5ft11in
Bronze
Şu düzelse daha başka bir şey istemem dediğiniz bir şey var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben ona zamanında el attım iyiki ameliyat masrafından kurtuldum.Daha iyi bir mandibula CCW'li yeterli olurdu
Sen hangisini isterdin
Yüksek IQ ve EQ'ya sahibim. Amacım çobanları aşağılamak değil ama gamsız, cahil bir çoban olmayı isterdim böyle olacağıma. Cahillik en büyük mutluluktur ve mutluluğun formülüdür.
Nasıl el attın laBen ona zamanında el attım iyiki ameliyat masrafından kurtuldum.

Bildiğin kendim düzelttim.Nasıl el attın la![]()
Chewing & neck training vesaire ile mi?Bildiğin kendim düzelttim.
Aynen o tür şeyler yaptım. Boynum zaten genetik olarak kalın o yüzden neck curl'e dahada önem veriyordum. Ek olarak kendim düşünüp faydasının olacağını düşündüğüm hareketlerde yapıyordum.Chewing & neck training vesaire ile mi?
.Aynen o tür şeyler yaptım. Boynum zaten genetik olarak kalın o yüzden neck curl'e dahada önem veriyordum. Ek olarak kendim düşünüp faydasının olacağını düşündüğüm hareketlerde yapıyordum.
Gatekeeplemem, söylerim ama herhangi birine bir şey olursa sorumluluk kabul etmiyorum yapacak arkadaşlar ona göre yapsın. Biraz ağrılı ve acılı bir hareket vereceğim en faydalı olduğunu gördüğüm bu olduİyi iş gerçektenKendin ek olarak denediğin hareketler neydi? (Gatekeeplemek istersen np) her türlü benim için hopefuel
Teşekkürler mirin effort uygulayacağımGatekeeplemem, söylerim ama herhangi birine bir şey olursa sorumluluk kabul etmiyorum yapacak arkadaşlar ona göre yapsın. Biraz ağrılı ve acılı bir hareket vereceğim en faydalı olduğunu gördüğüm bu oldu
1) ağzınızı açın alt çenenizi olabildiğince aşağıya getirin.
2) alt çeneyi olabildiğince öne atın.
3) dilinizi damağınıza yapıştırın (mewing)
4) bu pozisyonda kalabildiğiniz kadar kalın mandibular köşelerinizde ağrı oluşması lazım sanki çeneniz çıkıyormuş gibi hissederseniz doğru yapıyorsunuzdur başlarda çok kalamayacaksınız bunu yapa yapa arttırın en az 3 dakika olmak üzere 3-5 dk arasında yapmaya başlayın ilerde bunu set set olarak yapın. Buna benzer bilindik bir egzersiz var ağzı aç kapa yaptırıyor o boş iş yapmayın boşuna.
ben bunları yaptığımda ergenlik yaşım its overlık bir yaş değildi hâlâ biraz da olsa umut vardı buna dikkat edin. Sonra niye olmadı cope demeyin.

