En büyük eksiğiniz neresi

5ft11in

5ft11in

Bronze
Şu düzelse daha başka bir şey istemem dediğiniz bir şey var mı

• +1
Reactions: yyk117, -BayHarbourButcher, Iranidnordid and 1 other person
Daha iyi bir mandibula CCW'li yeterli olurdu
Sen hangisini isterdin

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Daha iyi bir mandibula CCW'li yeterli olurdu
Sen hangisini isterdin
Ben ona zamanında el attım iyiki ameliyat masrafından kurtuldum.

• +1
Reactions: Hanife and -BayHarbourButcher
iq

• JFL
  • +1
Reactions: Detective, Orcairis, coax96 and 8 others
Yüksek IQ ve EQ'ya sahibim. Amacım çobanları aşağılamak değil ama gamsız, cahil bir çoban olmayı isterdim böyle olacağıma. Cahillik en büyük mutluluktur ve mutluluğun formülüdür.

• +1
  • JFL
Reactions: coax96, foidsforlife, googlegemini and 5 others
Simetri ve daha iyi infralar

• +1
Reactions: EK0, ascndndfrgt and Hanife
Chewing & neck training vesaire ile mi?
Aynen o tür şeyler yaptım. Boynum zaten genetik olarak kalın o yüzden neck curl'e dahada önem veriyordum. Ek olarak kendim düşünüp faydasının olacağını düşündüğüm hareketlerde yapıyordum.

• Love it
Reactions: Hanife
Aynen o tür şeyler yaptım. Boynum zaten genetik olarak kalın o yüzden neck curl'e dahada önem veriyordum. Ek olarak kendim düşünüp faydasının olacağını düşündüğüm hareketlerde yapıyordum.
.

Last edited:
İyi iş gerçekten :feelspanties: Kendin ek olarak denediğin hareketler neydi? (Gatekeeplemek istersen np) her türlü benim için hopefuel
Gatekeeplemem, söylerim ama herhangi birine bir şey olursa sorumluluk kabul etmiyorum yapacak arkadaşlar ona göre yapsın. Biraz ağrılı ve acılı bir hareket vereceğim en faydalı olduğunu gördüğüm bu oldu

1) ağzınızı açın alt çenenizi olabildiğince aşağıya getirin.
2) alt çeneyi olabildiğince öne atın.
3) dilinizi damağınıza yapıştırın (mewing)
4) bu pozisyonda kalabildiğiniz kadar kalın mandibular köşelerinizde ağrı oluşması lazım sanki çeneniz çıkıyormuş gibi hissederseniz doğru yapıyorsunuzdur başlarda çok kalamayacaksınız bunu yapa yapa arttırın en az 3 dakika olmak üzere 3-5 dk arasında yapmaya başlayın ilerde bunu set set olarak yapın. Buna benzer bilindik bir egzersiz var ağzı aç kapa yaptırıyor o boş iş yapmayın boşuna.

ben bunları yaptığımda ergenlik yaşım its overlık bir yaş değildi hâlâ biraz da olsa umut vardı buna dikkat edin. Sonra niye olmadı cope demeyin.

• +1
Gatekeeplemem, söylerim ama herhangi birine bir şey olursa sorumluluk kabul etmiyorum yapacak arkadaşlar ona göre yapsın. Biraz ağrılı ve acılı bir hareket vereceğim en faydalı olduğunu gördüğüm bu oldu

1) ağzınızı açın alt çenenizi olabildiğince aşağıya getirin.
2) alt çeneyi olabildiğince öne atın.
3) dilinizi damağınıza yapıştırın (mewing)
4) bu pozisyonda kalabildiğiniz kadar kalın mandibular köşelerinizde ağrı oluşması lazım sanki çeneniz çıkıyormuş gibi hissederseniz doğru yapıyorsunuzdur başlarda çok kalamayacaksınız bunu yapa yapa arttırın en az 3 dakika olmak üzere 3-5 dk arasında yapmaya başlayın ilerde bunu set set olarak yapın. Buna benzer bilindik bir egzersiz var ağzı aç kapa yaptırıyor o boş iş yapmayın boşuna.

ben bunları yaptığımda ergenlik yaşım its overlık bir yaş değildi hâlâ biraz da olsa umut vardı buna dikkat edin. Sonra niye olmadı cope demeyin.
Teşekkürler mirin effort uygulayacağım :FeelsLoveMan:

Teşekkürler mirin effort uygulayacağım :FeelsLoveMan:
Rica ederim her zaman. Aklına takılan herhangi bir konu olur ve thread açarsan beni etiketlemekten veya özelden yazmaktan hiç çekinme. Umarım işe yarar bol şans. :feelsautistic::)

• Love it
Ağız burun genişliği Hidrokortizon alcam burun için daha kötü olursa sktim bu forumu

