googlegemini
Bronze
Her yer inşaat dolu her yer insan dolu.eskiden kafa dinlemek için yalnız başıma kalabileceğim birsürü yer olurdu sessiz sakin.şimdi adım başına ev yapıyorlar.çok sinir bozucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
istanbulda miydinHer yer inşaat dolu her yer insan dolu.eskiden kafa dinlemek için yalnız başıma kalabileceğim birsürü yer olurdu sessiz sakin.şimdi adım başına ev yapıyorlar.çok sinir bozucu
istanbul yarrak gibi dolu ankara 10 numaraHer yer inşaat dolu her yer insan dolu.eskiden kafa dinlemek için yalnız başıma kalabileceğim birsürü yer olurdu sessiz sakin.şimdi adım başına ev yapıyorlar.çok sinir bozucu
İnşatın üst katlarına çık biz arkadaşlarla kola çitlek yapardıkHer yer inşaat dolu her yer insan dolu.eskiden kafa dinlemek için yalnız başıma kalabileceğim birsürü yer olurdu sessiz sakin.şimdi adım başına ev yapıyorlar.çok sinir bozucu
nereyi yazdın olm oralar dışında zatenaq Allah a şükür dağda yaşıyom aq. 1 günlüğüne bursaya gittim zebellahım sikildi böcek gibi hissettim amk büyükşehir harbi sıkıntı. Sırf bu yüzden tercih listeme izmir istanbul bursa vb hiçbi yer yazmadm
bursa gayet iyi btwaq Allah a şükür dağda yaşıyom aq. 1 günlüğüne bursaya gittim zebellahım sikildi böcek gibi hissettim amk büyükşehir harbi sıkıntı. Sırf bu yüzden tercih listeme izmir istanbul bursa vb hiçbi yer yazmadm
edirne çanakkale(tr nin en iyi şehridir btw). izmirde sadece ödemiş ve bergama da yaşanır.nereyi yazdın olm oralar dışında zaten
bergama çingen mahallesi değil mi aq ben öyle hatırlıyorumedirne çanakkale(tr nin en iyi şehridir btw). izmirde sadece ödemiş ve bergama da yaşanır.
o dediğin bornova bro.bergama çingen mahallesi değil mi aq ben öyle hatırlıyorum
bileciği ve uşağı unutmuşum goated şehirleredirne çanakkale(tr nin en iyi şehridir btw). izmirde sadece ödemiş ve bergama da yaşanır.
kanka benim çok yakın bir arkadaşım var bana şey demişti kanka biz izmir bergamalıymışız orası bayağı çingenmiş falan diyordu çingenim diye üzülüyordu laao dediğin bornova bro.
aga bergama çok güzel bi yer. bu sahillerde arbici çingen yoğunluğu var misal edremit ibrahimce havran nergamada da vardır nazıllı kuşadası ama burlar çeşitli açılardan çok iyi yerler. bi kere kapalı bi toplum vardır, devletin otoritesi daha zayıftır, her şey doğaldır heryer doğadır, veinsanlar 2 goated kültürün karışımını yaşar yörük ve rum kültürü. eğer düzenli yaşam kurma fısatım olsaydı ve yer seçmem istenseydi yine bu yerlerden biri olan çanakkale yeniceyi seçerdim.kanka benim çok yakın bir arkadaşım var bana şey demişti kanka biz izmir bergamalıymışız orası bayağı çingenmiş falan diyordu çingenim diye üzülüyordu laa