, neden mutsuzum, neden yakışıklı değilim, neden doğduğum coğrafya bu kadar kötü, neden doğdum, neden fakirim, neden seçemediğim şeyler yüzünden nefret ediliyorum, neden çevrem bu kadar kötü neden neden neden neden neden neden neden.
kanka hersey determined

hersey tek bir cizgi gibi asıl problem neden ve ne icin gibi soruları sormayha baslayınca olusuyor

• +1
Reactions: why not me?
Sadece ascendleyerek mutlu olabilirsin

ya da rope, ozgurluk

Başka secenek yok