herson
5'9 mltn
bir umuttur yaşamak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bir umuttur yaşamak..
1.75zaten 1 tane var üstüne we gonna have 10 more kid yazmış gavat döltenliler de nüfusumuz eriyor diye ağlayadursun![]()

Keske 1.87 degilde 1.96 olsaydimzaten 1 tane var üstüne we gonna have 10 more kid yazmış gavat döltenliler de nüfusumuz eriyor diye ağlayadursun![]()

ya murad okulun arkadaşın falan yok mu ananı sikeyim tüm gün burdasın yaKeske 1.87 degilde 1.96 olsaydim![]()
ya murad okulun arkadaşın falan yok mu ananı sikeyim tüm gün burdasın ya
Toprak beni szene satdi toprak gormicek buyuk ihtimalle bunu o yuzden anasini sikeyim onun oc ya adam orgda bile yokdu beni taniyofu gitfi anasi sikik beni szenn diye bir oca satdi her gun onunla brawl stars giryoukya murad okulun arkadaşın falan yok mu ananı sikeyim tüm gün burdasın ya
1.75
Bende manletim sikerim ya
tadı nasıl
Muazzam
Afiyet olsun dost♥ sana tamamen içimden ve cidden iyi sebeplerle bir tavsiye vermek istiyorum. Yavaş yavaş kendini foruma koymayı azaltmanı öneririm bu işin sonunda lolcow olursun. burda senle şaka döndürürler ama org dışına çıktın mı misal kiwifarms veya imageboardlar gerçekten hoş olmaz. Hem birinin yayınına çıktın hem de tt de rasgele insanlar seni paylaşıyor. Kendini koymayı azalt sadece dostane bi tavsiyeMuazzam
lan şeker yeme lan kafanı ezerim
Eski halime dondum amk o dalga gectihiniz muradin aynidiyim suan yuzum bloat zygolarim siktirdilan şeker yeme lan kafanı ezerim
Dostum askm yerim seniAfiyet olsun dost♥ sana tamamen içimden ve cidden iyi sebeplerle bir tavsiye vermek istiyorum. Yavaş yavaş kendini foruma koymayı azaltmanı öneririm bu işin sonunda lolcow olursun. burda senle şaka döndürürler ama org dışına çıktın mı misal kiwifarms veya imageboardlar gerçekten hoş olmaz. Hem birinin yayınına çıktın hem de tt de rasgele insanlar seni paylaşıyor. Kendini koymayı azalt sadece dostane bi tavsiye
afiyet olsun muradim
Cok sagol turanimafiyet olsun muradim