Eğer orada bir yerde bir yaratıcı varsa

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

True Roper
Hesabını soracağım, neden mutsuzum, neden yakışıklı değilim, neden doğduğum coğrafya bu kadar kötü, neden doğdum, neden fakirim, neden seçemediğim şeyler yüzünden nefret ediliyorum, neden çevrem bu kadar kötü neden neden neden neden neden neden neden.

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Arisylva, Resistance. and 3 others
Bu thread'i gece okumadığınız sürece dnr yazacak veya jfl atıp geçeceksiniz muhtemelen, o yüzden sikimde değil.

Oralarda bir yerde bir tanrı varsa siktirsin gitsin orospu çocuğu zalim piç, bide kendine en merhametliyim diyor, hangi dinin tanrısı gerçektir değildir bilmem sikimde de değil hepsini sikeyim.

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Atsizz, why not me? and 1 other person
Gelip buraya yok şu yok bu diye bahane üreteceklerinde anasını sikeyim yazmayın amk istemiyorum yarrak bahanelerinizi

Yaratıcı var
ve taşşak geçiyor

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Misogynist_Maxxer and 1 other person
hadi yarin konusaris:lul:

• +1
Reactions: pashanimair and cvltx
kanka emin ol o sorular aklına bile gelmeyecek orda :D çünkü tek cevabı var imtihan

• +1
Reactions: Serialsuicide, Kayra139 and Atsizz
Hesabını soracağım, neden mutsuzum, neden yakışıklı değilim, neden doğduğum coğrafya bu kadar kötü, neden doğdum, neden fakirim, neden seçemediğim şeyler yüzünden nefret ediliyorum, neden çevrem bu kadar kötü neden neden neden neden neden neden neden.
kanka hersey determined

hersey tek bir cizgi gibi asıl problem neden ve ne icin gibi soruları sormayha baslayınca olusuyor

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and why not me?
Sadece ascendleyerek mutlu olabilirsin

ya da rope, ozgurluk

Başka secenek yok

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Misogynist_Maxxer and 2 others
Kardeşim tek bir soru,

Durumu düzeltmek için ne yapıyorsun?

• +1
Reactions: Serialsuicide, why not me? and Misogynist_Maxxer
Kardeşim tek bir soru,

Durumu düzeltmek için ne yapıyorsun?
Konu düzeltip düzeltmemek değil, asıl yakındığım şey bazıları bu sorunlarla hiç boğuşmadan yaşıyor ama ben bu bataklıkta sürünüyorum. Tanrı bana bunu reva görüyorsa o zaman ben onun merhametini sikeyim tek diyeceğim bu.

Last edited:
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, why not me?, MogEater and 2 others
Başta söylediklerim benim sorunlarım değil bu arada genel olarak konuştum

• +1
Reactions: why not me? and Atsizz
Oralarda bir yerde bir tanrı varsa siktirsin gitsin orospu çocuğu zalim piç, bide kendine en merhametliyim diyor, hangi dinin tanrısı gerçektir değildir bilmem sikimde de değil hepsini sikeyim.
yok ztn amk elinde hayat için olan tek şans bu ve ikimizde çoktan kaybettik🤣

• +1
Reactions: pashanimair
ben sana şimdiden cevabı ileteyim

"Andolsun ki sizi biraz korku, açlık, mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Sabredenleri müjdele."
"Şüphesiz biz yeryüzündeki her şeyi ona bir süs yaptık ki, hanginizin daha güzel amel yaptığını deneyelim."
"O, hanginizin daha güzel amel yapacağını denemek için ölümü ve hayatı yaratandır."

hayatın ne kadar boktan olursa olsun chad kolayca ne kadar karı sikerse siksin senin amacın burada tanrı'nın senden beklediğini yapmak
en sonunda ise ödülünü bulacaksın

"Onlar Adn cennetlerine girecekler; babalarından, eşlerinden ve soylarından salih olanlar da...
Melekler her kapıdan yanlarına girip: 'Sabrettiğiniz için size selam olsun! Dünya yurdunun sonu ne güzeldir!' derler."

"Sizin yanınızdaki (dünya malı) tükenir, Allah katındaki ise kalıcıdır.
Sabredenlere, yaptıklarının en güzeliyle mükâfatlarını mutlaka vereceğiz."

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: cakdripa and pashanimair
ben sana şimdiden cevabı ileteyim

"Andolsun ki sizi biraz korku, açlık, mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Sabredenleri müjdele."
"Şüphesiz biz yeryüzündeki her şeyi ona bir süs yaptık ki, hanginizin daha güzel amel yaptığını deneyelim."
"O, hanginizin daha güzel amel yapacağını denemek için ölümü ve hayatı yaratandır."

hayatın ne kadar boktan olursa olsun chad kolayca ne kadar karı sikerse siksin senin amacın burada tanrı'nın senden beklediğini yapmak
en sonunda ise ödülünü bulacaksın

"Onlar Adn cennetlerine girecekler; babalarından, eşlerinden ve soylarından salih olanlar da...
Melekler her kapıdan yanlarına girip: 'Sabrettiğiniz için size selam olsun! Dünya yurdunun sonu ne güzeldir!' derler."

"Sizin yanınızdaki (dünya malı) tükenir, Allah katındaki ise kalıcıdır.
Sabredenlere, yaptıklarının en güzeliyle mükâfatlarını mutlaka vereceğiz."
islam copelamayin artık

Musluman chadler bizi hem bu hayatta hem cennette lifemoglayacaklar o zaman, adaletli mi sence?

• +1
Reactions: Serialsuicide and cakdripa