Rica ederim her zaman. Aklına takılan herhangi bir konu olur ve thread açarsan beni etiketlemekten veya özelden yazmaktan hiç çekinme. Umarım işe yarar bol şans.Teşekkürler mirin effort uygulayacağım![]()
İnfra ve zygoŞu düzelse daha başka bir şey istemem dediğiniz bir şey var mı
Kanka yüksek iq ve eq olduğunu nası anladın? Yanlış anlama sana demiyorum fakat herkes başkasının yarrağını görene kadar en büyük kendinin ki sanar ya öyle bişi olmasınYüksek IQ ve EQ'ya sahibim. Amacım çobanları aşağılamak değil ama gamsız, cahil bir çoban olmayı isterdim böyle olacağıma. Cahillik en büyük mutluluktur ve mutluluğun formülüdür.
Ego olarak veya larplama olarak söylemedim. ADHD'm var teste girdim dikkat seviyem yaşıtlarımdan 3-4 kat daha fazla .Kanka yüksek iq ve eq olduğunu nası anladın? Yanlış anlama sana demiyorum fakat herkes başkasının yarrağını görene kadar en büyük kendinin ki sanar ya öyle bişi olmasın
eksiğin mütevazilik o zamaneksiğim yok mükemmelim
mükemmelimin nesini anlamadıneksiğin mütevazilik o zaman![]()
lavuk beni tanımıyor forumun düştüğü hale bakyarma![]()
konum at yumrukla bonesmash yapayım sana lavuk kim gorursun o zamanlavuk beni tanımıyor forumun düştüğü hale bak
@Gordon Freeman @szenn @Trenmaxx1
eksiğim yok mükemmelim
burun basit kankam çözersinburnum düzelse iyi olurdu ki bi aksilik çıkmaz ise rhino yaptıracağım
Neurotypical'den mi bahsediyon.nt olsam hayatımdaki problemlerin %99 u çözülürdü
adhdŞu düzelse daha başka bir şey istemem dediğiniz bir şey var mı
The Holy Trinity var bende yine iyisin.adhd
İnfra burun ve pseudo gynoŞu düzelse daha başka bir şey istemem dediğiniz bir şey var mı
O ne otizm adhd okb uclusu falan miThe Holy Trinity var bende yine iyisin.
en rahat çözülücek şey la doktora gözük ilaç veriyolar geçiyor geçicide olsaadhd
evetNeurotypical'den mi bahsediyon.
adhd ilaçları içince uyuyamıyorum, evet daha iyi odaklanıyorum ama kendimi test ettiğime göre hep sınav performansım (ya da genel cognitive ability) düşüyo.en rahat çözülücek şey la doktora gözük ilaç veriyolar geçiyor geçicide olsa
reis bilmediğim işe yorum yapmak istemem ama benim bayağı yakın bi arkadaşım kullanıyor (hayatımda gördüğüm en adhdli adam) ilaç kullanıyor ve dediğine göre ilacı ağırmış ona rağmen hiç uyku problemi çektiğini duymadım büyük ihtimal kullandığın saatle alakalı sabah erken saatte alman lazımdı etkisi işte yavaş yavaş uykuya doğru azalması lazımadhd ilaçları içince uyuyamıyorum, evet daha iyi odaklanıyorum ama kendimi test ettiğime göre hep sınav performansım (ya da genel cognitive ability) düşüyo.
Individual response ama yüksek ihtimalle
adhd depresyon anksiyete üclüsüne deniyoO ne otizm adhd okb uclusu falan mi
ilaçlar bir yerden sonra etkisini kaybediyor. Sürekli ya doz değiştiriliyor ya da ilaç , herkesde iş yapmıyo malesefen rahat çözülücek şey la doktora gözük ilaç veriyolar geçiyor geçicide olsa
uyku yapan da var yapmayanda ilacın türüne göre değişiyorreis bilmediğim işe yorum yapmak istemem ama benim bayağı yakın bi arkadaşım kullanıyor (hayatımda gördüğüm en adhdli adam) ilaç kullanıyor ve dediğine göre ilacı ağırmış ona rağmen hiç uyku problemi çektiğini duymadım büyük ihtimal kullandığın saatle alakalı sabah erken saatte alman lazımdı etkisi işte yavaş yavaş uykuya doğru azalması lazım
sabah uyanır uyanmaz alıyorum, bende zaten adhd tanısından önceden beri insomnia da varreis bilmediğim işe yorum yapmak istemem ama benim bayağı yakın bi arkadaşım kullanıyor (hayatımda gördüğüm en adhdli adam) ilaç kullanıyor ve dediğine göre ilacı ağırmış ona rağmen hiç uyku problemi çektiğini duymadım büyük ihtimal kullandığın saatle alakalı sabah erken saatte alman lazımdı etkisi işte yavaş yavaş uykuya doğru azalması lazım
gyno kötü gecmis olsunİnfra burun ve pseudo gyno
insomnia doktor teşhisi mi? Eğer değilse çözersin bendede bir aralar uyku tutmama uykuya dalamama sorunları vardı vitaminlerden kaynaklıymış. Belki seninde öyledir vitaminleri al bide melatonin takviyesi al belki iş yaparsabah uyanır uyanmaz alıyorum, bende zaten adhd tanısından önceden beri insomnia da var
Overbite düzelsin başka bişey istemiyom okadar boktan bişeyki hem sideı hem frontu bok ediyo bütün gün jutting yapmaktan sıkıldım aq Allah düşmanımın başına vermesinŞu düzelse daha başka bir şey istemem dediğiniz bir şey var mı

dediğim her şey doktor tanısı, uyku ilacı vs de kullanıyorum. Daha önce vitamin mineral her şeye baktırdım. Ortaokuldan beri melatonin kullanıyodum zaten.insomnia doktor teşhisi mi? Eğer değilse çözersin bendede bir aralar uyku tutmama uykuya dalamama sorunları vardı vitaminlerden kaynaklıymış. Belki seninde öyledir vitaminleri al bide melatonin takviyesi al belki iş yapar
gecmis olsun o zaman şifalardediğim her şey doktor tanısı, uyku ilacı vs de kullanıyorum. Daha önce vitamin mineral her şeye baktırdım. Ortaokuldan beri melatonin kullanıyodum zaten.