• +1
Reactions: veneficus and ascndndfrgt
Yüksek IQ ve EQ'ya sahibim. Amacım çobanları aşağılamak değil ama gamsız, cahil bir çoban olmayı isterdim böyle olacağıma. Cahillik en büyük mutluluktur ve mutluluğun formülüdür.
Kanka yüksek iq ve eq olduğunu nası anladın? Yanlış anlama sana demiyorum fakat herkes başkasının yarrağını görene kadar en büyük kendinin ki sanar ya öyle bişi olmasın

• +1
Reactions: eniyiguresci
Kanka yüksek iq ve eq olduğunu nası anladın? Yanlış anlama sana demiyorum fakat herkes başkasının yarrağını görene kadar en büyük kendinin ki sanar ya öyle bişi olmasın
Ego olarak veya larplama olarak söylemedim. ADHD'm var teste girdim dikkat seviyem yaşıtlarımdan 3-4 kat daha fazla .
IQ testinede girdim. EQ yüksekliğinide öz farkındalığımın çok yüksek olması , başkalarının ne hissettiğini ne dusundugunu zihin okur gibi okumam vb..

eksiğim yok mükemmelim

• JFL
Reactions: EK0 and Gordon Freeman
frame koprucuk kemiklerim daha genis olsa yeter

• +1
Reactions: veneficus
burnum düzelse iyi olurdu ki bi aksilik çıkmaz ise rhino yaptıracağım

• +1
Reactions: jsbera
nt olsam hayatımdaki problemlerin %99 u çözülürdü

• +1
Reactions: recessedinfrasss and kay4w
recession

• +1
Reactions: recessedinfrasss and Hanife
en rahat çözülücek şey la doktora gözük ilaç veriyolar geçiyor geçicide olsa
adhd ilaçları içince uyuyamıyorum, evet daha iyi odaklanıyorum ama kendimi test ettiğime göre hep sınav performansım (ya da genel cognitive ability) düşüyo.
Individual response ama yüksek ihtimalle

• +1
Reactions: EK0
adhd ilaçları içince uyuyamıyorum, evet daha iyi odaklanıyorum ama kendimi test ettiğime göre hep sınav performansım (ya da genel cognitive ability) düşüyo.
Individual response ama yüksek ihtimalle
reis bilmediğim işe yorum yapmak istemem ama benim bayağı yakın bi arkadaşım kullanıyor (hayatımda gördüğüm en adhdli adam) ilaç kullanıyor ve dediğine göre ilacı ağırmış ona rağmen hiç uyku problemi çektiğini duymadım büyük ihtimal kullandığın saatle alakalı sabah erken saatte alman lazımdı etkisi işte yavaş yavaş uykuya doğru azalması lazım

en rahat çözülücek şey la doktora gözük ilaç veriyolar geçiyor geçicide olsa
ilaçlar bir yerden sonra etkisini kaybediyor. Sürekli ya doz değiştiriliyor ya da ilaç , herkesde iş yapmıyo malesef

• +1
reis bilmediğim işe yorum yapmak istemem ama benim bayağı yakın bi arkadaşım kullanıyor (hayatımda gördüğüm en adhdli adam) ilaç kullanıyor ve dediğine göre ilacı ağırmış ona rağmen hiç uyku problemi çektiğini duymadım büyük ihtimal kullandığın saatle alakalı sabah erken saatte alman lazımdı etkisi işte yavaş yavaş uykuya doğru azalması lazım
uyku yapan da var yapmayanda ilacın türüne göre değişiyor
bazıları uzun salınım(gün boyu) bazıları kısa süreli

• +1
sabah uyanır uyanmaz alıyorum, bende zaten adhd tanısından önceden beri insomnia da var

• +1
sabah uyanır uyanmaz alıyorum, bende zaten adhd tanısından önceden beri insomnia da var
insomnia doktor teşhisi mi? Eğer değilse çözersin bendede bir aralar uyku tutmama uykuya dalamama sorunları vardı vitaminlerden kaynaklıymış. Belki seninde öyledir vitaminleri al bide melatonin takviyesi al belki iş yapar

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Şu düzelse daha başka bir şey istemem dediğiniz bir şey var mı
Overbite düzelsin başka bişey istemiyom okadar boktan bişeyki hem sideı hem frontu bok ediyo bütün gün jutting yapmaktan sıkıldım aq Allah düşmanımın başına vermesin🙏

insomnia doktor teşhisi mi? Eğer değilse çözersin bendede bir aralar uyku tutmama uykuya dalamama sorunları vardı vitaminlerden kaynaklıymış. Belki seninde öyledir vitaminleri al bide melatonin takviyesi al belki iş yapar
dediğim her şey doktor tanısı, uyku ilacı vs de kullanıyorum. Daha önce vitamin mineral her şeye baktırdım. Ortaokuldan beri melatonin kullanıyodum zaten.

dediğim her şey doktor tanısı, uyku ilacı vs de kullanıyorum. Daha önce vitamin mineral her şeye baktırdım. Ortaokuldan beri melatonin kullanıyodum zaten.
gecmis olsun o zaman şifalar

• +1
Reactions: susisesi
ceplerim.

• So Sad
Reactions: 5ft11in and ankaranin_adami